פורומים חדשים בתפוז אנשים

LiHiLuSh

New member
אהאההההההההאאהא../images/Emo2.gifההאהאה

אמאאאאאאאאא אני פקינג יאנוס אותך אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךך
הייתי צריכה ביום שבת ללכ תליראו תעם הדיסקים של טוקיו הוטל הגיעו +הדיוידי אז היא הלכה לבד היום ושאלה והוא אמרה שרק היום הוא יזמין ושהוא יבא לי את כולם חינםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ^______^ ביגלל שאמא שלי עשתה משהו מילתה משהו של 10 ויש לי אותו כמה פעמים לא צריכים לשלם כלום והיה לי את כולם לחינםם עוד שבועה בערך הכול יגיעה יאא אני לא מאמינה היא עשתה את זה בישבי ליש איזה כיף לי אני מעושרת היה לי את כול הדיסקים שלהםם +הדיוידי חינם יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתה על האמא הזואתיייייייייייייייי
אינ בוכה מרוב אאושרר (טוב נואני לא חחח)

3has3

New member
../images/Emo69.gif נגיד והבנתי XDD

הבנתי שאת מקבלת משהו בחינם O: אז. אעאעאע כיף לך! ותהני מזה P:

LiHiLuSh

New member
חח

אוקי הזמנתי את כולל הדיסקים שאפשר בחנות הדיסקים של טוקיו הוטל כולל דיודי והוא אמר שזה יגיעה בסוף שבועה הבאה וכו לפען שאנחנו קונים שמה אינ מקבלת חתימה ויש לי כבר 20 חתימות אז זה אומר 2 דיסקים חינם של מה שאני רוצה אז הוא אמרלאמא שלי לבוא איתי וכמובן להביא את החתימות ואינ מקבלת 2 דיסקים שלהם חינם ^^ ואת השאר אני קונה רגיל אבל כמובן אני יכך א תהכי יקר בחתימות חעחע

3has3

New member
../images/Emo69.gif עאעאעא

קיבלתי את שראיי לפני יומיים אבל כמעט ולא נכנסתי לפורום אז לא כתבתי את זה פה XDD בקיצור, עכשיו יש לי את כל הדיסקים DDD: שלהלהלה
ואממ.. איזו גרסה של שראיי יש בישראל? ואיפה?

SpongBobit

New member
איזה גירסא קנית?D:

תתחדשי! מקנא בך;-; נראה לי יש את הגרסא לפני הקול הבוגר של ביל(XD)

3has3

New member
../images/Emo69.gif קנו לי את זה בחו"ל

כי הייתי בטוחה שאין את בארץ XDD אז הפעלתי קשרים והביאו לי את זה
זה עלה 40 שקל DDDD: ואז גם על זה לא שילמתי.. XDD בקיצור, זאת הגרסה הישנה ואני רוצה גם את העדכנית ואני רוצה לדעת אם מוכרים בארץ P: ואם אצלך זה אדום, אז זה היה הישן

SpongBobit

New member
אני הזמנתי את העדכנית...

אין לי את זה עדיין(דגש על העדייןD:)

3has3

New member
../images/Emo69.gif אתמול הפורום היה בן חודש. ../images/Emo3.gif

ידעתי שכחתי לעשות משהו אתמול XDD

SpongBobit

New member
יש משהו מוזר בתמונה הזאת...

תסתכלו רקע על הכף רגל של ביל,היא לא הפוכה?XDD