עידכוני צהריים/ערב - יום 53 , ה- 23.10

ליאורי13

New member
גם אני בעד ונסה, ופה יש אבל

בנושא הוולגריות יש לנו פעמים שאנחנו סלחנים, ולמה? כי תלוי מי מתנהג בצורה כזו ובאיזו סיטואציה. מכאן עולה שלפעמים אנחנו {זה לא קל} אנחנו צריכים להיות קצת סלחניים מהתחלה הייתי בעד ונסה וגם בעד עינב,היא אמיתית,כנה ומגלה אמפטיה כלפי אנשים הנמצאים במצוקה, זה מאוד חשוב.

Eil

New member
מההתחלה היא הפייבוריט שלי

וכבר כתבתי פה כמה וכמה פעמים שהיא מלכה. היא אישה חזקה, עצמאית ומגניבה, ולא רק עם פוזה של אחת כזו כמו אצל שפרה. היא מצחיקה, אמיתית ומלאת שמחת חיים ועומדת על שלה. כל הדיבורים על זה שהיא חרמנית ושרמוטה הם סתם שוביניסטים. אני דווקא מעודדת לראות שמתוך בית של 16 איש שיושבים כל היום מתחת לשמיכות ומייבשים את עצמם לדעת, יש מישהי אחת מלאת תשוקה והתלהבות שלא מוכנה לשבת בשקט, בטח לא בתכנית טלוויזיה חווייתית שכזו. בלילה ההוא שהיא השתכרה והתעצבנה שכולם משעממים אותה ממש הזדהיתי אותה וסימפטתי אותה. ולמה וולגרית? יש אנשים הרבה יותר וולגריים ממנה בווילה, אבל הם גברים אז זה עובר. ונסה למיליון!

ונסה נשמה עם לב גדול וענק כמו פיה..

ונסה חייבת להיות עם לב ענק ונשמה ברוכה. אוהבת בעלי -חיים ובזה עיסוקה. ומי שאוהב בעלי-חיים ובמיוחד זה עיסוקו--לא יכול שלא יהיה לו לב רחום, לב שעוזר לנזקק, לחלש, לדחוי לפעמים. עיסוק הדורש הבנה, חמלה, נתינה ללא קבלה, טוב לב, אהבה וחום--ויש לה את לזה לבחורה המצחיקה,הססגונית הקטנה והפרועה ועם כל כך הרבה קסם. ונסלח לה על "יציאות "טיפשיות ומביכות כלשהן- כי כמה שהפה שלה גדול --כך ליבה עוד יותר. מקסימה--בקיצור.

ונסה נשמה עם לב גדול וענק כמו פיה..

ונסה חייבת להיות עם לב ענק ונשמה ברוכה. אוהבת בעלי -חיים ובזה עיסוקה. ומי שאוהב בעלי-חיים ובמיוחד זה עיסוקו--לא יכול שלא יהיה לו לב רחום, לב שעוזר לנזקק, לחלש, לדחוי לפעמים. עיסוק הדורש הבנה, חמלה, נתינה ללא קבלה, טוב לב, אהבה וחום--ויש לה את לזה לבחורה המצחיקה,הססגונית הקטנה והפרועה ועם כל כך הרבה קסם. ונסלח לה על "יציאות "טיפשיות ומביכות כלשהן- כי כמה שהפה שלה גדול --כך ליבה עוד יותר. מקסימה--בקיצור.

shlomitgueta

New member
איתי בוכה ונסה מנחמת ובקרוב שיחה עם פסיכולוג

ונפסל לשידור חברים, הרגע הצטמררתי! הדמעות של איתי -אמיתיות בחדר האח הגדול אמרו לו בצורה כזו או אחרת שההתנהגות שלו גורמת לאחרים שיחשבו שהוא סמרטוט איתי אמר לונסה שהוא פגע בה (מתכוון ליום שבו לא הצליח לדבר בעצמו בריב של ונסה ושי) איתי לא רוצה שיעשו ממנו מסכן אך מצד שני זה מה שמתקבל גם כאן בפורום לא יודעים אם איתי מתנהג כך בכוונה או לא. אני שמחה שהם מתכוונים לעזור לו, הוא צריך את העזרה הזו כי הוא באמת מקסים מבפנים. וכל הכבוד לונסה על התמיכה שלה.

HilaZ1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif הוא מקסים...אבל הוא כל כך חלש../images/Emo10.gif

הוא נראה לי בנאדם כל כך חמוד ואכפתי וטוב לב,אבל הוא כל כך חלש וחסר עמוד שדרה שהוא הולך לאיבוד. אני ממש מקווה שהתוכנית הזו והשיחות פסיכולוג האלה לא יהרסו אותו עוד יותר אלא יתנו לו את ההזדמנות להבין על עצמו ולגדול ולהתפתח. ונסה יצאה אחלה בשיחה הזו

הדבר הראשון שהוא צריך זה להתרחק מונסה

היום ונסה לא יכולה לשנות את ה'תי היא התרגלה שהוא עושה כל מה שהיא מבקשת שהוא אומר את צודקת על כל דבר שהיא אומרת. כששפרה ויוסי דברו בשקט איתי עמד בצד והסתכל וממש אפשר היה לשמוע את הגלגלים שלו עובדים של איך שפרה אומרת לאנשים בפנים מה היא מרגישה, שומעת מהם מה הם חושבים עליה והכל בסדר. איתי צריך עזרה פסיכולוגית דחוף ולא רק שיחה אחת ואני מקווה שיתחילו לו שם סבב שיחות עם הפסיכולוגית. לפחות ייצאו כמה דברים טובים מהתוכנית: יוסי, אינשאללה, יפסיק לעשן (בנוסף למיליון שיקח) איתי ייצא אחרי טיפול פסיכולוגי שפרה וצבר ייצאו זוג עינב תצא עם חזני (שיכנס ביום ראשון.)

shlomitgueta

New member
הוא ממש לא צריך להתרחק ממנה! נהפוכו

היא זו שיכולה לעזור לו אם שניהם יהיו יחד בשיחה עם הפסיכולוגית ונסה אפילו מסבירה לאיתי איך להראות בטחון עצמי. לדעתי שי הוריד לו את הבטחון ורק בגלל שי הוא שתק בשיחה ועובדה כולם שתקו ולא רק איתי

למעלה