פאנפיק השבוע.......כל כך מדהים

קרניjack

New member
כל הפאנפיקים שהועלי אי פעם לפה

נמצאים במאמרים! זה גם יותר נוח לקרוא שם, אז גם הפיק הזה נמצא כבר שם, אז את יכולה לקרוא אותו שם:)

MyMystery

New member
:O נשמע מעניין הקטע של הערפדים..

אולי אני אקרא את זה באנגלית אח"כ =) תודהה קרן!!

love mcr

New member
סיפור חמוד ..אבל

לא הבנתי תמשפט האחרון..זה שבאנגלית...חח..

קרניjack

New member
הכוונה היא

שכל מה שהם עשו זה מן טקס כזה כדי להפוך אותה לערפד, ובסוף היא נהפכה לאחת מהם, גם לערפד, לאחותם...

EnchantedS

New member
לא היה לי כוח לקרוא, אז קראתי רק את

התקציר שלך... לא כי זה באנגלית, פשוט כי זה ארוווך.. ואולי זה לא הכי טוב לשפוט לפי תקציר, אבל: אהבתי את הרעיון עם הערפדים. לא אהבתי את הקטע של האונס (או מה שזה לא היה בזה), כי נמאס כבר שהם מציגים אותם כאנסים כל הזמן...

kati666

New member
לא מציגים *אותם* ככה

אני מניחה שיש אנשים שזה ימשוך אותם לקרוא את זה רק בגלל שיש אונס או משהו אחר,כמו הפנאפיק של ג'ר ופרנקי...זה משך המון קוראים בגלל שהיה שם אונס*האמ,האמ*נורא מצחיק.

קרניjack

New member
תיראי

התקציר זה תקציר, ובודאיי שהפאנפיק עצמו טוב יותר.. זה לא ממש אונס אלא שהם יותר שכבו כי זה היה מוסכם...תיקראי ותיראי

Hadar Depp

New member
קרןן תודה תודה תודהה!!!!!!!!!!

גמני מבטיחה שאני אקרא באינגליש...זה ממש מסקרןןןןן......

MCRmyDolly

New member
אומאגש.

מדהים. שוב. אהבתי את הרעיון. רק ש..... הם עשו את ג'י רציני מידי. את מייקי רע מידי. את פרנקי עדין מידי יחסית לקול שלו. את ריי מעורר רחמים מידי. ובוב זה בוב XDDD פאנפיקים זה מגניב. תמשיכי לפרסם אותם בפורום :}

קרניjack

New member
היא עשתה את ג'ר

רע ואת מייקי רע. זה לשם שינוי טוב
ובוב הוא תמיד מן המשרת ההוא, למרות שיש פאנפיקים בודדים שהוא הדמות הראשית....

Dooritos

New member
אההההה

אני חשבתי שזה נכתב בצורה ממש ממש יפה..! אבלללל.... לדעתי הקטע בכלליות הוא מוזררר בטירוווףףף! התקציר שעשית בעברית הוא טוף אבל אם קוראים את הסיפור זה ממש שונה...! כאילו יותר עדיף לקרוא את הסיפור... נחמד הפאנפיק... פעם ראשונה שהם לא הומואים! חחח בכלליות אני אוהבת פאנפיקים בתור סיפורים ולא בתור משהו שהוא על הלהקה...

אז ככה..

את ההתחלה קראתי ואת ההמשך קראתי מהתקציר.... ואני חושבת שזה ממש יפה אבל בתור סיפור כי קצת עשו מהם אנסים .. תחשבו נגיד פרנקי קורא את זה .. מה הוא חושב על זה שילדות כתבות עליו שהוא עושה מצוות פרו ורבו עם (חח... אוי ואבוי העייפות משתלטת אליי) ילדה בת 19 ...... זה קצת.... לא יודעת.... עם הייתם מפורסמים והייתם קוראים דברים כאלה שכותבים אליכם... אז כאילו בסדר... אבל... קצת... מוגזם....

למעלה