פורומים חדשים בתפוז אנשים

0 דיש 0

New member
../images/Emo207.gif עוד אחד שקשור באופנהD: תעזרו לי;

אני אגיד את זה ככה יש נעליים שאני כבר הרבה זמן מתקשה להרדם בגלל המחשבות עלייהן והן אפילו נכנסו לי לחלום איזה פעם פעמיים [אני נשמעת חולה :| ] דמיינתי לעצמי שאני רוצה נעליים שנראות ככה עוד לפני שבכלל ידעתי שיש כאלו, נשבעת אז תארו לכן עד כמה גבוה קפצתי כשראיתי שאכן יצרו כאלו בקיצור הן נעלי עקב, אבל דיי עקב גבוה כזה, פיפ טואו עם נקודות הבעיה שלי היא שאני כולה בת 14 לאן תכלס אני אלבש אותן?! אין אצלינו הרבה אירועים משפחתיים כשאני יוצאת עם חברים זה סתם להסתובב ברחוב או ללכת לבית של חבר ואם אני אלבש אותן זה יהיה קצת מגוחך.. זה לא שאני ממש יוצאת למסיבות וכאלה זה יכול להיות ממש בזבוז כסף.. :/ מה שכן אם אני אקנה אותן אני אלבש אותן בבית 24 שעות ביממה
מה אתן אומרות לקנות או לא? [ואם כבר אז מה יותר יפה, אדום עם נקודות לבנות, או שחור עם נקודות לבנות?:) ]

עצתי? :p

תתרכזי במה שאת הכי אוהבת בנעל, אני יודעת שאת אוהבת את כולה, אבל לנעל בתכלס יש שלושה מאפיינים רייט? נקודות, פיפ טואו ועקב. מה הכי מושך אותך? הנקודות? אם כן את יכולה להסתפק בנעלי בובה עם נקודות שישביעו את רצונך למחצה ואפשר ללבוש למגוון של מקומות. הפיפ טואו? יש מלאאאאן נעלי פיפ טואו שנראות הולמות לכללל הגילאים. העקב? את יכולה אולי למצוא נעל שהיא טיפה יותר נמוכה..;) אבלל שמעי לי אישית אין שום נעל בית חוץ מאולסטאר, אני כבר שנתיים לובשת רק אולסטארים למיניהם ואתמול ניסיתי ללכת לים והתפדחתי כי יש את כל הרגל שלי בצבע נורמלי, ופתאום פס מטורף וממנו הלאה על כל כף הרגל צבע לבן מחריד - זה נראה כאילו אני עם גרב ואני בלי!!! XDD אז יש גבול עד כמה צריך להקשיב לי P:

0 דיש 0

New member
חחחחחחחח XD

כן אולי אני באמת יכולה להתפשר על נעל שיותר מתאימה ולא זו בדיוק אבל זו הנעל הספציפית הזו.. שהיא פשוט.. אעה זה הכל ביחד, גם הפיפטואו עם הנקודות ועם העקב וכשזה בנפרד כל אחד מהם כבר מאבד מהערך ומהיופי שלו לטעמי פיפטואו בנעלי בובה, סליחה כן? לדעתי זה מכוער ונעל עם נקודות בחיים אנלא אקנה אלא אם כן יש לה עקב XD דאמ

talosh1234

New member
איזה שפה יפה יש לך חחחחח

בחיים גם אם אני ינסה אני לא יצליח לדבר ככההה את גם מסבירה דברים טובב חח את צריכה להיות יועצת או משו כזהה :] חפרנית אנייי

The Psycho Girl

New member
לדעתי

אלה נעלי עקב בכל מקרה לא הולכים איתם המון אם הן לא יקרות מידי תקני אולי תלכי איתם בעוד כמה זמן חוץ מיזה אם את יודעת שזה יעשה לך טוב ואת יכולה לעמוד בהוצאה הזאת תקני

O0NoNi0O

New member
בע, זה לא שלח את כול ההודעה;;

בכול אופן תקני כי הפיפ טאוו האלה לא ישארו באופנה הרבה זמן לדעתי ועם את ממש רוצה אז תקני את תרגישי הכי טוב בעולם אחרי שתקני אותם וזה שווה את זה. מה גם שתמיד יש מסיבות גם עם לא הרבה תמיד צריך נעליים מיוחדות כאלה. 200 שקל לנעל זה לא זול אבל זה גם לא יקר בגלל זה את צריכה לקנות לדעתי..לא כול יום מוצאים נעליים שממש אוהבים.

m i c k e y 15

New member
חח את יודתע מה אני עושה

כשאני לא בטוחה שזה ישלח את כל ההודעה..חח לפני כל הודעה שאני שולחת אני עושה על התוכן "העתק" חח ליתר ביטחון כדי שכל מה שכתבתי לא יעלם ואני לא יזכור.. חחח זה הכי טוב..

kelly7i

New member
כן כן כן!!

יש! חח אני פשוט חושבת על תאריך אני חושבת השבוע הזה\ הבא אני יעלה שרשור או משו של לראות מתי נוח לרוב

../images/Emo207.gifיק אופנתי../images/Emo26.gif

אז חשקה נפשי באולסטאר. כןכן אני בתולת אולסטאר. [כלומר, לפני שחצי מכותבות הפורום נולדו היו לי אולסטאר, אבל הייית בת 3 אז זה לא ממש נחשב...] אז חשקה נפשי באולסטאר סטנדרטי [יעני הגובה הרגיל] בצבעים: כחול כהה או צהוב [כמו של טומסי ~~"] או שחור או אדום. מכיוון שלרובכן יש אולסטאר או נעליים מגניבות אחרות כי אתן שיקיות ברמות על ^^~ אז חשבתי לעצמי, אולי בנות הפורום תוכלנה להמליץ לי על מקומות בהם אפשר להשיג אולסטאר *מקוריות* וכמה בערך הן עולות ^^" ?? פליז? ^^~ תודה רבה, טלח. בת [כמעט ^^~] 18 ובתולת אולסטאר

אשמח לעזור בתור זונת אולסטאר(?) XD

את יודעת אם אתה בתולה אני..P: קיצ, המטרה באולסטאר היא פאקינג לרוץ ולקנות!! בגלל שלנעל החביבה יש את תופעת ה"אוקי אז בתחילת השנה זה היה 119? עברו חודשיים? עולים ל-150.. רגע רגע רגע!! מה עכשיו כבר סוף שנה?! יאללה - עלינו ל-200" אז לפני שהמחיר עולה ל-250 (ואני צופה את זה קורה בדמעות) טוסי לחנות ליד ביתך כגון: Sektor town skechers disel ועוד כמה שלא עולות לי לראש. אגב* (מידע לא חשוב שממילא תגלי בחנות) מידות אולסטאר הן בד''כ טיפה יותר גדולות, אז תמיד תקני חצי מידה פחות מעצמך. שמחתי לחלוק את הסטייה הזנותית שלי D:

אגב חשוב לציין.

את בטח יודעת שמחיר נע בין כל סוג אולסטאר. יש אולסטארים גבוהים, נמוכים, עם שני לשונות, דו שכבתיים, עם ציורים על הגומי, עם ציורים על הבד, בלי שרוכים (שאני אגב לא סובלת)וכן הלאה. כרגע המחירים הם 200 לאולסטאר נמוך (חרפה) ו-250 לאולסטאר גבוה או דו לשוני. אוסטאר דו שכבתי אמור לעלות בסביבות ה-159 או 170 משהו כזה (ז''א אולסטאר שעליו תפור עוד אולסטאר), כמו בתמונה. http://www.f2h.co.il/481282 ואולסטאר בלי שרוכים (אומממ..עע -_-) נעים בין 200 ל 250 אני לא בדיוק זוכרת כי אני לא כ''כ..קונה אותם -_-. אבל אם את מעוניינת > http://alterego.colunas.entretenimento.globo.com/allstar.gif אגב ניתן להשיג אותו גם ב-H&O, המשביר לצרכן, והדיוטי פרי :).

למעלה