עידכוני צהרים/ערב - יום 62, ה- 1.11

m i r u s h i

New member
הפה שלו יותר מציק לי..

הלסת.. או השיניים.. לא יודעת. הוא נראה כמו אחד שרק חסר לו ברדס ואמצעי נשק קר.

א ח ת18

New member
ואיי איתי

זה כ"כ מעצבן כשהוא כל הזמן אומר "אממ" ואז עושה שיעול כזה מעצבן

רישמית :ארבעת הדיירים החדשים נכנסו היום למשחק

מעכשיו הם שווים בין שווים , הפור שנתנו להם על הוותיקים התגלה כמוצדק על כל אופניו. אם לא הפור הזה אחד מהדיירים היה מודח כבר ביום שלישי, זה לא כזה פר עם יתרון בולט של הוותיקים עליו באהדת הציבור שצבר במרוצת הזמן. מעכשיו - חוקי המשחק שווים לכולם.

ronibrgmn

New member
לא הראו בדו"ח היומי את השיחה בין צבר לשפרה

בה הוא משדלה לעזוב את התוכנית האם משום שבשיחה, כזכור, היא קיללה את נעמה, טענה שהיא לא מוכשרת וכן שהמכתב שקיבלה רנין ערערה לחלוטין? מה ההפקה הזו מסתירה?

אינה מספרת לונסה שהיא מקיימת יחסי מין 6

פעמים ביום ואין לה התנגדות ונסה מופתעת וקוראת לה "נימפומנית" חחח גדול

droriko

New member
היא כבר שבוע פה ולא קיימה יחסי מין פעם אחת

נראת כמו ידלה קטנה שאוהבת לעשות רעש

נראה כאילו הטעות הגדולה של חגית מתגלה לה . .

היא גילתה פקק של מי עדן, ולא כ"כ השקיעה מחשבה לאן היא נכנסת. היא מייד תרגמה את זה כפרס, אבל עכשיו היא מתחילה להבין שאולי קפצה קצת מעל הפופיק וכל העסק הזה גדול עליה . . .

לונה 2

New member
לא מאמינה שמישהו מגיע לתוכנית בלי קשרים עם

ההפקה. נראה לי שאפילו וונסה קיבלה על עצמה את תפקיד זו שמפתה גברים עפ"י בקשת ההפקה. לא נראה לי הגיוני שגם וונסה וגם אחותה השתתפו בריאליטי מתוך אלפי או עשרות אלפי מתמודדים. הדמויות יותר מידיי הזויות מכדי להיות אמיתיות. כנ"ל חגית - לא נראה לי שהגיעה דרך פקק של מי עדן. ריאליטי מבויים להחריד. צורם מידיי.

טלטוש

New member
בראיון פתיחה היא אמרה שהיא באה בשביל לנוח

זה לא ממש היה ברור לי למה הביאו אותה כדי לנוח. לדעתי יש פה משהו מעבר.

beep beep

New member
שפרה העלתה את עצמה להדחה - בוודאות

היא אמרה בשיחה הלילית עם צבר במקלחת שהדבר שהיא הכי רוצה זה לעלות בהדחה הקרובה לגריל כדי לסלק את אי הוודאות במצבה. החישוב שלה הוא שאם לעוף - עדיף שזה יקרה כמה שיותר מהר. כשהיא שורדת מהגריל בשלום היא מפרשת את זה כאילו הקהל בבית מאוהב בה. היא לא מבינה שהיא ניצלה עד כה מכיוון שתמיד עמד מולה מישהו שהקהל אהב פחות ממנה.

beep beep

New member
וואלה, איבדתי את תחושת הזמן...

השיחה באמבטיה שבה צבר ניסה לשכנע אותה ללכת. נדמה לי שזה היה שילשום - כלומר אתמול לפנות בוקר.

למעלה