אין זמן לכלום ;;
D Dark Banana1 New member 30/6/07 #16 בעיקרון הייתי אמורה לבוא.. אבל בסוף אני חוזרת מטיול בדיוק באותו היום... \: אבל תמיד יש ת'כנס הבא... >> הייתי כבר פעמיים בכנסים.. <<
בעיקרון הייתי אמורה לבוא.. אבל בסוף אני חוזרת מטיול בדיוק באותו היום... \: אבל תמיד יש ת'כנס הבא... >> הייתי כבר פעמיים בכנסים.. <<
P PakoLina New member 1/7/07 #23 כנראה אני.../images/Emo118.gif שיו, מאיפה צצתי. XP כ"כ הרבה זמן לא הייתי פה Oם;
Y yoko המקורית New member 1/7/07 #30 ^^ מה דעתכם שנארגן מקום מפגש? כמו פעם שהיינו סתם נפגשים בעזריאלי, ונשחה בים של נוסטלגיות *_* אהמ... כן @@ קיצר.... רוצים שנארגן מפגש?
^^ מה דעתכם שנארגן מקום מפגש? כמו פעם שהיינו סתם נפגשים בעזריאלי, ונשחה בים של נוסטלגיות *_* אהמ... כן @@ קיצר.... רוצים שנארגן מפגש?
M mikokikyo New member 1/7/07 #24 נצל"ש די חשוב >.< אנשים, איפה ימי הצ'אט שלנו? ;; איפה הלילות הלבנים של השטויות? ;; איפה זיבולי השכל בבקרים? ;; איפה כל זה? ;; למה שלא נארגן לנו כמה ימי צ'אט? ^O^ מה דעתכם?D:
נצל"ש די חשוב >.< אנשים, איפה ימי הצ'אט שלנו? ;; איפה הלילות הלבנים של השטויות? ;; איפה זיבולי השכל בבקרים? ;; איפה כל זה? ;; למה שלא נארגן לנו כמה ימי צ'אט? ^O^ מה דעתכם?D:
D Dark Banana1 New member 1/7/07 #29 איזה מהצ'אטים.. ? וואי... ישלי נוסטלגייה מצ'אטים... \: >> ענקית. << הגעתי לפורום רק לפני יומיים... (או שלוש.. ) אזז... איזה צ'אט.. ? OO:
איזה מהצ'אטים.. ? וואי... ישלי נוסטלגייה מצ'אטים... \: >> ענקית. << הגעתי לפורום רק לפני יומיים... (או שלוש.. ) אזז... איזה צ'אט.. ? OO:
י יוקי צאן New member 1/7/07 #31 למעלה בעמוד של הפורום../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo122.gif יש קישור לChatTV זה הצ'אט של הפורום
למעלה בעמוד של הפורום../images/Emo11.gif../images/Emo42.gif../images/Emo122.gif יש קישור לChatTV זה הצ'אט של הפורום
M mikokikyo New member 3/7/07 #32 התכוונתי שנגיד אמ... נקבע תאריך/ים ושעות שבהן הרבה אנשים פנויים ויכנסו לצ'אט ם: מה דעתכם?