אביק, תעשי לי לואקר!
אגב לואקר, קצת אחרי הצבא(אולי שנה-שנתיים אחרי) אני מתכנן לטוס לשוויץ ללמוד אודות השוקולד והיהדות שם קצת... כשאחזור אייצר לך וופל במילוי שוקולד שוויצרי תוצרת ישראל ^_^. אקרא לו אביק הוופל... כן כן! את תראי אותו על המדפים ב"צרכניה" שלכם
1.שם: כפיר .י. 2.מקום מגורים: חור ליד ראשל"צ... עזבו אתכם... 3.תאריך לידה: 04/01/87, עוד מעט יומולדת 21! יאי! ^^ 4.אוהב\ת את השם שלך? לפעמים... 5.היית רוצה שם אחר? יאפ, משהו שקשור בטבע
6.מס' מזל: 5, 55, 555 (שלושת אלו ^^) 7.אחים\אחיות: אח אחד... 8.מעשנ\ת? לא! אסור לעשן! טפו! 9.איך התחל\ת לעשן? כבר אמרתי שלא מעשנים... 10.לומד\ת בשישי? חחחחחחחחחחחח לומד? XD כאילו... בצפר? כבר שכחתי מה זה
11.באיזה כיתה את\ה? חחחחח נו מה לא מובן? אין יותר בצפר... 12.מקצוע אהוב? זנות... סתם נו, אהבתי אז... בבצפר... ממש מזמן... עיצוב מוצר/עיצוב גרפי
13.מקצוע שנוא? שנאתי אנגלית וטמטומטיקה... אני עדיין שונא, אבל פחות יוצא לי להיתקל בהם ^-^ 14.איך קוראים למחנכת שלך? קראו לה דפנה... 15.צבע עיינים: חום כהה 16.צבע שיער: שחור 17.גובה: 1.68(או משהו כזה... כן גמד...
) 18.משקל: יש דברים שלא מדברים עליהם... 19.חושבים שאתם רזים\שמנים מדיי? באמצע
, רק צריך להוריד כמה גרמים
20.סגנון מוזיקה אהוב: כל דבר שהוא בעברית ולא בוכים בו... 21.להקה אהובה? שייגעצ... מוניקה... 22.זמר\ת: ירמי... אביב... יוני... דין דין... 23.מה את\ה רוצה להיות כשתיהיה גדול\ה? נשיא ארצות הברית... 24.איפה תגור\י? ארצות הברית?!
25.כמה ילדים את\ה רוצה? 1... נו צריך יורש... 26.סרט אהוב: מת לצעוק 4 27.שיר אהוב: לא בא לה... 28.דיסק אהוב: פצעים ונשיקות 29.השיר האחרון ששמעת? ניו יורק רפיח 30.איך נראה החדר שלך? אם לומר את האמת, אין לי שמץ... אחי גנב לי אותו, אני ישן פה בחדר אורחים כבר יותר משנה וחצי
31.תסתכל\י ימינה מה הדבר הראשון שאת\ה רואה? חלון 32.איזה עונה את\ה הכי אוהב\ת? אביב וסתיו 33.יש לך טלוייזיה בחדר? יאפ! 34.מאמינים בה'? ברור! 35.בשטן? תמיד חשבתי שאני הוא השטן... עד שגיליתי שהמ"פ שלי יותר
36.היית מסתדר בלי מחשב? לא נראה לי... העבודה והמשכורת שלי מגיעים בזכותו
37.באיזה צבע החדר שלך? לבן 38.מנגנ\ת על מש'ו? גיטרה 39.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? כיתה ט' נראה לי... או שזה היה ח' או לאדע @_@ 40.עם מיזה היה? טל :S 41.מצטערים עלייה? כן
42.כמה אקסים יש לכם? 2 43.בקשר איתם? עם אחת... 44.יש כרגע אהבה? לא וטוב שכך... 45.חד צדדי? כבר אמרתי שאין אהבה... 46.יש חבר\ה? נו לא... 47.מתי הייתה הפעם האחרונה שהתנשקתם? לפני חודשיים וחצי... 48.מתי היה הדייט האחרון שלכם? גם הוא לפני חודשיים וחצי 49.ספרו על דייט מביך שהיה לכם: לא רוצה... 50.אמא\אבא? אף אחד... "אם אין אני לי, מי לי?" 51.פיצה\המבורגר? שניהם ^^ כמובן בהפרש שעות כי אני שומר כשרות
52.לימודים\חופש? לימודים כבר אין... וחופש גם אין... 53.עושים בגרויות השנה? כמה? דיי נו! צאו מהסרט שאני בבצפר... 54.אוהבים חיות? איזה? יאפ! כלבים, תוכים, דגים. 55.היפ הופ\רוק? גם וגם 56.רוק\מטאל? רוק.. לפעמים קצת מטאל
57.מטאל\גראנג'? נו מה? לעצבן? 58.אוהבים חצאיות? אנערף.. כל עוד הן לא עלי אז כן : 59.הולכים להופעות? מידי פעם 60.מהי ההופעה האחרונה שהייתם בה? לא זוכר זה היה מזמן 61.אוהב\ת שוקולד? חחחחח זו כ"כ שאלה בשבילי!
ברור כאילו! 62.היית אצל רופא שיניים פעם? איך היה? חח כן... מי לא היה? והיה נחמד... נראה לי אני הולך בחודש הקרוב שוב
63.מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון? עם מי? היום, עם הרס"פ שלי לשנות תורנויות... 64.מחמיאים לכם הרבה? לפעמים. 65.אוהב\ת את הכתב שלך? לא
66.יש דיסקים מקוריים?איזה? כל מיני, אין לי כוח לבדוק... 67.ורוד\שחור: שחור 68.בת"א הרבה? חחחחחח כן... 69.שיער פזור או אסוף? לי יש שיער קצר
70.חוף הים\טבע? יםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!! ולפעמים גם טבע!
71.לצאת\להיות בבית? לצאת... לצאת... לצאת... 72.מתי בפעם האחרונה רבת עם מיש'ו? כל יום בבסיס...
, עם המ"מ שלי והמ"פ שלי :ףD 73.מתי בפעם האחרונה בכית? ולמה? לאדע... לא בזמן האחרון... 74.אוהבים לצחוק? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח (זה עונה על השאלה?) 75.יש בלוג? יש... אבל לא כותב בו? :| 76.כתובת: לאדע:\ 77.מחשב\טלוויזיה? גם וגם 78.באיזה גיל את\ה רוצה להתחתן? לא רוצה להתחתן, רוצה לחיות עם מישהי אבל בלי נישואין... וגם אם כן, אז חתונה לא רבנית... 79.חמישה דברים שתעשי לפני שתמות\י? אוי שאלה קשה! 1. אתרום למשהו 2. אספר בדיחה שבאמת תצחיק מישהו. אין לי עוד מושג מה... עד שאמות יש זמן
80.איזה תיק יש לכם לבצפר? שוב שאלת בצפר?! >.< 81.מה יש עליו? דיי נו! 82.צמחוני\ת? לא 83.מש'ו שאתם מחכים לו הכי הרבה השנה? חחחח השחרור מצה"ל
84.מהי הבגרות הקרובה שלכם במידה ואתם עושים? דיי כבר! 85.אוהבים לאכול? חחחחחחחחחחחחחחחחח המון! :] 86.שותה בבצפר? גררר!!! כן... שותה בבסיס... 87.איזה מיטה יש לך? מיטה כזאת... מיטתית... 88.יש לך משקפיים? לא... אבל השבוע אני הולך לעשות... 89.אוהב\ת שאלונים? כשהם לא חופרים יותר מידי על בצפר אז כן
90.נהנתם בנתיים? בטח
91.באיזה פורמים אתם נמצאים עוד? תח"צ 92.שמים לק? לא 93.טישרט\גופייה? טישרט... 94.אוהבים את האופנה החדשה, סקיני ג'ינס? חח חמוד... 95.חנויות שאת\ה קונה בהם? בורגראנץ', עגבניה, סבארו, ד"ר לק... נו מה... צריך לאכול מידי פעם XD 96.בתול\ה? לא 97.מה הכי רחוק שהגעתם? נו מה זה החפירה הזאת? 98.תפוח\תפוז: שניהם... 99.קוראים עיתון? בטח, בבסיס לא יודעים כלום... 100.נהנתם? שוב תשאלו? כן!!!