פורומים חדשים בתפוז אנשים

הוא רוצה פרסום, זה ברור. ../images/Emo163.gif

אבל השאלה היא אם הוא רוצה גם את הצד היותר מכוער של הפירסום-רכילות במדורי רכילות, צלמי פפראצי חצופים, מטרידים למיניהם וכולי. ברור שזה נורא גימיקי שהנכד בן ה-8 של שלום חנוך מנגן בלהקה, מעפנה כמה שהיא לא תהיה, אבל השאלה היא אם ילד בן 8 באמת מוכן לכל זה? בגיל 8... זה מטורף! כאילו, באמת. אני לא הייתי עושה את זה לילד שלי.

Chen Shesek

New member
../images/Emo45.gif.

אבל הוא בן 8, מה הוא כבר ראה מ"הצד המכוער של הפירסום"? לפני הכתבה הרי אני מאמינה שלא את או אני או כל בנאדם זה או אחר שמענו על הלהקה הזו. אז נכון שמציגים אותו כגאון וכמקרה נדיר של ילד שמנגן סולואים על חשמלית בגיל 8, אבל צריך להתחשב בעובדה שהוא חי סה"כ 8 שנים, וזה כלום.

IפותI

New member
חלום של ילד בן 8 זה להתפרסם.

אי אפשר להאשים אותו שהוא רוצה להתפרסם, אפשר להאשים את ההורים המפגרים שלו שמקנים לו את האפשרות להתפרסם בתעשייה כ"כ קשה בגיל כזה. ופסדר, אז הוא שומע גאנז, רדיוהד ואנערף, אבל אם זה מה שנותן לו פרסום, אני מעדיפה שהילד בן ה8 שלי ישמע רן דנקר.

וואי סרט גדוללללל

ראיתי אותו ביום שהוא יצא . קורע מצחוק והקטע עם גרין דיי הצחיק רצח חחח

Little Panda

New member
ספיידרפיג ספיידרפיג, דאז ווטאבר ספיידרפיג דאז

הורדתי את השיר

hermaioni

New member
../images/Emo207.gif

רק חזרתי ואני נוסעת יום ראשון לסמינר של שבוע... אז, נתראה בעוד שבוע ^__^''

../images/Emo207.gif הזמנה ../images/Emo9.gif

משועממים
מחורפנים
זקוקים למקום שבו תמצאו חברים כמוכם
בואו לקומונה 27348 (אנשים בלי פואנטה),הבית של המשועממים
אנשים בלי פואנטה,האנשים הכי הכי XD רק היום,רק היום! ספיישל מיוחד ליום האהבה! הכנסו ככל נשמתכם בכם! בעלי כשרון? יושבים כל היום על הכיסא ולא ממשים אותו? זה זמנכם! כנסו לקומונת אנשים בלי פואנטה,הרשמו ל"דבר הגדול הבא",ואולי תזכו לממש אז כשרונכם
מחכה לראותכם, רוני

למעלה