אני רוצה שהוא יחזור
S ScreamingForSomethin New member 16/8/07 #31 גם לדיוויד מס"פ יש כזאת../images/Emo223.gif כמה חלמתי על אחת כזאת
G GD ROCKS New member 14/8/07 #20 אוף גם אני רוצה חולצה שלהם ../images/Emo10.gif ולא המכוערות האלה שיש בדיזינגוף וכל החנויות האלה שזה נראה כאילו סתם הדפיסו לוגו לא קשור לחיים שכתוב עליו דה יוזד. הן כאלה מכוערות >< הם לא יכלו עוד קצת להשקיע או משהו?!
אוף גם אני רוצה חולצה שלהם ../images/Emo10.gif ולא המכוערות האלה שיש בדיזינגוף וכל החנויות האלה שזה נראה כאילו סתם הדפיסו לוגו לא קשור לחיים שכתוב עליו דה יוזד. הן כאלה מכוערות >< הם לא יכלו עוד קצת להשקיע או משהו?!
P Pieces Mended New member 14/8/07 #24 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo55.gif החולצות שם שלהם ממש מכוערות!
L Lintu666 New member 15/8/07 #26 יש לי חולצה מושית שלהם../images/Emo99.gif חח אפילו אמא שלי מאוהבת בה והיא לא XL, היא בגזרת נשים D: פעם גם מישהי ניגשה אליי בדיזינגוף ואמרה לי שהיא מהממת ><
יש לי חולצה מושית שלהם../images/Emo99.gif חח אפילו אמא שלי מאוהבת בה והיא לא XL, היא בגזרת נשים D: פעם גם מישהי ניגשה אליי בדיזינגוף ואמרה לי שהיא מהממת ><