פורומים חדשים בתפוז אנשים

Lex 1

New member
בכייף ובהצלחה בקנייה! טחח אולסטאר זה

פריט חובה בכל ארון! אני כל כך מודה לאדם שהמציא אותם

O0NoNi0O

New member
בבקשה!../images/Emo24.gif תתחדשי אולסטאר זה שווה../images/Emo11.gif

O0NoNi0O

New member
עזבי יתלכלכו עם מה תלבשי את זה?

עדיף להתאים נעל לדברים שיש בארון כי אז חבל נניחח ללבוש חולצה שחורה ג'ינס ונעליים צבוהות זה לא קשור.. אבל שחור מתאים להכול וגם אדום כי זה כזה משתלב יותר.

kelly7i

New member
גם אני בתולת אולסטאר

וחשבתי על ירוק אני חבית למדוד ואני לא יודעת אם כדאי גבוה\נמוך ואם כדאי בכלל חחXD אני פשוט חייבת נעלים, פשוט נעלים מכל מיני סוגים שאני יוכל ללכת איתם

tiky2

New member
../images/Emo207.gif עזרה בבקשה...

מישהי זוכרת אולי מאיזה ראיון הקטע שבתמונה?
אני ממש רוצה לראות אותו שוב, כי יש שם משהו שאני צריכה לבדוק... אבל שכחתי איך קוראים לקטע ביוטיוב. מישהי?

../images/Emo207.gifשלום אני חדשה

בכל אופן,בקרוב יש לחברה שלי יומהולדת והיא מטורפת על מקפליי.רציתי לקנות לה את האלבום האחרון של מקפליי אבל לא ניתן להשיג אותו בשום מקום,ואת השאר יש לה. יש לכם מושג איפה אפשר באזור מרכז למצוא את האלבום? תודה מראש,נועה :).

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gifמממ

היי :] אם את מתכוונת לjust my luck הוא היחיד שאפשר להשיג בארץ בחנויות. תיכנסי לאחת החנויות (צליל, טאוור רקורדס ושות') ותבקשי. בדרך כלל יש להם (אני גרה במקום נידח יחסית ויש פה חנות צליל די נידחת והיה להם את זהD:) מממ בעיקרון זה אמור להיות בארץ. בהצלחה ומזלטוב D:

Lex 1

New member
לאלבום קוראים Motion In The Ocean ו...

אין להשיג אותו בארץ
ניתן אך ורק להזמין אותו דרך האתר אמאזון (www.amazon.com) אם את רוצה.. בכל אופן בארץ יש רק את האלבום Just My Luck אז שיהיה בהצלחה ומזל טוב!

../images/Emo26.gifהידעתן../images/Emo36.gif

שגם בלוס אנג'לס האלבום היחידי שניתן להשיג הוא JML?? נקודה למחשב.
(אם לא הבנתן צריך להפיץ את מקפליי בUS, פרונטו.
)

מאיושSP

New member
את מתכוונת למושן אין די אושן?!

והאאמ.. אין ממש נראלי. אבל אפשר להזמין:)

../images/Emo207.gif../images/Emo2.gif שמתן לב שאין ציטוטים של הארי ב..../images/Emo12.gif

ויקיציטוט? [ויקיציטוט באינגליש, כן?] יש מלא מלא מלא של טום, דני ודאגי[!!!], אבל הארי? זה לא....

גלולייי

New member
מה זה ויקיציטוט?

אינלי מושג מזה... את יכולה בקשה לשים קישור?! תנקיווו :)

למעלה