פורומים חדשים בתפוז אנשים

McSon of Busted

New member
../images/Emo150.gif../images/Emo207.gifיואוויואויואואואוווווווו!!!!!!!!!

אתן פשוט לאאא מביינווותת מה חלמתיייייי!!!!!!!!! יואוווו בת דודה שלי התחתנה לא מזמן, אז חלמתי שיש מן מסיבה קטנה כזאת של המשפוחה שמראים את התמונות של החתונה וכאלה.... ומי היה שם?!?!?! דני!!!!!!!!!!! חחחח הכי הזוי בעולםםם אבל זה היה ממש מגניבב!! חחחחח אז קיצר באיזשהו שלב, פשוט קפצתי עליו והתחלתי לנשק אותו כאילו הוא חבר שלי D::::::: ואז עוד פעם ואז עוד פעם DDD::: והוא שיתף פעולה החרמן הזה!! DDD::::: וזה היה מזה כייףףף ואז צילמו אותנו P: חבל שהתמונה לא אמיתית DDD::::::::::::::::: יאאאאאא

Lex 1

New member
חחחחח XDDD

"שיתף פעולה החרמן הזה" חחחחחחחח הרגת אותי... גמני חלמתי עליהם הלילה
[שוב...] חלמתי שיש לי כרטיסי VIP להופעה ואני וחברה שלי פוגשות אותם בדיוק לפני שהם באים לעלות לבמה עם עוד כמה בנות מציקות שמתעלקות עליהם, לדני היה שיער חלק.. זה היה החלק הכי הזוי טחח והם כזה היו על הבמה ואנחנו היינו בצד דאגי עשה פוזות ואנחנו צילמנו אותו ובקשנו חתימות זה היה כזה דפוקק כאילו למה לא פשוט קפצתי עליהם?! אבל אני כבר רגילה לעשות ככה בכל החלומות שלי שאני פשוט כאילו אדישה לנוכחות שלהם ואני רגילה אליהם.. ווירדד! טוב חפרתי.. בכל אופן רציתי לחלוק את זה עם מישהו כי לאנשים כבר נמאס לשמוע על החלומות שלי עליהם. היה כייף חבל שקמתי טחחח

Lex 1

New member
../images/Emo207.gif

אם למישהי יש את Billy Talent - Surrender והיא יכולה לשים להורדה [כי אני כבר שנים מנסה להוריד וללא הצלחה] אני מבטיחה לה סגידה! טחחח

מאיושSP

New member
../images/Emo207.gif צריכה טובה..

מישהי יכולה פלייייייז להעלות לי את mcfly - get over you? הוא פשוט לא עובד לי ואינלי מושג למה

sweet shir

New member
מה אופסXDDD התכוונתי לשלוח את זה לסורנדר של

בילי טלנט X: |דופקת ת'ראש בקיר|

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo207.gif נוסעתת../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אני נוסעת לדודים שלי לשבוע שלם
אני יתגעגע
((אבל יש מצב אני יתחבר מהמחשב שם
)) שאני יחזור תעדכנו אותי
דוגע כזה רציני אולי לא רוצה אני יעזוב
מדהימים..גרררר

m i c k e y 15

New member
../images/Emo207.gifחזרתיייי ואני שרופהה וכואב ליייייייי../images/Emo7.gif

קודם כל...אני מצטערת עדי..שגנבתי לך את הפינה..אני מקווה שאת סולחת לי
לא יקרה שוב! I promise ועכשיו ליותר חשובבב חח אני...לא..יכולה..לזוז!!!!!!!! כל הגוף כואב לי.. בשביל מישהי שלא השתזפה קיץ שעבר...עכשיו אני מממש ממש ממש ממש שחומהההה אני לא יכולה לסבול את זההה!
כואב לי..אני לא יכולה לשכב בכללל...הרגליים שלי בכלל..אדומות..חח
והדבר הכי חשוב שקרה לי..והכי מסוכן..קרה היום לפני שנסענו הביתה,כמעט התעלפתי!! תשמעו..אחרי שחזרתי מהמים..אז ישבתי על מזרון...ופאתום אמרו לי לקום ממנו...אז קמתי כזה מהר.. פתאום לא ראיתי כלום! הכל הסתחרר לי...לא שמעתי טוב..הלכתי כמו איזה זומבית..ובדיוק כשבאתי ליפול.. תפסו אותי הושיבו אותי על כיסא..הרימו לי את הרגליים ושפכו עליי מים...עד שהתחלתי לראות טוב יותר זה היה הרגע הכי מפחיד!...בחיים זה לא קרה לי.. חוץ מזה...היה ממש ממש כיף!! המים היו נהדרים!
החוף היה מצויין...האוכל היה פשוט
והבנים...למותתתתת
קיצר..אני שרופה..לא יכולה לשבת כבר..אני אסתכל מה חדש וזה ואני עפה לישוןןןןן

YuvalJones

New member
גמני שרופה =\ וזה קורה לי מלא מה שאמרת.

אני נשרפת כתוצאה של ריצה מרובה במגרשים פתוחים בשעות המסוכנות >.< -- הדבר הזה שסיפרת קורה לי כל הזמן. ואני רצינית זה קורה לי כל יום במיוחד בבוקר. אני קמה כזה מהר מהמיטה ואני מתחילה להסתחרר בלי לראות כלום וזה.. בפעמים הראשונות הייתי נלחצת והכל אבל עכשיו אני פשוט מוצאת לי משו לשבת עליו ולהרגע..

למעלה