מה כל כך קשה להבין ?
זאת תוכנית בידור ! ראבק... תוכנית ב-י-ד-ו-ר ! אף אחד לא הצביע ליוסי בובליל לראשות המשללה או לראשות עיירת אשקלון, מה זה קשור לעם מטוטמם ? העם מצביע למי שהוא אוהב - ואנחנו אוהבים את יוסי !! הוא לא צריך להיות גאון, הוא לא צריך לעשות בלאגן ולחשוב על אסטרגיות כל היום. יש כל כך הרבה סיבות למה אוהבים אותו אבל בוא אני יגיד לך למה אני אוהב אותו ומאוד מקווה שהוא יקח את המילון. הוא אדם פשוט, מצחיק, צנוע ולא מתנשא על אף אחד לא חושב על אסטרטגיות יותר מדי (למרות שחלק אומרים שכן והפכו אותו לאיזה גאון אני לא רואה את זה) בנאדם אמיתי שאומר אמת בפנים ומה הוא חושב, מתנהג בצורה אמיתית ולא עושה פוזות מול המצלמות. מתופך לו על הבטן ועושה לו שרירים מול המראה, פעולות טיבעיות שכולנו עושים מדי פעם אבל אף אחד לא יעשה את זה שיש סביבו כל כך הרבה מצלמות. פשוט מאוד הוא בנאדם אמיתי. ואולי זה בא מסוג של טיפשות, אבל אני אוהב את הטיפשות הזאת ובאמת שהוא לא עושה שום דבר מרוע. הוא חי בעולם שלו ולא מתעסק במה קורה סביבו (במסימה שהוא היה קרובן הוא לא התעסק בלחשוד מי לא עבד למרות שאמרו לו שאחד לא עובד, כולם הצליחו לעבוד עליו בלי שהוא חשד בכלל ואז באמת הבנתי למה אני כל כך אוהב את בובליל) אין הוא פשוט אדם מיוחד במינו...יש כל כך עוד סיבות למה לאהוב אותו! ואני ציינתי רק חלק. ואני אומר לך שאם הוא עף אני מפסיק לראות את התוכנית הזאת, מבחינתי יוסי בובליל עד המילון ! בבריטניה הייתה הודית אחת שכל הוילה הייתה נגדה, התנהגה עליה מגעיל בגזענות ושנאו אותה... היא הפכה לקרובן וניצלו את החולשה שלה... כל שבוע היא הייתה על הגריל ובסוף היא לקחה את המילון. בשבועיים הראשונים זה מה שהיה עם יוסי וניסו להפוך אותו שם לקורבן (שי בהחלט ניסה) אבל ראו שזה לא עובד והקהל אוהב אותו....אני חשוב שזה בערך אותו הסיפור. הקהל אוהב את האנדרנוג ויוסי הוא באמת כזה, מגיע לו לזכות ! מי שיקח את המילון לא אמור לייצג כלום כי זה רק תוכנית בידור....מי שיקח את המילון זה אדם שאוהבים אותו. אם לאון יזכה אז העם אוהב הומואים ? אם רנין תזכה אז איבדנו את זהתנו כעם היהודי ? אם אשר היה זוכה אז היינו הופכים למדינת הלכה דתית ? באמת חבר'ה, קצת פורפציות....אפשר לחשוב שנעמה שזכתה בהישרדות אמורה לשקף משהו..... ונגיד אם בנאדם כמו צבר העורך הדין המלומד יזכה... נו אז מה ? זה מה שיהפוך את העם לאינלגנטי ? אבל זה בסך הכול תוכנית ב-י-ד-ו-ר !! יוסי בובליל לא הולך לעשות משא ומתן עם הסורים אל תדאג.....הוא רק נמצא על המסך שלנו כדי לבדר אותנו ולהצחיק אותנו, ואנחנו אוהבים אותו ונהנים לראות אותו. אנחנו אוהבים אותו כבנאדם, אוהבים את האמיתיות שלו.