ערוץ הבידור מחמיא לדנה ויורד על קוטנר כאן:

../images/Emo41.gifערוץ הבידור מחמיא לדנה ויורד על קוטנר כאן:

http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Music/Reviews/200712/20071231153729.htm כל הכבוד להם שהם תומכים בדנה
.....
..

מיקמיק17

New member
../images/Emo51.gif שני ../images/Emo45.gif

איזה כיף היה לקרוא את הכתבה של גיא ניב שצידד בדנה וירד על קוטנר! בסוף הערות הוא זה שיאכל אותה, אתם תראו......

שנידנינו את גדולה שבהאת אור לפורום תודה

כמה כייףףףףףףףףףףףף=====הצדק וההגיון לטובת דנה====כולם בעד דנה ==זה היה וישאר לעולם יש אנשים צדיקים במדינה שעדיין מודעים לגדולתה של הדיווה הבלתי מעורערת====שנידנינו =שימחת אותי בכתבה עשית לי הערב הלילה אני אצליח להירדם יותר טוב בואי אני אלמד אותך להעלות קישורים למטה בסרגלים הכחולים כתובת אינטרנט נלוות מקליקה ואז ניפתח לך חלום 1 2 3 את מוחקת את \\htpp עושה העתק הדבק של הקישור ומאשרת בהצלחה

גם לי זה עשה את הערב ../images/Emo13.gif ..

ובכיף הבאתי את הקישור- היה ממש כיף לקרוא את זה , סופסוף צדק במדינה הזאתתתתת מלאכית של אור -> אה עכשיו הבנתי חח תודה על ההסבר מאמי.. הלוואי שימשיכו להיות ככה בשורות טובות
.. מאחלת לכולנו ולדנה מכל ה-
שתהיה שנת 2008 מלאה באהבה ושיהיה רק טוב וכמובן המון המון הצלחה לדנוש - אין לך מושג כמה אני אוהבת אותךךךך
.. נשייייייקות

../images/Emo9.gifאמן אמן לכולנו טוב אני יוצאת לי קצת היום

יותר מדאי תחנו את עצמנו למען דנה מול המחשב וזה בצדק ושווה נצא קצת להתפרק
מחר ניפתח דף חדש עוד אימלים עוד טלפונים לערוץ 24
וקדימה להרים את המורל עם הרבה מוסיקה של האחת והיחידה דנה אינטרנשיונל
"חיים בסרט הודי" מה שווה כזאת אהבה=======כל מה שתבקשי נסיכתי אחחחח דנה

ווואווווווו מהמממם שיחקת אותה בקישור

ימדהימה הרסת אותי עכשיו בענק יוווווווווווווווווווווו כל הכבוד אני בשוק יאלה עוד הפתעות כאלה תודה על הקישור מאמי שנה טובה

שתה יין גילה סוד דנה להיתאהב בך כל יום מחדש

דנה את גדולה מהחיים אני מאוהב בך אישה שלי היפה בנשים!!

illuSion 18

New member
חחחח תראו מה חשבתי

מר עורךךךךךךךךך אני שומעת מכל מקום שאת מרכלתתתתת מר עורכת קוטנר חמודה שללליייייי חמודה שלייייי אני שומעת מכל כיוון שאת מרכלת חמווודההההה אם את רוצה שאני יגיד לאנשים למה לא הגעתי לטקס חמווודהההה אז אני אומר בפה מלא חמווודדדדעעע מה דעתי... אז לא כדאי להתסכסך ולא מדברים מאחורי הגב... כי ציפור עם ציפור נפגשת פעם אחרונה שאני שומעת שפתחת את הג'ורה עליי פעם אחרונה גברת יואב קוטנר.. פעם הבאה אני עונה לך ! חבל... יש לי ביקורת מאוד בונה לגבי רמת הערוץ.. סה טו חחחח

למעלה