לשיחות האלה אין חשיבות?
תרצה או לא תרצה השיחות האלה ימשיכו גם אחרי שיתחילו המשימות והכסחים ,כי מה לעשות אנשים לא רוצים להרגיש זרים במחנה עבודה סיבירי , ולדבר קצת על הדברים שמחוץ לבית כמו עבודה וחברים ומוזיקה זה דרך בשבילם כדי להשתחרר במקום הבזיארי הזה. עכשיו בן אדם שנוהג לצפות בתוכנית הזאת כמה שעותב יום דרך האינטרנט,כמוני וכמו רבים , לא מן הנמנע שיצביע להדיח את מי שלא בא לו לראות יותר על מסך המחשב שלו . ותראה אני לא אומר שיש יותר מדי אנשים שהייתי משתוקק שימשיכו להופיע שם ,אין בכלל האמת , אבל כן יש אנשים שאני לא מסוגל לסבול (לא כולם כמובן ) ואותם אני רוצה להעיף קיבינימט . עכשיו נניח לדוגמא ששי יויוסי יהיו מועמדים להדחה , ונניח ששניהם משחקים טוב באותה צורה (שי אגב שיחק לא מעט בשיחת תקצב וב"פרשת שוד הכספת" ) כי בעוד שי תורם לחלוטין בקטע החברתי (והיחס שלי אליו הוא איפשהוא באמצע בין שונא לאוהב) יוסי לא תורם כלום למשחק הזה ( וגם אותו אני לא שונא) . אז למי לדעתך אני אצביע בסופו של דבר ? עוד דוגמא, נניח שרנין וג'ני הצנוניות ורנין תשחק יותר טוב , ואני אצטרך לבחור במי להצביע , אז כף המאזניים תיהיה לטובת רנין אתה מבין את הראש שלי?