ערוץ הבידור מחמיא לדנה ויורד על קוטנר כאן:

m o r a m i r

New member
שניייייי תודההההה מאמוששש

עשית לי את היום!!!!! איזו כתבה אדירההההההההה

שני23889

New member
איזה כתבה מעלפת כל הכבוד להם!

תראו כמה כותרות רק עשה הטקס הזה לדנה,אם היא הייתה מגיעה בחיים לא היה ככה,היא רק הרוויחה מזה יותר פרסום נראה לי חחחח

m o r a m i r

New member
למההה??..

סתם...... כי אני רוצה להוריד שירים ישנים אוווווווווווווליייייייייייייייייייייייייייי........................של דנההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחח

מורי בשבילך רשימת שירים ישנים של דנה :

פטה מורגנה סמר מר מי שלא רוצה אותי משחק הדמעות ערוסה yes sir i can boogie סעידה סולטנה דנה אינטרנשיונל-שושו יא שושו לילה טוב אירופה פטרנס אני לא יכולה בלעדיך ישנן בנות אומפטמפה 100% גבר בתולה ZOMBA דרור יקרא נוסעת לפטרה אני רוצה לחיות מי שלא רוקד עומד פלאש גורדון מג'נונה LET KISS דון קיחוטה יש בו אש צ'ינקוואמילה אות משמיים מנפנפת סיפור אהבתם של חס וחלילה בוא i am gonna let דיווה POWER סקס אחר FREE מוכר הפרחים LOVE IS ALL THERE IS עד סוף הזמן אני אוהבת GLAMOROUS THIS IS THE NIGHT IF YOU DONT LOVE ME WOMEN IN LOVE ניצחתי תן לחיות אלף ימים של אהבה יותר ויותר לקום בבוקר אתה הורס אתה הדיי ג'יי שלי הרגשה טובה שיר / למה כתבת לי שיר בדרך אל החופש הכל יהיה ורוד ואחרי הכל עד סוף הזמן תגיד לי מי? תחלום עד היום מכת חום החלום האפשרי יהיה טוב SUPERMAN רק לא היום מקווה שעזרתי לך פחות או יותר
..

למעלה