זה עדיין ספויילר.. |אף אוזן גרון|.
E Ethan Dark Warrior New member 28/7/07 #22 גם שירה הרסה לי... וספר שעקבתי אחריו מלא שנים לא סתם תוכנית שאני בפרק השני שלה זה לא קשור אבל רציתי לציין שהיא %$%^&^)I$^$#%#$$@$@$&*)*)*
גם שירה הרסה לי... וספר שעקבתי אחריו מלא שנים לא סתם תוכנית שאני בפרק השני שלה זה לא קשור אבל רציתי לציין שהיא %$%^&^)I$^$#%#$$@$@$&*)*)*
C Charmed Or New member 28/7/07 #23 כמו שציינת פעמים רבות../images/Emo112.gif אבל היא באמת יצאה זנותית
E Ethan Dark Warrior New member 28/7/07 #24 והיא עדיין צוחקת על זה... אינלי מושג אם לשנוא אותה או לא.. אני כל פעם משנה את דעתי.
E Ethan Dark Warrior New member 28/7/07 #26 I tend to be more forgiving.. Or otherwise I will end up with 200 ununswered calls
C Charmed Or New member 28/7/07 #27 אוי ואבוי../images/Emo112.gif טוב, לא הכנתי את זה לשיקלולים שלי ;[
E Ethan Dark Warrior New member 28/7/07 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif I'm much more experienced than you think.
C Charmed Or New member 28/7/07 #31 בדיוק.../images/Emo112.gif ושתדע לך, שכל הזויות ההיקפיות שנשענות על אותה קשת שוות זו לזו.
C Charmed Or New member 28/7/07 #33 הייתי בטוחה שהגבתי לזה.../images/Emo112.gif וואי, באמת קשה לעמוד בקצב שלך ;[
E Ethan Dark Warrior New member 28/7/07 #34 אמרתי לך כבר שאני בוגר הארי פוטר - הספר. הם גם לא הצליחו לעמוד בקצב שלי...רק אחת הצליחה: The Girl Who Lived.
אמרתי לך כבר שאני בוגר הארי פוטר - הספר. הם גם לא הצליחו לעמוד בקצב שלי...רק אחת הצליחה: The Girl Who Lived.
C Charmed Or New member 28/7/07 #37 וולדמורט מת מהצפות?../images/Emo112.gif ידעתי שהארי לא מספיק גבר להרוג אותו.