עידכונים צהריים-ערב ,יום 41, 11.10

sarit115

New member
נא להבהיר לי משהוא

מחר יום ההדחה אז מתי אחד ילך הביתה?? יום שלילשי??

igor p1

New member
אשר לוונסה:מה שבטוח כולנו כאן בערב החג

חחחחחחח מחר יחטוף שוק שישמע שמישהו מודח,זה היה משפט קורע. ועוד הפעם איתי וונסה ביחד ...

הי לגבי חזני

אני לא רוצה להבטיח אבל ככל הנראה שהוא יכנס לוילה בקרוב מקוה שעזרתי לך..

innervision

New member
די איתי וונסה די!!!!!!!!!!

די יו לא יכול עם המתח מיני - שיחות של שעתיים שנאמרים בהם 5 מילים - שכיבה על המיטה - שלא מובילים לשום מקום!!! יו נמאס לי. זה מוריד לי את כל החשק מערוץ 20

אתה לא יכול עם המתח המיני??

לא מרחמת על הצלמים שם,שבטח עומד להם כבר 20 ומשהו שעות חחחח

ShukyD

New member
כן כי איתי וונסה הם כאלה כוכבי פורנו

בואי נסחף שני מגעילים גם אם היו מראים לי קלוז אפ על הסקס עצמו לא היה עומד לי

innervision

New member
פיטר נורת' וג'נה ג'יימסון

הם לא. האמת שבא לי להקיא מהמתח המיני הזה. ברצינות.

cookies10

New member
אני ניגעל איך שאיתי נותן לונסה להשפיל אותו

איך גבר שקורא לעצמו גבר כמו איתי מהשכבות העליונות נותן לאישה להשפיל אותו לעיני כולם ולעשות ממנו סמרטוט הוא לא אומר לה אפילו שתסתום את הפה המלוכלך שלה שבזמן האחרון היא הגזימה ומתחילה גם אותי להגעיל בדיבור שלה ובצועקת עליו, היא מעליבה אותו לפני כולם. שבא לי להקיא עליה ועליו, שהוא הופך לעבד לרגליה... זה מגעיל... איפה הכבוד שלו, איפה הוא שכח אותו... אהבה זאת אהבה אבל ויש גבול לאהבה

oneboy1

New member
מ-ז-ע-ז-ע !!!! איתי הוא בושה למין הגברי

הרחבתי אתמול מאוד בעניינו של מר איתי, ולא אחזור על זה שוב , אבל רק בקצרה : זה לא עניין של יופי (גם אני לא טום קרוז) אבל הוא פשוט דוחה אותי פיזית, יש בו משהו שאני נגעל ממנו (אין לי התחושה הזאת עם אף אחד אחר שם ) למשל מר אשר- גם הוא לא יפה או נאה במיוחד, אבל הוא לא מגעיל אותי בכלל איתי פשוט נראה לי כמו הומלס שישן ברחובות , ללא בית, ללא מקלחת, עם "מיטב" בגדי המעצבים שעושים אותו עוד יותר נלעג אני מריח את ריח הפה שלו עד כאן (גם של מר ערן שנפלט) איך יכול להיות שאיתי נמצא בבית שיש בו את כל הנוחות נראה כאילו יצא מהג'יפה של תחנה מרכזית? משהו פה לא נתפס לי ולזה מתחבר כמובן האישיות הרופסת והכושלת שלו- אני מתבייש לצאת מהבית החוצה במקומו, הוא פשוט הציג אישיות שאין לה כל עמדה ומעמד- נסחף עם כל זרם שעובר לידו אולי נשאר רק שילקק את כפות רגליה או נעליה של גב' ונסיה.... כדי להשלים התמונה הוא בושה למין הגברי איך גב' ונסיה נותנת לו בכלל לגעת בה ? הוא נראה לי כמו אשמאי זקן שנטפל.... למרות שהוא אדם צעיר..... ושיתן לגב' עינב לעשות לו שעווה בזרועות ואיפוא שצריך, אולי זה יבהיר קצת את התמונה וזה ממש בקיצור

קאראט

New member
כשהערב יורד, ונסה ואיתי מתחרפנים

ומתקרבים זה לזה. יווווו איתי מחמיא לונסה שהיא הדבר המדהים ביותר שקרה לו והיא..... נמוגה מה שברור הוא, שאיתי לא מבין כל מה שונסה אומרת לו בצרפתית. הוא לא כזה בקיא בשפה.

למעלה