פורומים חדשים בתפוז אנשים

noosh

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

איפה היית עד עכשיו?!??!!?!

paperdoll

New member
וכמובן המשפט האלמותי:

א' - אוהל ב' - זה בית ג'- מה שמחבר ביניהם...

noosh

New member
את ממש צריכה להפסיק עם זה

(למה התחיל אצלי במדיה מאת'ר, למה
)

../images/Emo7.gif

תעברי לביורק - זו אפילו לא לגמרי הדחקה, פשוט מעבר לשגעון אחר! mother oceannnnnnnnnnnnnnnnnn

noosh

New member
אני לא מצליחה להתחבר אליה :/

ודווקא ניסיתי. כנראה לא דיברתי מספיק זמן עם שלומי
.

../images/Emo6.gif |מילה גסה כלשהי|

גם אני תמיד ניסיתי ולא הצלחתי הו רמות הפסיכוזה אליהן שמירות יכולות להביא את הבנאדם הו הו עכשיו רק צריך ניק דרייק
[אנד דן סאם]

noosh

New member
וואי, הוא כזה מושלם

(ניק דרייק). קצת עזר לי להרדם אתמול (מי היה מאמין שאני אצליח? זה גם הרסקיו שהיה נחמד).

יו. אני צריכה לספר לך משהו עליו ../images/Emo79.gif

ז"א אני צריכה לא לספר לאפחד אבל יש לי פה גדול
[אז תתקשרי היום ב22:00
|אייקון של קרציה. עם ציפורניים עם הדבקה כאילו שיואו| אני חייבת לסתום
ולישון
ולעבוד
הצילווווווווווווווו
ולקחו לי את ביורק, כאילו, זו שהאמפי שלה היה גדוש בה עד בלי דיי הלכה הביתה הבוקר
מה אעשה עכשיו ילדים??
]

noosh

New member
כן, בואי נסי לנשום איתי יחד

נשיפה - שאיפה שאיפה שאיפה שאיפה? איפה האוויר? למה אין אוויר, מה קורה פה

דוVשה

New member
האמת,

שפעם היה לי דבר נוראי, שפשוט לא יכולתי לנשום, האוויר לא נכנס פנימה. ככה איזה 3-4 ימים עד שבאמצע צהריים אחד הרגשתי שאם לא יגיע לי אוויר עוד שנייה אני כבר לא פה, ועשיתי כבר את הצעד לכיוון ההורים שלי שיזמינו אמבולנס כי אני פשוט לא נושמת, ואז, נכנס האוויר. אלו היו כמה ימים נוראיים ביותר. ממש פחדתי כשלא יכולתי לנשום. הייתי מתעוררת, לרוב באמצע הלילה, ופשוט לא נכנס אוויר. זה מפחיד ביותר. עצתי לך, קודמכל, לכי לרופא. דבר ראשון, לברר למה זה מגיע. דבר שני, משאף [אני מה זה התלהבתי שנתנו לי את זה] מחולל פלאים. הרופאה שלי [כפרה עליה] הסבירה לי בדיוק איך וכמה פעמים לקחת, ואין לך מושג איזו הקלה זו הייתה. אני פחדתי נורא מהדבר הזה ומהלילות האלו. זו פשוט חוסר יכולת להכניס אוויר פנימה וזה נורא. לכי לרופא/ה קבלי משאף או כל דבר אחר שיכול לעזור. וזה יעבור.

דוVשה

New member
יאראבנאן...:(

רק מלהזכר בזה נהיה לי לחץ בחזה. וייזמיר, לכי לכי לרופא, קחי משאף!

noosh

New member
כן, זה ממש מלחיץ :/

לא ישנתי אתמול כל הלילה ואמא הייתה צריכה להיות לידי עד הבוקר... העניין הוא שמשאף זה רק לאסטמטים, לא? אני לא אסטמטית... אבל אני אלך לרופא השבוע (אני גם ככה צריכה כדורי ברזל
). את לא יודעת למה זה קרה לך? יכול להיות שסתם מתקופה לחוצה או משהו כזה? בכל מקרה, אבא קנה רסקיו ואני מקווה שזה לפחות ירגיע אותי ויאפשר לי לישון (נראה לי שאני אישן בתנוחת-ישיבה או משהו
). תודה!!
.

behappy

New member
יכול להיות לחץ, ואולי זה בגלל החום המעיק הזה

גם.. [סתם תהייה] בכל מקרה,
ים. תרגישי טוב!!

למעלה