עידכונים מהוילה - יום 57, ה- 27.10

a10a

New member
לא הבנתי למה החזירו את המכנס ולקחו

במקום את התמונה של תייסיר? כבר היה להם 3 פריטים.

blur2

New member
לפי מה שהבנתי זה הדבר הראשון שיוסי לובש..

כנראה רצו להמנע מהמנדאג' על הבוקר :p

לונה 2

New member
סיימו את המשימה בהצלחה

ת'עוררתי עכשיו ובעיניים טרוטות ראיתי אותם מפלחים את התמונה של תייסיר מהמיטה של רנין ומעבירים אותה לסוויטה של הדיירים החדשים ליאון מת מפחד שיאשימו אותו בגניבה, עינב כועסת עליו שהוא פחדן ונמושה מנסה להסביר לו שהיא לא פוחדת ושהמשימה הקשה יותר היא לשמור את הסוד עד יום שלישי. ליאון משקשק בטירוף, והולך למיטה. הם חזרו לישון עם הדיירים הותיקים. האח הגדול מצלצל לטלפון שבסוויטה החדשה וכנראה נותן אזהרה לחדשים על זה שבשיחתם עם ליאון ועינב גילו בעקיפין ידע כלשהו על התוכנית (מצפיה), ושחר אומר לחדשים שמרגע זה חייבים להתנהג כאילו הם לא מכירים אף אחד ולא יודעים כלום כשעינב שואלת שאלות. לפי מה שהבנתי, הבחורה החדשה כבר הסגירה איכשהו בשיחה עם עינב שהיא אוהדת צבר. עינב וליאון ישנים, החדשים מרכלים קצת :) שחר נראה לי אחלה. יוני עושה את עצמו שלא ראה לא שמע לא יודע. טינה עושה טעויות ואח"כ מחייכת. חגית נראית לי עייפההההההה ולא מבינה מה היא עושה שם (חוזרת לנמנם את מה שנשאר לי... )

לונה 2

New member
הבחורה החדשה כבר התחילה לחפור נגד עינב

"אני מקווה של יעירו אותי עם איזה שיר מזרחי כבד" "בטח הגב' בובלילה בחרה אותו" (על השיר שהושמע היום)

מישהו יודע מה נגנב? והאם תהיה פסילה?

עינב שוחחה היום עם יוסי ואיתי - בחצר - על כך ששיפצו את הסוויטה ושהיא ולאון שוחחו עם העולם החיצון על כל מה שהם רוצים ושאסור להם לדבר על זה כי אחרת הם יועמדו להדחה. - זהו רמז עבה על המשימה ועל הדיירים החדשים... מישהו יודע אם זה עלול לגרום לפסילה במשימה? האם מישהו יודע מה כבר הצליחו לגנוב?

3pac היחיד

New member
לא תהיה פסילה היא לא אמרה על הדיירים החדשים כ

כלום שהיא אמרה עולם חיצון היא התכוונה למסאזיסטים ככה האח הגדול אמר להם להגיד זהו

למעלה