איי רסט מיי קייו! - איידן קווין.
W wranger New member 27/9/07 #37 פארטי פופר! ../images/Emo3.gif רציתי לקנח עם דני קיי... אגב, עלומה, מאיפה הבאת את הIPv6 הזה?!
W wranger New member 26/9/07 #17 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טוב, אני אנסה להכין כמה.
S suki da yo New member 27/9/07 #36 ../images/Emo6.gif אוי, כמה צחקתי. נו באמת עלומה! אני פה עם אנשים, כולם מעמידים פנים שאנחנו לומדים ביוכימיה, ואני נקרעת מצחוק באמצע החיים
../images/Emo6.gif אוי, כמה צחקתי. נו באמת עלומה! אני פה עם אנשים, כולם מעמידים פנים שאנחנו לומדים ביוכימיה, ואני נקרעת מצחוק באמצע החיים
ע ע ל ו מ ה New member 26/9/07 #21 יש איזה caps-lock (אבל אחר) שצריך ללחוץ כדי שהם יהיו. מאד קשור לבלוגיה הדיון שלנו .
W wranger New member 26/9/07 #23 זה בסדר, בצלאל לא פה. ../images/Emo3.gif יש לנו שלושה ימים עד שהוא יבוא להעניש אותנו.
ע ע ל ו מ ה New member 26/9/07 #25 הצד השמאלי של המסך שלי עדיין סדוק מכל ההודעות שהתדפקו עליו ובסוף נשפכו מהמסך בדיון שניהלתם פה לפני חודש. נראה לי שאנחנו עוד במסגרת מה שמותר גם כשבצלאל פה .
הצד השמאלי של המסך שלי עדיין סדוק מכל ההודעות שהתדפקו עליו ובסוף נשפכו מהמסך בדיון שניהלתם פה לפני חודש. נראה לי שאנחנו עוד במסגרת מה שמותר גם כשבצלאל פה .
W wranger New member 26/9/07 #28 אוו, איך הצחקת אותי! ../images/Emo6.gif טוב, כל עוד לא מזכירים את המורה יוסיפוב או את מוצאה היפני של סוקי, אני חושב שבצלאל יהיה בסדר עם זה.
אוו, איך הצחקת אותי! ../images/Emo6.gif טוב, כל עוד לא מזכירים את המורה יוסיפוב או את מוצאה היפני של סוקי, אני חושב שבצלאל יהיה בסדר עם זה.