פורומים חדשים בתפוז אנשים

פורום לורדי!~

אוהבים מטאל? אוהבים מפלצות? הפורום הזה בשבילכם. פורום לורדי. הצטרפו היום וקבלו 2 שקלים או מסטיק בזוקה All we need is lightning With power and might Striking down the prophets of FALSE As the moon is rising Give us the sign Now let us rise up in awe

inbal287

New member
../images/Emo207.gifיש לי את האוסף של הימ, את החלק השני

הוא די נחמד. אבל השירים המקוריים הרבה יותר שווים
. מה שכן, העיצוב מדהים
.

milkshakit

New member
אני רוצה לקנות את שניהם ../images/Emo10.gif

אבל אוף. זה פאקינג 140 ש"ח ביחד, ואני לא בדיוק עשירה.. בלשון המעטה. ומה שגם שיש לי את כל הגירסאות האלה בדיסקים כבר
אבל.. זה HIM

inbal287

New member
אמממ את יכולה לבדוק בתו השמיני../images/Emo3.gif

את רוצה שאני אברר לך כמה זה עולה שם?

../images/Emo47.gif

הדיסקים באילת כלכך זולים.
חזרתי משם הרגע, וקניתי רק הימ כי הבטחתי לעצמי להשלים את הדיסקיוגרפיה, ורק אז לקנות דיסקים אחרים. ;; אז נשארו לי ALSN [[שאותו אני 100% קונה אחרון] ואת UELV2. או -- קניתי את DS&BH וGLSV666.
המ, אפשר לעדכן אותכם שקניתי כמעט את כל טופטן?
הבטחתי לעצמי לקנות דברים של פקאצות, כי יש כלכך הרבה מהם באילת. X_X

little WhiSper

New member
סתם שתדעו...

אני בחיים! פשוט נשארתי שבת בבסיס, ודוקא היה נחמד. יומשלישי יש טקס השבעה ויומחמישי זה הסוף ויוצאים הביתה :) . רק רציתי להזכיר לכן שאני אוהבת אותכן ומתגעגעת!! /tapuzforum/images/emo24.gif

inbal287

New member
מותק../images/Emo25.gif

את לא מבינה איזה כיף זה עושה לי לראות הודעות ממך [ולדעת שאת בחיים...
]. טקס השבעה
, מגניב! בהצלחה או ליודעת מה אומרים. ויאיי, מזל טוב על הטירונות שנגמרת. הצלחת, כפרעלייך
.

little WhiSper

New member
כפרעלייך/tapuzforum/images/emo23.gif

ואין לך מושג כמה עושה לי טוב הודעות ממך..! ודברי איתי, ישמצב שאני בירושלים השבוע.../tapuzforum/images/emo24.gif

milkshakit

New member
טוב לדעת שהיה לך נחמד ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אוהבתותך!!!

ויקס

New member
בהצלחה בובה מתגעגעת המון גם אליך

מקווה לראות אותך בקרוב לא תזיק לי תמיכה תהני בטקס ההשבעה יהיה כיף ומרגש מבטיחה לך :]

little WhiSper

New member
היה! היה!

אתמול בלילה! הם לא היו חכמים במיוחד, זה היה שקוף, אבל היה מקסים. יום חמישי זה סופסוף נגמר! (ויש בעיר מסיבה! אואהה)

למעלה