פורומים חדשים בתפוז אנשים

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifאמג אני תמיד רציתי דו שכבתי ;[

וראיתי באילת מתישהו כזה יפהה עם ירוק ולבן או ירוק וצהוב לוזוכרת. >< נמנמ וזה ממש יפה D: וגם אלה שבתמונה יפות D:

Lex 1

New member
אפפעם לא ראיתי דו שכבתי חשבתי שיש את זה

רק בג'ינסים חחח קוווול!

O0NoNi0O

New member
אני קניתי אולסטאר גבוהה ב-200

אבל זה היה שנה שעברה יכול להיות שהמחירים השתנו.

kelly7i

New member
פאק, הדו שכבתי הספיציפי הזה

ממש יפה ברמות! והוא יותר זול מהחלק שאמרת שעולה 200?
יש את זה שהבאת בתמונה השחור והאפור בארץ, במחיר כזה? אני רוצה כזה=]

kelly7i

New member
*נעליים*

עולה לי שנגיד שקונים מעל צריך מלא נעלים שיתאימו לכל מיני בגדים, ונגיד באולסטאר שזה בא בצבעים, אז אי אפשר לקנות צבע אחד צריך כמה בשביל להביא את הרעיון ובעע אני לא יודעת להסביר דברים, חח ואולסטאר שחור זה חרוש לקנות כי כל בנאדם יש לו, ונגיד אולסטאר ירוק יתאים לי לרבע בגד, ככה שצריך מעליים מגוונות, והמבחר נעליים שיש לי זה כפכפי אצבע ב-10 שקל, ו וואנס, ואני חייבת נעליים, וחפרתי.=[

shiraz cohen

New member
תתביישי לך! ../images/Emo3.gif

חחח גם לי היו אולסטאר כשהייתי בת 3... אז בניגוד ל-Intoxicate My Mind [סורי,אנלא טובה בשמות.
], אני קניתי במגה ספורט,ב-180 שקל. אבל אם את גרה קרוב לראשון,יש במדרחוב חנות ממש זולה שזה עולה שם בסביבות ה-150. ובקשר לסוג... אממ... אני קניתי שחורות פשוטות [גבוהות],אבל ראיתי לא מזמן אולסטאר עם שתי לשונות.
ממש יפה! ואני מתכננת לקנות אותם... אבל זה עניין של טעם. [= בכל מקרה,אולסטאר את אמורה למצוא בכל חנות ספורט.

Lex 1

New member
הכיצד ייתכן הדבר?? ../images/Emo12.gif

חחח סתם... אממ לי יש עם ציורים על הבד וקניתי אותם במחיר זול יחסית של 130 ש"ח. (בתמונה שלפניך
טחח) יש שם גם עם עוד דוג' נוספות ומגניבות, אני לא יודעת איך קוראים לחנות ואני לא יודעת אם נשארו לו עוד מהם ואם יש לו גם חלקות (
) בכל אופן אם יש לך כוח לטרוח ולבדוק זה בשער טשרניחובסקי בדיזינגוף סנטר בת"א זאת חנות ספורט כלשהי את תראי. BTW כן גמלי היו אולסטאר בגיל 3-4 חחח ג'ינס כאלה והיו לי גם שחורות ארוכות חלקות לפני איזה 5 שנים כשעוד לא היו כל הWANABEE פריק ואז הם היו עולות 100 ש"ח שזה ממש זול! אבל הימים האלו עברו וחבל שעכשיו אין לי 200 שקל מיותרים להרשות לעצמי ולקנות עוד אולסטאר. אוקיי הייתה חפירה.. סורי מקווה שעזרתי איכשהו

O0NoNi0O

New member
איזה מדהימות הן!

חיפשתי מלא כאלה מקושקשות ומגניבות ולא מצאתי אפילו נסעתי לתל אביב ולא ראיתי!! בכול אופן מאיפה הן? הן כאלה כוסיות!@#$ וזה ממש מעצבן שכול הםרחות [חח וחלק מהערסיםXDDDDD] לובשים אולסטאר זה כול כך מוריד לזה את הרמה

Lex 1

New member
נכון... וכן הם כאלה סקסיות! חחח XD תנקיו ../images/Emo9.gif

היה לי עליהם קראש רציני לפני שקניתי אותם ויום למחרת ראיתי אותם רק ב-130 ש"ח! שזה יחסית זול אז רצתי לקנות. אממ כתבתי בהודעה למעלה שקניתי אותם בדיזינגוף סנטר בת"א אני לא יודעת איך קוראים לחנות זאת חנות שמוכרת כל מיני נעלי ספורט והיו לו שם עוד כמה דוג' אני לא יודעת אם נשארו ואם זה עדיין המחיר אז רק אם את בסביבה תבדקי אממ זה ליד הכניסה של שער טשרניחובסקי בקניון אני מקווה שתצליחי למצוא כי אני ממש גרועה בהסברים.. פחח

O0NoNi0O

New member
ייאא זה ממש זול!!

אולסטאר היום הם 200+! ותודה על ההסבר!:)

:) ../images/Emo24.gif תודה רבה! נראה לי שאני יודעת על

איזו חנות את מדברת......D:::: יאי! טוב, יום ראשון נמצא עבודה ואז נקנה או נשונרר מאבא שחייב לי 200 שקל ^^" תודה רבה3>

Lex 1

New member
לפני חצי שנה בערך..

אבל עדיין יש לו כמה בודדים עם דוגמאות שונות אז אם רק אם גרה באיזור ת"א זה שווה בדיקה.

O0NoNi0O

New member
נמ, אין לי מושג איפה את גרה

אבל בכול חנות נעליים יש גם בחנויות של נעלי ספורט. אמ..לגבי הצבעים כחול כהה זה קצת נדוש ומשעמם כלומר אל תקני כתום זועק אבל כחול כהה לכולם יש אולסטאר אדומות זה יפה ממש לדעתי תקני אדום כי צהוב לא מסתדר עם כלום אלא עם כן יש לך הרבה בגדים צהובים בארון. לי יש שחורות וזה הכי סטייל. זה מתאים עם הכול וזה רגוע כזה וזה ממש יפה עם ג'ינס או סקיני. תתחדשי! וסליחה על החפירה.

הרצליה סיטי../images/Emo3.gif

מסכימה אותך לגבי הכחול הכהה, אבל זה די קלאסי. גם האדומות. הצהובות נראה לי יתלכלכו מהר אז אני קצת בספק בנוגע אליהן... אני אלך על שחור כנראה, כי זה באמת מתאים [ואפל.....
] להכל..

למעלה