עידכונים

Hip Hop star

New member
../images/Emo41.gifstreet team../images/Emo41.gif

עידכונים מהסטריט טים האמריקאי: TeenHollywood.com has confirmed a Band Chat with McFly! If you go to www.TeenHollywood.com on May 3rd at 7:00PM ET you can ask McFly questions Live. They will be on the phone with the site answering your questions! Check it out!! The Film Premeire of Just My Luck is COMPLETELY FULL! BUT, you can still go to support McFly, we'll even get you signs for it! Details: Tuesday, May 9 The Mann National Theatre 10925 Lindbrook Drive Westwood , CA 90024 Red carpet open at 7pm Show time 8pm TEAM MESSAGE! Hi Team! There's a lot coming up with McFly! We have the band chat, Just My Luck premiere and Hard Rock Preformances!! But don't forget about the Missions! I don't have the specifics for Hard Rock, but here's what I know so far: Hard Rock LA at City Walk either May 6th OR May 7th. Hard Rock NYC either May 12th OR May 13th.

m i c k e y 15

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאא

לאלאלאלא למה אני לא גרה בארה''ב!!!!!!!! הייתי יכולה לדבר איתם בטלפוןןןןןןןן אההאהאהאהאה
יאא והם יופיע באהרד רוקקקק!

m i c k e y 15

New member
בעצם אני כן יוכל להתקשררררר

אפשר מישראל..חח שכחתי מזה לגמרייי למרות שזה יעלה כסףף וזה אני מוכנההה הכל כדי לדבר איתם

m i c k e y 15

New member
אממ ישאל אותם שאלות..חח כמו

שצריך לעשות..ובדרך אגיד להם שאם הם יכולים לקפוץ לישראל זה יהיה נחמד..ואולי גם לבית שלי..ולמיטה שלי..אבל רק דאגי חחח *הזוייייי*

m i c k e y 15

New member
חחחחחח הלוואיייייי עלינוווו

כזה אני מתכרבלת עם דאגיי! ואנחנו חולמים ביחדד..אהאהאה ודני מהצד השני שלי..אאאאאאאאא הזויייייי אוףףף

m i c k e y 15

New member
יווו בעצם אני כן אוכלת להתקשררר

כי גם מישראל אפשרר! וזה יעלה הרבה כסףף..אבל אני מוכנה לעשות הכל רק כדי לדבר איתם
יוו טנקיוו אלה על החדשותת

Hip Hop star

New member
../images/Emo41.gifעידכונים נוספים../images/Emo41.gif

באתר של TeenHollywood יהיה צ'אט עם מקפליי ב-3 במאי.
בתאריך שבו מקפליי יופיעו שוב פעם ב-CD:USA יהיה ב-4 במאי

m i c k e y 15

New member
רגעע זה כאילו צ'אט שכותבים??

אם כן אני מתההה..אני כאילו כן יוכל להשתתף..חחחח

Emo Kid

New member
|אבוקדו| הווו!!! אני מתהה!!

אממ.. אני גם רוצה לדבר איתם
אם כתוב שזה בשעה 16:00 באזור האוקיינוס האטלנטי אז איזה שעה זה אצלנו?

PunK RocK 1o1

New member
תודה אלה../images/Emo9.gif

אין לי מזל עם וואבצ'אט.. אני שוב אפספס את זה! הפעם היחידה שהייתי הייתה עם ג'יימס אבל לא כולם (כולל אותי) יכלו לכתוב חחחח

PunK RocK 1o1

New member
השאלה היא באיזה שעה זה בארץ

כי בשלישי אני לא נמצאת בבית כל היום.. רק בערב תודה בכל מקרה

m i c k e y 15

New member
כן באמת באיזה שעה זה יוצא

אם שמה זה ב-16:00? אמרו לי שזה יואצ בשתיים בלילה! אאאא

Emo Kid

New member
|אבוקדו| לא יודעת אם שמה זה ב-16:00

ארבע זה באזור של האוקיינוס השקט.. אממ.. ושכחתי איפה נמצא האוקיינוס השקט