עידכונים מהוילה צהריים-ערב,יום 47, 17.10

יוליקה

Member
מנהל
אם פתחתם עדכונים מהצהריים

אז למה ממשיכים את השרשור של הבוקר? כל הדיון על התקציב היה צריך להיות פה.

Saladin

New member
וזה המקום להגיד

שתעשיית הסרטונים והפליקסים שהחלה לפרוח לה כפטריות אחרי האח הגדול בהנהגת אנשים כמו "קלאבר ירושלמי" ובכיכוב דמויות הזויות כמו צ'ינו היא היא הדבר המאוס ביותר שנולד מהאח הגדול.

omer719

New member
הסיבה שלשמה אנחנו פותחים דיון צהריים...

היא רק בגלל שהדיון שנפתח בערב הפך להיות גדול מידי, זה לא אומר שהדיונים בו נפסקים, אפשר להמשיך לדבר על הנושאים הקיימים, פשוט נושאים חדשים ייפתחו פה בשביל שלא ייבלעו בשירשור הענק הזה.

BeN ShaDe

New member
הישיבה כנראה עברה בשלום...

אם עכשיו לא קורה שום דבר מיוחד בבית. כנראה שלא פספסנו כלום.

סתונית5

New member
מה קרה לחלות מהבוקר? מי הבין?

מוקדם בבוקר שפרה ולאון קלעו שתי חלות.אחרי שחיית הבוקר ראו את שפרה שמה אותן בתנור ואחר כך איתי אמר שהוא אפה אותן? איך זה שכעת יש חצי חלה? איך זה שעינב כועסת על שפרה שאפתה רק חלה אחת כי גמרו את השמרים בלילה על עוגות? ואתי שעומד לידה לא אומר מילה? שי כמובן מחמם את עינב עוד יותר בגילוי "הבנה" לכעס שלה....

BeN ShaDe

New member
וכל הכבוד לאח הגדול על זה ש...

אמר לדיירים להיות ערים ביום ולישון בלילה.
ככה צריך , ככה נהוג וככה נוכל לראות אותם בעוד סיטואציות חוץ משינה.

מה קרה לעינב??

למה היא עצבנית?? וכמובן ששי מנסה לחמם,אבל מישהו יודע מה קרה?

ShukyD

New member
חשבתי זאת רנין בהתחלה בתמונה

כי זה נראה כאילו יש עליה חיג'אב

RoGeR MaSoN

New member
חח שי ורנין רבים

על איזו שפה יותר ותאנטית עברית או ערבית..

RoGeR MaSoN

New member
יוס אומר לעינב:"תפסיקי כבר להיות עצבנית"

עינב בתגובה בדיבור מהיר כזה:"אני עצבנית בא לי להיות עצבנית ואתה לא תגיד לי אם להיות את עצבנית מה אתה יכול להגיד לי אם להיות עצבנית?" וחוזרת לנשום.. יש לה ת'קטעים האלה עוקפת את מהירות האור במשפטים שלה

ואני אומר ...

"כַּבֵּד אֶת אָבִיךָ וְאֶת אִמֶּךָ - לְמַעַן יַאֲרִכוּן יָמֶיךָ עַל הָאֲדָמָה, אֲשֶׁר ה' אֱלֹהֶיךָ נֹתֵן לָךְ." לפי זה עינב תמות מאד צעירה...

חס ושלום

אחרת בכלל לא היו ילדים בעולם פעם אם רק היו עונים לאבא ישר היו מקבלים סטירה לפנים , היום האבות יותר רגועים. היא מתחצפת אליו בגלל שהיא עצבנית ,וזו לא הפעם הראשונה.

למעלה