פורומים חדשים בתפוז אנשים

שאלון חביב!DDD:../images/Emo105.gif

שם: גיל: מתי הייתי האהבה הראשונה שלך: מילה ראשונה שעולה לך בראש ...עכשיו!: ועכשיו לשאלות... שיר שגורם לכם לבכות: שיר שגורם לכם לאושר: שיר שמזכיר לכם מישהו שאהבתם: שיר שמזכיר לכם את האהבה הראשונה שלכם: שיר שהייתם רוצים להקדיש למישהו שאתם אוהבים: שיר שהייתם רוצים שיקדישו לכם: בעתיד הרחוק-שיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם בדרך לחופה: השיר הכי רומנטי ששמעתם: הזמר הכי מרגש לדעתכם: שיר אהבה שאתם חושבים שהוא קיצ'י מדי: ושאלה אחרונה.....סתם שיר שנדבקתם אליו השבוע:

עונה לשאלון החביבוש ( ;

שם:נופר בוסקילה גיל:חודש בדיוק 15 מתי הייתה האהבה הראשונה שלך:חח כיתה ח' D ;; . מילה ראשונה שעולה לך בראש ...עכשיו!:מאור בן לסן DDDDD= ועכשיו לשאלות... שיר שגורם לכם לבכות:לא זוכרת את שמו שיר שגורם לכם לאושר:שירים מזרחיים כאילו D ; שיר שמזכיר לכם מישהו שאהבתם:"אייל גולן-קחי אותי" שיר שמזכיר לכם את האהבה הראשונה שלכם:"חושה עליה-עידן יניב" שיר שהייתם רוצים להקדיש למישהו שאתם אוהבים:"כמה היא יפה"לשירק החיימ' שלי שיר שהייתם רוצים שיקדישו לכם:לא דעת ;\ בעתיד הרחוק-שיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם בדרך לחופה:של אייל גולן :- D השיר הכי רומנטי ששמעתם:נאמממ כל מיני הזמר הכי מרגש לדעתכם:אייל שיר אהבה שאתם חושבים שהוא קיצ'י מדי:-- ושאלה אחרונה.....סתם שיר שנדבקתם אליו השבוע:של נדב קדמון-שבחי ירושלים ובועז-מכה אפורה .

צל כבד,ירח מתאבד.../images/Emo105.gif

שם: רותם. גיל: 15 וחצי. מתי הייתי האהבה הראשונה שלך: הייתי? XD אמ,>< לא יודעת. אולי בכיתה ד'! DD: מילה ראשונה שעולה לך בראש ...עכשיו!: שזיץ! D: ועכשיו לשאלות... שיר שגורם לכם לבכות: בוכה על הקבר,התאבדות,מלח הדמעות, דכאון, בשבילך,חושך-אביב גפן._. שיר שגורם לכם לאושר: התחלה חדשה-פוליקר המלך!D: לא לשאול למה, בבקשה[: שיר שמזכיר לכם מישהו שאהבתם: שאהבתם? אני עדיין אוהבת. מכה אפורה-מוניקה סקס. שיר שמזכיר לכם את האהבה הראשונה שלכם: האהבה הראשונה הייתה מזמן >____> לא זוכרת. שיר שהייתם רוצים להקדיש למישהו שאתם אוהבים: מכה אפורה. עזבו לא תבינו \= שיר שהייתם רוצים שיקדישו לכם: מתי נתנשק-אביתר בנאי![: בעתיד הרחוק-שיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם בדרך לחופה: אואוא, אינלי שמץ *.* השיר הכי רומנטי ששמעתם: אולי אהבנו. של אביב ,פאק אין לי מושג >< הזמר הכי מרגש לדעתכם: אביב גפן. שיר אהבה שאתם חושבים שהוא קיצ'י מדי: הראל סקעת. כל השירים שלו. ושל רוני |: ושאלה אחרונה.....סתם שיר שנדבקתם אליו השבוע: צל כבד-נדבי!D:

../images/Emo126.gifעונננה . :)

שם: מיכל . גיל: 15 עוד חודש וחצי בע"ה . [: מתי הייתי האהבה הראשונה שלך: כיתה ז' .
מילה ראשונה שעולה לך בראש ...עכשיו!: הראל .
ועכשיו לשאלות... שיר שגורם לכם לבכות: השיר של מרקו .
סתם , חע . D; שיר שגורם לכם לאושר: עודני ילד . [: שיר שמזכיר לכם מישהו שאהבתם: נאאאמ , , שיר שמזכיר לכם את האהבה הראשונה שלכם: ממממממ שיר שהייתם רוצים להקדיש למישהו שאתם אוהבים: משהו ממני .
שיר שהייתם רוצים שיקדישו לכם:כמה עוד אפשר . D; למרות שזה לא השיר הכי הכי ,, אבל זה חמוד . :) בעתיד הרחוק-שיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם בדרך לחופה: אהההההמ ... , לאדעת . :) השיר הכי רומנטי ששמעתם: מממ כול מיני . D; הזמר הכי מרגש לדעתכם: הראל סקעת .
שיר אהבה שאתם חושבים שהוא קיצ'י מדי: נממממ ,, ושאלה אחרונה.....סתם שיר שנדבקתם אליו השבוע: לא יודעת חח , אבל כול שנייה קופץ לי לראש - "לא , אני לא רצה , וברוך ה' אפ'חד לא רודף אחריי . " לא יודעת מה קשווור .

חן XD

New member
../images/Emo180.gifעונה ואני פה הי אנשים :]

שם:חן גיל:15 מתי הייתי האהבה הראשונה שלך:לפני שנתיים ( נופר לא מי שאת חושבת) מילה ראשונה שעולה לך בראש ...עכשיו!:זה לא מילה אבל שלומי בראל D: ועכשיו לשאלות... שיר שגורם לכם לבכות:כמה חסר. הקליפ. שיר שגורם לכם לאושר:נשל הנחש D:באמא איזה שיר מצחיק של בועז D: גי'קלעודה D: שיר שמזכיר לכם מישהו שאהבתם:יובל לוריא-עוד דקה או משהו כזה. שיר שמזכיר לכם את האהבה הראשונה שלכם: כנ"ל. שיר שהייתם רוצים להקדיש למישהו שאתם אוהבים: אמא - יוסי אזולאי ושלומי שבת לאמא החמודה היפה שלי. שיר שהייתם רוצים שיקדישו לכם: כלום. בעתיד הרחוק-שיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם בדרך לחופה: מודה לך אישה-איציק שמלי השיר הכי רומנטי ששמעתם:את האישה שלי -מושון פרץ D: הזמר הכי מרגש לדעתכם: כמה חסר. שיר אהבה שאתם חושבים שהוא קיצ'י מדי: תגיד לי מואה מואה תגיד לי ג'גה ג'גה איזה שיר מציק. ושאלה אחרונה.....סתם שיר שנדבקתם אליו השבוע: מכה אפורה.

../images/Emo141.gifעונה=]]]

שם:ספיר
גיל:15 וחצי מתי הייתי האהבה הראשונה שלך:אואוא לפני הרבה זמן חחחח מילה ראשונה שעולה לך בראש ...עכשיו!:ישראל
לא תבינוXD ועכשיו לשאלות... שיר שגורם לכם לבכות:אמממ צכה לחשוב על זה חחח שיר שגורם לכם לאושר:מתוקה שלי-דניאלי זה כ"כ יפה
חחחח שיר שמזכיר לכם מישהו שאהבתם:עדין אוהבת=]"כמה את יפה"עידן יניב=] שיר שמזכיר לכם את האהבה הראשונה שלכם:אמממממ... שיר שהייתם רוצים להקדיש למישהו שאתם אוהבים:הבוקר יאיר-שירה גבריאלוב רקב בגלל משפט אחד! שיר שהייתם רוצים שיקדישו לכם:הוא צריך לחשוב על זה=]חחח בעתיד הרחוק-שיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם בדרך לחופה:מאיפה לי חחח השיר הכי רומנטי ששמעתם:אמממ כמה! הזמר הכי מרגש לדעתכם:אדם יוסף שהוא שר רק במזרחית
ודניאלי גם=]] שיר אהבה שאתם חושבים שהוא קיצ'י מדי:כול השירים של רוני הפאקצה חחחח ושאלה אחרונה.....סתם שיר שנדבקתם אליו השבוע:אני בנאדם דודי משו לא יודעת חח

../images/Emo135.gifעונה.

שם: דילב. גיל: 16 מתי הייתי האהבה הראשונה שלך: כיתה ג'. מילה ראשונה שעולה לך בראש ...עכשיו!: אביחי [כי הוא כתב ברשמי
] ועכשיו לשאלות... שיר שגורם לכם לבכות: my immortal של אוונסנס. שיר שגורם לכם לאושר: ואז תבואי- הראל מויאל. שיר שמזכיר לכם מישהו שאהבתם: כנ"ל. שיר שמזכיר לכם את האהבה הראשונה שלכם: אין. שיר שהייתם רוצים להקדיש למישהו שאתם אוהבים: ואז תבואי חחח שיר שהייתם רוצים שיקדישו לכם: כנ"ל- אין על השיר הזה, הוא הכי רומנטי. בעתיד הרחוק-שיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם בדרך לחופה: כנ".ל השיר הכי רומנטי ששמעתם: כנ"ל הזמר הכי מרגש לדעתכם: אביחי !!! 3> שיר אהבה שאתם חושבים שהוא קיצ'י מדי: לא יודעת. ושאלה אחרונה.....סתם שיר שנדבקתם אליו השבוע: your eyes

שאלון כן ולא D ;

אי פעם... ביקרת בחו"ל? טסת לאילת? היית באילת? עישנת סיגריה? קנית חפיסת סיגריות? עישנת סמים? בכית מספר? בכית מסרט? בכית משיר? היית בהופעה אינטימית? היית בהופעה חשמלית? שתית אלכוהול? השתכרת? התחלת עם מישה/י? התחילו איתך? צפרו לך? סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים? נסעת להופעה בעיר אחרת? התנשקת? התנשקת עם בן/ת המין שלך? (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך? קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים? הרגשת שאתה משתנה- לטובה? הרגשת שאתה משתנה- לרעה? התגברת על קושי שהפריע לך? פחדת מהחושך? פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה? קראת הארי פוטר? היית בהופעה של שלום חנוך? ובהופעה של אביב גפן? קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו? קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן? החלטת על דעותיך הפוליטיות? השתתפת בהפגנה? ישנת עם בן המין השני? שמת לק שחור? לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב? גנבת? התגנבת להופעה/הצגה/סרט? זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)? עשית פירסינג (לא לוב רגיל)? עשית קעקוע? פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? קנית משקפים? אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים? הפסקת לשאול את עצמך מי אתה? *קרדיט לפורום שאלונים וסקרים : ]*

ע ו נ ה !

אי פעם... ביקרת בחו"ל?כן טסת לאילת?כן היית באילת?כן עישנת סיגריה?כן קנית חפיסת סיגריות?לא עישנת סמים?לא בכית מספר?כן בכית מסרט? כן בכית משיר?כן היית בהופעה אינטימית?לא היית בהופעה חשמלית?\; שתית אלכוהול?כה השתכרת?לא ממש התחלת עם מישה/י?כן התחילו איתך?כןן צפרו לך?חחח D: הערבים האילו DD ; סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים?כןן נסעת להופעה בעיר אחרת?כן התנשקת?כן התנשקת עם בן/ת המין שלך?כן DD ;; (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך?כןן קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים?כןן הרגשת שאתה משתנה- לטובה?כןן הרגשת שאתה משתנה- לרעה?גם התגברת על קושי שהפריע לך?כן פחדת מהחושך?כןן פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה?כהה קראת הארי פוטר?לא היית בהופעה של שלום חנוך?\; לא ובהופעה של אביב גפן?כןןןןן ביום העצמאות , של כיתה ו' איך פחדנו ממנו אני ודילב גוד קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו?כןן אואווה לא אחד קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן?\; לא שזכור לי החלטת על דעותיך הפוליטיות?\; השתתפת בהפגנה?כככככככככן ישנת עם בן המין השני?כןן D ; שמת לק שחור?כן לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב?ככןן גנבת?כן התגנבת להופעה/הצגה/סרט?נאממ זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)?כככככככככן D: עשית פירסינג (לא לוב רגיל)?כןן עשית קעקוע?כן של הצ'יפס D ; פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? כן קנית משקפים?אחי קנה לי D ; אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים?ככן הפסקת לשאול את עצמך מי אתה?לא

זוז זוז מזמינים אותכם לזוזזזזזזז.DD:../images/Emo105.gif

אי פעם... ביקרת בחו"ל? כן טסת לאילת? טסתי? לא. נסעתי כן^_______^ היית באילת? כן עישנת סיגריה? כן קנית חפיסת סיגריות? לא-______-" עישנת סמים? לא בכית מספר? לא. בכית מסרט? כן בכית משיר? כן ><" היית בהופעה אינטימית? כן היית בהופעה חשמלית? אהאהא :) שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התחלת עם מישה/י? כן. התחילו איתך? כן
צפרו לך? כןo_O סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים? כן נסעת להופעה בעיר אחרת? כן!! התנשקת? כן O.O התנשקת עם בן/ת המין שלך? כן (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). חחחחחחחחח שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך? אכן. קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים? לא הרגשת שאתה משתנה- לטובה? לא הרגשת שאתה משתנה- לרעה? לא התגברת על קושי שהפריע לך? כן ._. פחדת מהחושך? כןD: ! פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה? לא קראת הארי פוטר? כן[: היית בהופעה של שלום חנוך? לא. ובהופעה של אביב גפן? כן. קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו? לא O.ם קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן? לא. החלטת על דעותיך הפוליטיות? לא >< השתתפת בהפגנה? כן ישנת עם בן המין השני? כן שמת לק שחור? כן לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב? כן גנבת? אולי. התגנבת להופעה/הצגה/סרט? כן! [: זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)? לא משמעמם לי.:) עשית פירסינג (לא לוב רגיל)? יש לי 3 לובים, [: ובטבור. עשית קעקוע? טאטומניה כן פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? כן!:) קנית משקפים? משקפי שמש כן. אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים? לא O.ם הפסקת לשאול את עצמך מי אתה?

חן XD

New member
../images/Emo180.gifעונה נה נה :]

אי פעם... ביקרת בחו"ל?לא טסת לאילת?כן היית באילת?כן עישנת סיגריה? לא קנית חפיסת סיגריות?לא עישנת סמים?לא בכית מספר?לא בכית מסרט? לא בכית משיר?לא היית בהופעה אינטימית?כן היית בהופעה חשמלית?\: הא? שתית אלכוהול?כן השתכרת?לא התחלת עם מישה/י?לא זכור לי התחילו איתך?כן צפרו לך?כן סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים?כן נסעת להופעה בעיר אחרת?ברור התנשקת?כן התנשקת עם בן/ת המין שלך?לא (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך?כן קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים?לא הרגשת שאתה משתנה- לטובה?כן הרגשת שאתה משתנה- לרעה?כן התגברת על קושי שהפריע לך?כן פחדת מהחושך?כן פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה?אוו כן קראת הארי פוטר?בטח היית בהופעה של שלום חנוך?לא ובהופעה של אביב גפן?לא קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו?כן קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן?בטח הכי טוב זה בשוק D: החלטת על דעותיך הפוליטיות?לא השתתפת בהפגנה?לא ישנת עם בן המין השני?כן שמת לק שחור?לא לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב?כן גנבת?לא התגנבת להופעה/הצגה/סרט?כן זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)?בטח עשית פירסינג (לא לוב רגיל)?כן עשית קעקוע?לא פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? כן ! : ] קנית משקפים?כן אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים?לא הפסקת לשאול את עצמך מי אתה?לא

../images/Emo135.gifעונה :]

אי פעם... ביקרת בחו"ל? לא טסת לאילת? כן היית באילת? כן עישנת סיגריה? לא קנית חפיסת סיגריות? לא עישנת סמים? לא בכית מספר? לא בכית מסרט? כן, ברור , תמיד. בכית משיר? כן היית בהופעה אינטימית? מה? היית בהופעה חשמלית? לא *בלינק* שתית אלכוהול? לא השתכרת? לא התחלת עם מישה/י? לא התחילו איתך? כן צפרו לך? כן D: סתם פיתחת שיחה עם אנשים זרים? כן נסעת להופעה בעיר אחרת? ברור התנשקת? כן התנשקת עם בן/ת המין שלך? כן (יש לי עוד דברים מיניים אבל בטח כולם צעירים אז אוותר). שמעת שיר שהרגשת שממש נכתב עלייך? כן קראת ספר שהרגשת ששינה לך את החיים? כן אבל לא ממש. הרגשת שאתה משתנה- לטובה? כן הרגשת שאתה משתנה- לרעה? כן התגברת על קושי שהפריע לך? כן פחדת מהחושך? כן פגשת בן אדם שהרגשת קשור אליו בלי שהחלפתם מילה? כן קראת הארי פוטר? לא היית בהופעה של שלום חנוך? לא ובהופעה של אביב גפן? כן קנית בגד שלבשת פעם אחת ויותר לא אהבת אותו? כן קנית חולצה ב15 שקל שהיית האהובה עלייך הרבה זמן? כן החלטת על דעותיך הפוליטיות? מה? השתתפת בהפגנה? לא ישנת עם בן המין השני? כן שמת לק שחור? לא לבשת לבוש שהרגשת שאתה מ-מ-ש אוהב? ברור גנבת? כן, עם נופר בכיתה ו' טושים מחיקים
התגנבת להופעה/הצגה/סרט? כן זרקת על אנשים בקולנוע פופקורן (D:)? ברור נופר חחחחחחחחחחח
עשית פירסינג (לא לוב רגיל)? בטבור. עשית קעקוע?לא פגשת בן אדם שמהרגע הראשון אהבת? כן קנית משקפים? כן אמרת משהו שתצטער עליו כל החיים? עוד לא *קרדיט לפורום שאלונים וסקרים : ]*

שאלון איסיקיו /מסנג'ר : ]

איש הקשר שמתחבר הכי הרבה פעמים: איש הקשר שמתחבר הכי פחות פעמים: איש הקשר הכי חפרן: איש הקשר שהכי כיף לדבר איתו: איש הקשר הכי מגניב: איש הקשר שהשיחות איתו עמוקות ומעניינות: איש הקשר שאתם הכי פחות מדברים איתו: איש הקשר הכי יבש: איש הקשר עם תמונות התצוגה הכי יפות: לסיום..איש הקשר הכי הכי: שוב קרדיט לפורום שאלונים וסקרים D:

עונה

איש הקשר שמתחבר הכי הרבה פעמים:מחובר הכי הרבה זמן ...? אממממ מיטל שכנה שלי , ואם הכוונה מתחבר מלא אז אני D ; איש הקשר שמתחבר הכי פחות פעמים:ליחן אחת D: איש הקשר הכי חפרן:\; אדר . DDDDDDDD= איש הקשר שהכי כיף לדבר איתו:שירה איש הקשר הכי מגניב: אלעד איש הקשר שהשיחות איתו עמוקות ומעניינות:ננאמ רינת D = איש הקשר שאתם הכי פחות מדברים איתו:מהשכבה D: איש הקשר הכי יבש:היבשים באיגנור מתיייבשים עם עצמם D: איש הקשר עם תמונות התצוגה הכי יפות:לרותם הייתה תמונה תצוגה יפה D: לסיום..איש הקשר הכי הכי:שירררררררררררררררררררה

בלבלהלה. פלופפפפפפפפפ'../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif

איש הקשר שמתחבר הכי הרבה פעמים: יהרדנה מחוברת כל החיים שלה.^________^ איש הקשר שמתחבר הכי פחות פעמים: משהXD איש הקשר הכי חפרן: נוגה o_O איש הקשר שהכי כיף לדבר איתו: נעמון האור שלי, חני, דורייק, אבירם המסטול :) איש הקשר הכי מגניב: אלירן
אלכס אהובתי!D: היא בת!!!! D: איש הקשר שהשיחות איתו עמוקות ומעניינות: דורק', נעמון. איש הקשר שאתם הכי פחות מדברים איתו: לא יודעת. איש הקשר הכי יבש: נמ..האלה ששואלים רק ממצב? יש כמה O.O עופרי הזונה D; מורן, נמנמ, שירה. איש הקשר עם תמונות התצוגה הכי יפות: יהררררררררררדנה
לסיום..איש הקשר הכי הכי: נעמון, יהרדדנה :) דוריקקק. ואבירם:)

חן XD

New member
../images/Emo180.gif אם תרצי אחזור לבן בחלום שחור.... D:

איש הקשר שמתחבר הכי הרבה פעמים: אני. איש הקשר שמתחבר הכי פחות פעמים:נופר איש הקשר הכי חפרן: לא נעים. איש הקשר שהכי כיף לדבר איתו: נופר דילב, עמירם, ועוד ' חחח איש הקשר הכי מגניב: חחח כל הרשימה איש הקשר שהשיחות איתו עמוקות ומעניינות: אתם לא מכירים אז סתמו :] איש הקשר שאתם הכי פחות מדברים איתו: אממ איש הקשר הכי יבש: אהמ קרחת. איש הקשר עם תמונות התצוגה הכי יפות: דילב לסיום..איש הקשר הכי הכי: דילבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב בקיצור השאלון הזה מוקדש לדילב D:

ארכיון D ; ככה הם קראו לזה אנערף D ;

חלק 1: שמות... 1. איך קוראים לכם? 2. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? 3. השם הכי יפה לילד: 4. השם הכי יפה לילדה: 5. הכינויים שיש לשם שלכם: 6. הכינוי הכי אהוב: 7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם 8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? 9. האם תקראי לבת שלך על שמך? 10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? 11. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? תעודת זהות.... 13. שם מלא: 14. תאריך לידה: 15. כתובת: 16. איפה עוד גרת? 17. בית ספר: 18. מזל: 19. מידת נעליים: 20. גובה: 21. מוצא: 22. חיות מחמד: 23. אורך שיער: 24. כיתה: 25. מצליח בבית ספר? 26. תחביבים: 27. איזה שפות אתה מדבר? 28. בת/בן כמה את/ה? 29. החלום שלך? 30. אתם חושבים שהוא יתגשם: 31. מסנג'ר: 32. אייסיקיו: 33. מה אוהב/ת לאכול: 34. מה אוהב/ת לשתות: 35. צבע עיניים: 36. צבע שיער: 37. איפה נולדת? 38. רגיש לדגדוגים? 39. הדבר הכי מגעיל: 40. פתגם שעושה לכם את זה: 41. אוהבים את החיים או לא: 42. כמה אחים: 43. מסר לחיים: 44. תלמיד/חייל/עובד/אחר: 45. חבר/חברה/(גם וגם): 46. איך ככה, בחיים? 47. יש לך גשר? 48. יש לך משקפיים\עדשות מגע? 49. מה הדבר הכי חשוב לך? 50. יש חבר\חברה\קראש? 51. ממה אתה הכי פוחד? 52. צבעת פעם את השיער? 53. באיזה צבע? 54. סטרייט/גיי/ביי: 55. רווק? 56. גיל שהיית רוצה להיות: 57. כיתה: 58. למה את/ה כאן? 59. מה העבודה שלך? 60.יש פירסינג? 61. קעקועים? 62. אובססיות? 63. התמכרויות? 64. איזה שפות אתה דובר? 65. האם אתה חי את הרגע? 66. יש לך סודות? 67. אתה שונא את עצמך? 68. אם אתה אוהב את הכתב יד שלך? 69. יש לך הרגלים רעים? 70. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? 71. אתה יודע לשיר? 72. היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? 73. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? 74. יש לך יומן/ג'ורנל : 75. מה החולשה הכי גדולה שלך? 76. מה החוזק הכי גדול שלך? 77. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? 78. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? 79. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? פעם.... 80. התאהבת פעם? 81. פעם חשבת להתאבד? 82. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? 83. שיקרת פעם? 84. מה הדבר הכי מטורף שעשית? 85. התאהבת בידיד? 86. עשית פעם סיאנס? 87. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? 88. היית פעם בחו"ל? 89. הרביצו לך? 90. הרבצת למישו? 91. הסרט הכי דפוק שראיתם: 92. יצאת מהמדינה? 93. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? 94. שחית בעירום? 95. ברחת מהבית? 96. התחילו איתך? 97. צפרו לך? 98. נשארת ער כל הלילה? 99. לא אכלת יום שלם? 100. דיברת בטלפון כל הלילה? 101. הרגת מישהו? 102. בגדו בך? 103. הרגת חיה בטעות? 104. הרגת חיה בכוונה? 105. גנבת משהו? 106. פגעת בעצמך? 107. רצית למות? 108. עישנת סיגריות? 109. עישנת נרגילה? 110. שתית אלכוהול? 111. השתכרת? 112. התנשקת? 113. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? 114. עשית או תכננת לעשות פירסינג? 115. עשית קעקוע? 116. הסתפרת? 117. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? 118. צללת עם דולפינים? 119. קפצת כתה? 120. היית ערום בציבור? 121. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? 122. לתקופה ממושכת? 123. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? 124. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? 125. התאפרת? 126. רצית להיות משהו שאתה לא? 127. רצית להיות בן המין השני? 128. התקלחת יותר מפעמיים ביום? 129. עברת יישור שיניים? 130. היו לך משקפי ראייה? 131. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? 132. התביישת בהורים שלך? 133. שיקרת למישהו? 134. היית מאוהב? 135. התעלפת? 136. נשברה לך שן? 137. עשית למישהו היקי? 138. עשו לך? 139. נעצרת? 140. קיבלת נכשל בתעודה? 141. שברת עצם בגוף? 142. רכבת על אופניים? 143. רכבת על סוס? 144. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? 145. שיחקת כדורסל? 146. שיחקת כדורגל? 147. הלכת מכות? 148. שיחקת טאקי? 149. שיחקת מונופול? 150. שיחקת שש-בש? 151. הוצאת מלא כסף על שטויות? 152. הברזת מבצפר? 153. התחרטת על משהו שעשית? 154. היית אובססיבי כלפי משהו? 155. היית מאושר? 156. התנצלת על משהו שעשית? 157. היית מכור למשהו? 158. היית כל הלילה על המחשב? 159. התקלחת עם מישהו? 160. קמת באמצע הלילה סתם ככה? 161. זכרת חלום? 162. נרדמת בשיעור? 163. העברת פתקים בשיעור? 164. תפסו אותך? 165. ביצעת אקט מיני בבית הספר? קרדיט לפורום סקררים ושאלונים

עווונה D ;

חלק 1: שמות... 1. איך קוראים לכם? נופר 2. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? נננאמ ,, 3. השם הכי יפה לילד: לילד אושרי 4. השם הכי יפה לילדה: אושר 5. הכינויים שיש לשם שלכם: נופי נופ נופצ' נופצ'ה נופצ'י נופופה נופרי נוני נופריל'ה נופה DD ; יש מלא 6. הכינוי הכי אהוב: נופי 7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם אכזבה \; 8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? ללא 9. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא 10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? נאממ ערן DD ; ככה אמא אמרה 11. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לווודעת \; 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? ללא רק עם המורה שלי למתמטיקה שדיברה רוסים D: תעודת זהות.... 13. שם מלא: נופר בוסקילה 14. תאריך לידה: 26.8 15. כתובת: \\; ?!:O חיפה 16. איפה עוד גרת? מוצקיןן D: 17. בית ספר: שקד 18. מזל: בתולה 19. מידת נעליים: 39 40 40 וחצי D: תלוי 20. גובה: מטר 69 70 +- 21. מוצא: מרוקאית 22. חיות מחמד: כלוםםםםם 23. אורך שיער: ארוך . מאריכה 24. כיתה: עולה לי' 3 D ; 25. מצליח בבית ספר? כןן ברוך ה' 26. תחביבים: מחשב , לישון , לדבר עם שירה בפלאפון , ליקנות בגדים D ; 27. איזה שפות אתה מדבר? עיברית ולא יותר D ; 28. בת/בן כמה את/ה? 15 29. החלום שלך? להיות מאושר כל החיים D ; 30. אתם חושבים שהוא יתגשם: כןן בעזרת ה' 31. מסנג'ר: יש 32. אייסיקיו: יש D: 33. מה אוהב/ת לאכול: ה כ ל 34. מה אוהב/ת לשתות: פטל , קולה 35. צבע עיניים:חום 36. צבע שיער: חום 37. איפה נולדת? בארצינו הקטנטונת 38. רגיש לדגדוגים? ככככככן מאוד 39. הדבר הכי מגעיל: חתול :S או דם D ;; 40. פתגם שעושה לכם את זה: "תמיד הם אהבו מרחוק , לשתיהם היה אותו חלום מתוק , אבל העדיפו אותו לישמור , ועל הכבוד לישמור" לודעת אם פיתגם \; 41. אוהבים את החיים או לא: ככן 42. כמה אחים: עוד 2 43. מסר לחיים: תאהבו את עצמכם [?!] 44. תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמיד , ברכבת אזרח ותיק D ; 45. חבר/חברה/(גם וגם): נאמ 46. איך ככה, בחיים? נחמד מאוד D ; 47. יש לך גשר? ללא היה D ; 48. יש לך משקפיים\עדשות מגע?ללא 49. מה הדבר הכי חשוב לך? בריאות , והמון אהבה D ; 50. יש חבר\חברה\קראש? -- 51. ממה אתה הכי פוחד? מהמוות D ; 52. צבעת פעם את השיער? כןן D ; 53. באיזה צבע? עשיתי גוונים D: ובכיתה ו' , אמא שלי צבעה לי קצת להשתיק אותי D: 54. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט D: 55. רווק? ככככן D: 56. גיל שהיית רוצה להיות: 18 +-? 57. כיתה: לסיים , 58. למה את/ה כאן?כיי משעמם לי D ; 59. מה העבודה שלך? לרמות אנשים D: ... 60.יש פירסינג? כן 61. קעקועים? לא 62. אובססיות? ככן המון 63. התמכרויות? ככן :( 64. איזה שפות אתה דובר? עיברית 65. האם אתה חי את הרגע? כןן , 66. יש לך סודות? המון 67. אתה שונא את עצמך? ללא לא ממש 68. אם אתה אוהב את הכתב יד שלך? חחחח תלוי עם איזה עט אני כותבת D; 69. יש לך הרגלים רעים? ככן 70. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "אווווי רזית " 71. אתה יודע לשיר? כככן אז תשאיר אותי לבד D ; חח סתם לא , 72. היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? ככן 73. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?ככן 74. יש לך יומן/ג'ורנל : ללא 75. מה החולשה הכי גדולה שלך?לדבר על מה שאני מרגישה ;\ 76. מה החוזק הכי גדול שלך? לחוש D ;; 77. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? ככן 78. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ללא למדתי D; 79. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? צורררררררררררררי פעם.... 80. התאהבת פעם? ככן 81. פעם חשבת להתאבד?כן 82. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? ככן D: 83. שיקרת פעם? הממון 84. מה הדבר הכי מטורף שעשית? נאממ 85. התאהבת בידיד? ככן 86. עשית פעם סיאנס? ללא 87. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 88. היית פעם בחו"ל? כן 89. הרביצו לך? כןןן 90. הרבצת למישו? ככככככן 91. הסרט הכי דפוק שראיתם: לא זכור 92. יצאת מהמדינה? כן 93. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לאא D: 94. שחית בעירום? לא 95. ברחת מהבית? כה 96. התחילו איתך? כה 97. צפרו לך? אהא 98. נשארת ער כל הלילה?כה 99. לא אכלת יום שלם? כה 100. דיברת בטלפון כל הלילה? נאממ לא כל הלילה אבל המון זמן D ; 101. הרגת מישהו? לא 102. בגדו בך? כה 103. הרגת חיה בטעות?כה 104. הרגת חיה בכוונה? ככןןן ג'וק סבוב ואם הייתי יכולה את החתולה של דילב D ; 105. גנבת משהו? כה 106. פגעת בעצמך? כה 107. רצית למות? כה 108. עישנת סיגריות?כה 109. עישנת נרגילה? כה 110. שתית אלכוהול? כה 111. השתכרת? שלטתי בעצמי 112. התנשקת? כה 113. ישנת עם בן המין השני בלי סקס?כה 114. עשית או תכננת לעשות פירסינג? כה 115. עשית קעקוע? מהצ'יפס 116. הסתפרת? כה 117. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה?כהההה 118. צללת עם דולפינים? ללא אני מפחד מהם 119. קפצת כתה? לא , 120. היית ערום בציבור?ללא:O 121. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?הכי לא 122. לתקופה ממושכת? \; 123. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כהה 124. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כה 125. התאפרת? כה 126. רצית להיות משהו שאתה לא?כהההה 127. רצית להיות בן המין השני? שהייתי קטוצ' 128. התקלחת יותר מפעמיים ביום? ככן 129. עברת יישור שיניים? כה 130. היו לך משקפי ראייה? לא 131. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? מזתומרת?:O 132. התביישת בהורים שלך? בחיים לאא 133. שיקרת למישהו? כן 134. היית מאוהב? כהה 135. התעלפת? כהה המון D: 136. נשברה לך שן? לא 137. עשית למישהו היקי?כהההההההה 138. עשו לך? כהכה D ; אמא חשבבהה קיבלתיי מחלת רוח 139. נעצרת? חחעח כןן בכיתה ו' 140. קיבלת נכשל בתעודה? כה 141. שברת עצם בגוף? לא -555- 142. רכבת על אופניים? כן 143. רכבת על סוס? כה 144. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כה 145. שיחקת כדורסל? כן 146. שיחקת כדורגל? כה 147. הלכת מכות? כה 148. שיחקת טאקי? כה 149. שיחקת מונופול? כה 150. שיחקת שש-בש? כה 151. הוצאת מלא כסף על שטויות? כההה 152. הברזת מבצפר? כהה המון D ; 153. התחרטת על משהו שעשית? כן 154. היית אובססיבי כלפי משהו? כןן 155. היית מאושר? אהאה 156. התנצלת על משהו שעשית? כה 157. היית מכור למשהו? ככן 158. היית כל הלילה על המחשב?כה 159. התקלחת עם מישהו? חחח כןן עם דילב D ; 160. קמת באמצע הלילה סתם ככה? ככה 161. זכרת חלום? כןן 162. נרדמת בשיעור?כה 163. העברת פתקים בשיעור?D ;; כן 164. תפסו אותך? כרגיל D: למי באים ? לנופיי יופי D ; 165. ביצעת אקט מיני בבית הספר?ללא גוודD ;

וואי אחד הקצרים שמעי.מה אני אגידDD:../images/Emo105.gif

חלק 1: שמות... 1. איך קוראים לכם? רותם 2. אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ירדן!!!!!111 או טלאור. 3. השם הכי יפה לילד: שניר,ודין. 4. השם הכי יפה לילדה: קשת. טלאור. 5. הכינויים שיש לשם שלכם: רותמע, תות, רותמך, רותע. 6. הכינוי הכי אהוב: תות. 7. מה השם הכי מצחיק ששמעתם - משהו עם עץ השקד >________> 8. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא. אה בעצם כן, השם הנוסף על שם סבתא. 9. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא !111 10. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? שנירD: 11. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? יהרדנה העולם שלי :] אגב קוראים לה ירדןXD 12. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מה ? >< תעודת זהות.... 13. שם מלא: רותם אסייג 14. תאריך לידה: 25.2 15. כתובת: ט'ח 16. איפה עוד גרת? ג'רוזלם!D: 17. בית ספר: תיכון חדרה עכשיו זה רשמי
!!!!11&*^%*&^& 18. מזל: דגיגה 19. מידת נעליים: 39 20. גובה: 1.63 כן. נמוכה -_________- 21. מוצא: מרוקאית 22. חיות מחמד: כלב 23. אורך שיער: לא קצר לא ארוך 24. כיתה: י' בע"ה 25. מצליח בבית ספר? כן. 26. תחביבים: ריקוד 27. איזה שפות אתה מדבר? עברית, מעט אנגלית. 28. בת/בן כמה את/ה? 15 וחצי 29. החלום שלך? לא עניינכם :] 30. אתם חושבים שהוא יתגשם: אולי. 31. מסנג'ר: מה איתו? 32. אייסיקיו: מת. 33. מה אוהב/ת לאכול: הכל 34. מה אוהב/ת לשתות: הכל XD 35. צבע עיניים: חום 36. צבע שיער: שחרחר 37. איפה נולדת? חדרה 38. רגיש לדגדוגים? מאוד!!1 -_- 39. הדבר הכי מגעיל: מה ? 40. פתגם שעושה לכם את זה: זה לא פתגם אבל..'למה אני תמיד מתאהבת במה שאי-אפשר?' 41. אוהבים את החיים או לא: בערך. 42. כמה אחים: 3 ה-4 בדרך. סתם
43. מסר לחיים: אינלי*.* 44. תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמיד תיכון. 45. חבר/חברה/(גם וגם): גם וגם 46. איך ככה, בחיים? לא טוב 47. יש לך גשר? לא 48. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא >< 49. מה הדבר הכי חשוב לך? 50. יש חבר\חברה\קראש? חח לא 51. ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים 52. צבעת פעם את השיער? לא 53. באיזה צבע? - 54. סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית 55. רווק? כן 56. גיל שהיית רוצה להיות: 21. 57. כיתה: חח כבר אחרי צבא. 58. למה את/ה כאן? כי בא לי 59. מה העבודה שלך? לשמור על כלבים של אנשים שאני אוהבת *_____* 60.יש פירסינג? כן 61. קעקועים? לא 62. אובססיות? כן 63. התמכרויות? כן. לבועות בצרורות
64. איזה שפות אתה דובר? נו די כבר שאלתם 65. האם אתה חי את הרגע? לא 66. יש לך סודות? המון 67. אתה שונא את עצמך? לא 68. אם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן 69. יש לך הרגלים רעים? כן 70. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? יו איזה תחת
חחחחחחחחחחחחח שקט. 71. אתה יודע לשיר? לא 72. היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? וואט? 73. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא 74. יש לך יומן/ג'ורנל : כן 75. מה החולשה הכי גדולה שלך? לבנים צופיפניקים ששומעים שייגעצ. או מוקי או שבק ס'!!!!1
76. מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת 77. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן 78. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? 79. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה באופי? הראי פוטרD: סתם מאיפה לי >_> פעם.... 80. התאהבת פעם? חחחחחחחח פעם? מצחיק. 81. פעם חשבת להתאבד? אולי 82. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן 83. שיקרת פעם? ט'ח. 84. מה הדבר הכי מטורף שעשית? אני ובן דודי וחבר שלו הכוסע ישבנו התמסטלנו עד אור הבוקרXD 85. התאהבת בידיד? כן 86. עשית פעם סיאנס? לא 87. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 88. היית פעם בחו"ל? כן 89. הרביצו לך? כן 90. הרבצת למישו? כן 91. הסרט הכי דפוק שראיתם: ימים של אהבה
92. יצאת מהמדינה? כן 93. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא 94. שחית בעירום? לא 95. ברחת מהבית? לא 96. התחילו איתך? כן 97. צפרו לך? כן 98. נשארת ער כל הלילה? כן 99. לא אכלת יום שלם? כן 100. דיברת בטלפון כל הלילה? כן 101. הרגת מישהו? לא 102. בגדו בך? אולי 103. הרגת חיה בטעות? נמליםXD 104. הרגת חיה בכוונה? כן 105. גנבת משהו? כן 106. פגעת בעצמך? לא 107. רצית למות? אולי 108. עישנת סיגריות? כן 109. עישנת נרגילה? כן 110. שתית אלכוהול? כן 111. השתכרת? כן 112. התנשקת? כן 113. ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן 114. עשית או תכננת לעשות פירסינג? כן 115. עשית קעקוע? לא 116. הסתפרת? כן 117. השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא 118. צללת עם דולפינים? לא 119. קפצת כתה? לא 120. היית ערום בציבור? לא 121. היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לאD: 122. לתקופה ממושכת? לא 123. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן 124. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן 125. התאפרת? כן 126. רצית להיות משהו שאתה לא? כן 127. רצית להיות בן המין השני? כן 128. התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן 129. עברת יישור שיניים? לא 130. היו לך משקפי ראייה? לא 131. הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא 132. התביישת בהורים שלך? כן 133. שיקרת למישהו? כן 134. היית מאוהב? כן 135. התעלפת? כן 136. נשברה לך שן? לא 137. עשית למישהו היקי? כן D: 138. עשו לך? כן 139. נעצרת? לא 140. קיבלת נכשל בתעודה? כן 141. שברת עצם בגוף? כן 142. רכבת על אופניים? כן 143. רכבת על סוס? כן 144. רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא 145. שיחקת כדורסל? כן 146. שיחקת כדורגל? כן 147. הלכת מכות? כן 148. שיחקת טאקי? כן 149. שיחקת מונופול? כן 150. שיחקת שש-בש? כן 151. הוצאת מלא כסף על שטויות? כן 152. הברזת מבצפר? כן 153. התחרטת על משהו שעשית? כן 154. היית אובססיבי כלפי משהו? כן 155. היית מאושר? כן 156. התנצלת על משהו שעשית? כן 157. היית מכור למשהו? כן 158. היית כל הלילה על המחשב? כן 159. התקלחת עם מישהו? כן 160. קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן 161. זכרת חלום? כן 162. נרדמת בשיעור? כן 163. העברת פתקים בשיעור? כן 164. תפסו אותך? כן 165. ביצעת אקט מיני בבית הספר? נשיקה זה אקט מיני?
ה' מזה השאלון הזה

למעלה