עצבנית אש, סמסי לרוחמה כמוני וכמו אלפי המסמסים, כול קול קובע ורוחי שלנו תהיה בגמר.
נ נגההההההה New member 7/7/11 #17 עצבנית אש, סמסי לרוחמה כמוני וכמו אלפי המסמסים, כול קול קובע ורוחי שלנו תהיה בגמר.
נ נגההההההה New member 7/7/11 #19 הרי רוחמה אמרה למייקל שהיא תיקח אותו איתה לתאילנד. אולי שם יתמזל מזלו
ק קווין לטיפה 69 New member 7/7/11 #22 הכפתורים בחולצה של אילון עוד שנייה מתפוצצים. מה קרה לא היה XL?
ק קווין לטיפה 69 New member 7/7/11 #26 אל נשאר עם הקולקציה של ה-S חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אני אעשה, מייקל לא בא לי טוב! ממש לא! רואה אותו ומתחלחלת...
אל נשאר עם הקולקציה של ה-S חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אני אעשה, מייקל לא בא לי טוב! ממש לא! רואה אותו ומתחלחלת...
ק קווין לטיפה 69 New member 7/7/11 #29 כפרה, אילון, מה אתה אסטרולוג או אדריכל? הגג הזה ככה, 10 קומות... אוווווף, איזה מתיש!
ב בוףברכה New member 7/7/11 #36 ושום הערה...על זה שהם לא ציירו מדרגות מילוט....סורגים......, מעקה... שלפחות היו כותבים מס' בניין...אם לא כתבו..כתובת..... (לא סובל בניינים בלי מספר..
ושום הערה...על זה שהם לא ציירו מדרגות מילוט....סורגים......, מעקה... שלפחות היו כותבים מס' בניין...אם לא כתבו..כתובת..... (לא סובל בניינים בלי מספר..
ק קווין לטיפה 69 New member 7/7/11 #27 הציור של מייקל, לפי אילון: הוא לוקח צינור ארוך עד למעלה... אני לא מוסיפה מילה...
ק קווין לטיפה 69 New member 7/7/11 #42 נראה לי שגם הוא רוצה משרת שחום, חטוב מקונגו..., בכל זאת כבר חודש וחצי סגור בהיכל!!!
ב בוףברכה New member 7/7/11 #30 לפעמים יש לאילון...מבט של סוטה וואחש... אלבז... עשה...אחורהפנה... ה' לא משחק.. ....בקלפים...♣♥♦♠....
ב בוףברכה New member 7/7/11 #33 טולדנו....צייר..בניין... בפקושימה...., אחרי הצונמי... ..צייר קירות אלסטיים....ממש..מגדל חכם..