דעה על : ההדחה של שי וכל האירועים אח"כ בוילה.
קודם כל , שוב - אני משתתף בצערו של שי.
דבר שני - ההדחה של שי באה בשוק. כלומר , פתאום הגיעה הידיעה על מות דודתו ותוך כמה שעות הוא יצא להלוויה ומשם מחוץ למשחק. אין ספק שבנאדם כמו שי שמודח משאיר חור ענק מאחוריו , כי אני יכול להגיד בכנות ששי היה הבנאדם הכי דומיננטי במשחק , למרות שלא הייתי אחד ממעריציו הגדולים. הייתי מעדיף לראות את שי הולך ונפרד מכולם כמו שאר המודחים , לאחר מכן פוגש במשפחה שלו ובחברתו , עונה על הראיון של ארז ואסי ואז הולך הביתה והכל טוב. אבל , זה לא קרה כי יש דברים שאנחנו לא יכולים לשלוט בהם. כששי הלך מהוילה , הוא "הוריש" לכולם את המנהיגות שלו. ועכשיו מה אני רואה? שפתאום כולם נגד יוסי ועינב , כאילו חשים שרוחם של שי בתוכם והם צריכים לעשות אותו גאה. מה זה פה? טלנובלה? תנצחו אותם בשבילי? בחייאת רבאק , שי ניסה להעיף כל אחד מהנאמנים שלו. שפרה מזמן הפכה לאחת שאני מת לראות מחוץ לבית וגם צבר ואיתי נהיו מעיקים , אבל הערב הצטרפו גם לאון , רנין ו-וונסה. לאון הולך עם לאן שכולם הולכים (יש לזכור ששי הרביץ לו עם כרית , ניצל אותו ואפילו לאון הצביע לשי) ואין לו אישיות בכלל , רנין גם משחקת אותה יותר מדי ואם בעבר התנגדתי לזה - היום הייתי מאוד שמח לראות אותה בבית ו-וונסה כרגיל סתם צועקת וזאתי שמנבלת הכי הרבה את הפה אומרת את זה על יוסי. שוב , האנשים היחידים שאכפת לי מהם כרגע הם יוסי ועינב. כל השאר צבועים , מטומטים או פשוט שפוטים של שי. אני מקווה שהאנשים השמנים / הזקנים שייכנסו בשבוע הבא יעמדו לצידו של פאפא בובליל. לילה טוב.