אצלי
מי אמר ריקודים?גם אצלי!!! אין,פשוט אין על ריקודים...יותר מזה,אני אוהב ל"השתגע" כשאני רוקד,לא לחשוב על כלום,לא על העבר לא על העתיד,לא על האנשים מסביב,ולא על הצורך של אנשים למצוא חן בעיני אחרים כדי להנות.את זה אני עושה הכי טוב כשאני רוקד.
באותו ענין-מוזיקה זה דבר שישר מעלה לי את המצב רוח.אני אוהב את כל הסוגים,כל המינים,כל התקופות וכל המקצבים.מוזיקה זה בהחלט עוד דבר ש"עושה לי את זה".
סרטים נותני השראה-יש לי ממש הרבה כאלו,וזה ממש "מזריק" לי מצב רוח טוב ונותן הרבה כוחות.כמובן שגם סרטי פעולה או קומדיה או מדע בדיוני מאוד עוזרים לי בתחום,אבל אין בעיניי כמו דרמות או סרטים אנושיים.הרבה שנים,הסרטים והמוזיקה היו בשביל מקום של מפלט או בריחה מהבעיות.כיום זה כבר לא ככה,אבל עדיין מאוד עוזרים לי לשפר מצבי רוח.
ספורט-ריצה(ג'וגינג לא משהו יותר מזה),הליכה וכדומה.
צחוק-לצחוק זה טוב! ולא חשוב למה ואיך,קומדיה בטלויזיה(אין כמו איזה סיינפלד אחד לשיפור המצב רוח),בדיחות שאתה קורא או אפילו שרשור מצחיק בתפוז(ולא חסר כאלו לאחרונה).
להסתכל על ילדים/תינוקות-לא חייבים לאהוב אותם(טוב,איך אפשר שלא?),אבל קרה לי כמה פעמים בשנה האחרונה שהייתי במצב רוח על הפנים,אני רואה איזה תינוק מקסים או ילדים משחקים ולא יודע למה,זה משפר לי באחת את המצב רוח.שלא לדבר על עבודה קרובה עם ילדים(התנדבות או עבודה קבועה).קשה להסביר את זה,אבל זה פשוט דבר שנותן תקווה במצבים הכי קשים.
טבע-טיולים רגליים,לשחק עם כלבים,לעשות פיקניק באיזה חורשה,להסתכל על הזריחה/ שקיעה לחוף הים וכדומה
לחלום-לחשוב בצורה אופטימית,לדמיין כיצד אנחנו רוצים לראות את החיים שלנו בעולם טוב יותר,לראות את "ארץ לעולם לא" שלנו,זאת ללא הגבולות והמחסומים של היומיום, והעיקר להאמין,להאמין שבאמת חלומות יכולים להתגשם.
כרגיל,בטוח שיש עוד, רק עוד דבר אחד מיוחד-את כל הדברים הנ"ל לעשות
עם חברים!!.גם כשאני עושה את זה עם עצמי זה טוב,אבל לעשות את כל הדברים האלו עם חברים זה ממש עולם אחר,ו"מכפיל" או "משלש" את רמת עליית המצב רוח.