פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

אוהבים לשיר תהילים? מתלבשים, אוכלים, קונים, מטיילים ומנהלים אורח חיים חרדי? אנחנו מזמינים אתכם לנהל פורום כשר למהדרין באתר תפוז
אנשים. אם אתם מעל גיל 16, בעלי היכרות עם העולם החרדי ומוטיבציה להשקיע, אתם מוזמנים להגיש את מועמדותכם דרך הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp תשובות מתקבלות בטווח של עד כ-10 ימי עבודה. בהצלחה!
הבית החם לכל אותם אחים ואחיות אשר חייהם התהפכו מאותו יום בו נלקחה מהם הצלע השנייה חזר לפעילות. בואו להתייעץ, לסייע ולחבק אחד את השני בפורום אחים שכולים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1201
אין לכם מקום? אחת שתיים שלוש - נסו לגלוש לפורום מטרופולין http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1302
החלטה להעברת משמורת על קטינים מהורה להורה בתוך המשפחה או מחוץ למשפחה, לאימוץ, למשפחת אומנה או למוסד היא הרת גורל לבני המשפחה כולה. בפורום משמורת הוגנת משתפים, תומכים ועוזרים במאבק המשפחתי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1866
תוצאות הליגה, הנבחרת הלאומית וכל מה שקורה בענף הכדור הכי קל על הסקאלה תמצאו מהיום בפורום כדורעף http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1877
עלילות משרד עורכי-דין בלוס-אנג'לס המייצג לקוחות עשירים ומפורסמים, אך שווה כל דולר. בואו להכיר את הנפשות הפועלות בפורום לסדרה משפט וצדק http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1878
בין ערים ובין גבעות שוכנת לה אלעד. בפורום נדבר על העיר, על התושבים ועל החיים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1880
הבית הבטוח לגולשות החרדיות ברשת. בפורום עזרת נשים אפשר לדבר על כל מה שמעסיק אותך http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1881
חלומכם הוא להיות פיזיקאים? יש לכם שאלות בפיזיקה? בואו להיעזר ולהיתמך בפורום לימודי פיזיקה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1882
על הקושי במערכות היחסים ארוכות, בריחה משגרה, מיניות כביטוי אישי ותקשורת וירטואלית ובין אישית. הצגת הבידור בבימיו של שלום אסייג זוכה לבית משלה. בואו לדבר על זה בפורום הצ`אט ועונשו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1883
חתמתם על טופס טיולים ונפרדתם מהחבר'ה בבסיס? בואו לדבר על זה בפורום חיילים משוחררים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1884
שמנו הוא הזהות שלנו - גם כלפי עצמינו וגם כלפי הסובבים אותנו. איך לבחור שם? האם שמנו בעייתי? בואו להתייעץ וללמוד בפורום שמות ומשמעויות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1885
לראשונה בישראל תוכניות רדיו מהפכנית המוקדשת כל כולה לתכנים שאתם כותבים באתר. בואו להגיב על התוכנית, להציע רעיונות מקוריים ואולי אפילו לעלות לשידור בפורום רדיו בלוג - 99 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1887
מפנטזים על התכניות לסופ"ש, על הרצון כבר להיות בו ולתהות מדוע הוא חלף, פג ונמוג? בפורום לכל שבוע יש סופשבוע אפשר וצריך לדבר על הכל - בחג, בחול, היום, מחר ואתמול http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1888

טל קארי

New member
שאלון מצחיק :)

תפעילו ת'מדיה פלאייר , כך שהשירים ינגנו בסדר אקראי . ואז תענו , התשובה לשאלה הראשונה זה השם של השיר הראשון, והשיר השני לשאלה השנייה וככה עד הסוף . השאלות - איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

hagitos1

New member
נייס,עונה:)

איך העולם רואה אותי?קיל מי האם יהיו לי חיים מאושרים?באוויר מה אנשים באמת חושבים עליי?גנבה האם אנשים חושקים בי בסתר?טיפה בים איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?לעוף מה אני צריך לעשות עם חיי?מעשה בזונה חחח עצה טובה בשבילי:עוד ארון אחד מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?עידן האלוהים מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?מחפש תשובה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?היהודים-אין לך מקום ובהלוויה שלי?לרנינג איזה סוג גבר אני אוהב?אביב גפן-עכשיו מעונן איך יהיה לי מחר?אביב גפן-חלולים למה אני כאן?ברי סחרוף-היום יום הולדת בתור מה אנשים יזכרו אותי?הימים שלנו איזה שיר יתקע לי בראש מחר?קח אותי לייב האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?עידן רייכל-הביתה הלוך חזור איך תהיה השנה הזו?maroon 5-wake up call

ב י ז י

New member
אבק כיסה בהן צבעים

איך העולם רואה אותי? Story Of The Year - Until The Day I Die האם יהיו לי חיים מאושרים? איגי וקסמן- מילים יפות מה אנשים באמת חושבים עליי? Led Zepplin - Misty Mountain Top האם אנשים חושקים בי בסתר? שבק ס'- אין כבוד איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Placebo & David Bowie - without you i'm nothing מה אני צריך לעשות עם חיי? ברי סחרוף- כן אנחנו שניים עצה טובה בשבילי: Aerosmith - Deuces Are Wild מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Guns N Rose - yestarday מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? היהודים- לפעמים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אביב גפן- ממנטו מורי 2 ובהלוויה שלי? אביב גפן- חלומות גדולים איזה סוג גבר אני אוהב? Coldplay- Talk איך יהיה לי מחר? אביתר בנאי- המון אנשים למה אני כאן? Bob Marley - Coming in From the Cold. בתור מה אנשים יזכרו אותי? היהודים- שחק אותה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ברי סחרוף- האיש שבקיר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אהוד בנאי- הכוכב של מחוז גוש דן איך תהיה השנה הזו?Lenny Kravitz - Where Are We Runnin

אוי אני אוהבת!

השאלות - איך העולם רואה אותי? alive - pearl jam האם יהיו לי חיים מאושרים? עזרה בדרך - נעם רותם מה אנשים באמת חושבים עליי? you oughta know - alanis האם אנשים חושקים בי בסתר? אני מאמין - כנסיית השכל איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אהוד בנאי - טיפ טיפה מה אני צריך לעשות עם חיי? still loving you - scorpions עצה טובה בשבילי: joining you - alanis מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? הוא אוהב אותך - נמרוד והבודדים [
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? השיר ששרת לה - עברי לידר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? פלורנטין - אהוד בנאי ובהלוויה שלי? don't - anouk איזה סוג גבר אני אוהב? לאן את הולכת - אביב גפן איך יהיה לי מחר? too long - anouk [תכלס.. חח] למה אני כאן? מהפכה - ברי סחרוף בתור מה אנשים יזכרו אותי? פרח - יהודה פוליקר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? what about you האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? שמח שבאת - אביתר בנאי איך תהיה השנה הזו? supergirl - reamon

tolil

New member
עונה - רק היהודים .

איך העולם רואה אותי? אם כבר האם יהיו לי חיים מאושרים? באוויר אקוסטי מה אנשים באמת חושבים עליי? ג'קי האם אנשים חושקים בי בסתר?גניבה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?הבלוז מה אני צריך לעשות עם חיי?הזמן שלך - זה בהחלט יכול להתאים לי עכשיו.. עצה טובה בשבילי: הימים שלנו מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?טיפה בים מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?לא קל איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?ליפול -מסכימה . ובהלוויה שלי?מחפש תשובה - סוג של.... איזה סוג גבר אני אוהבת? מלחמנ שקטה איך יהיה לי מחר?מקום אחר [זה אומר לא משהו ? ] למה אני כאן?סמי חופשייי בתור מה אנשים יזכרו אותי?עוד ארון אחד איזה שיר יתקע לי בראש מחר?YGTBM - הגיוני! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?תעזור לי איך תהיה השנה הזו?oh lord

reiya

New member
נחמד :]

איך העולם רואה אותי?נכנע לך האם יהיו לי חיים מאושרים?save tonight מה אנשים באמת חושבים עליי?תן לי קצת ממך האם אנשים חושקים בי בסתר?suzzane איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?תענה לי מה אני צריך לעשות עם חיי?ואולי עצה טובה בשבילי:הימים שלנו מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?אריה ורותי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?מגי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?father ובהלוויה שלי?אמונה עיוורת איזה סוג גבר אני אוהב?whatever it takes איך יהיה לי מחר?סמי למה אני כאן?חחח הרואין בתור מה אנשים יזכרו אותי?אנטי פראנויה איזה שיר יתקע לי בראש מחר?שחק אותה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?פחד אמיתי איך תהיה השנה הזו?עידן האלוהים.

יופי, שימו עוד מלח על הפצעים, למה לא?

עוד, עוד קצת, זה לא מספיק... כבר איזה חודש המדיה פלייר שלנו לא עובד, ולא שום תוכנה אחרת לשמיעת שירים וראיית סרטים במחשב, והמערכת שלי עושה בעיות... אז רק בנסיעות באוטו אני יכול לשמוע מוזיקה...

ומה לעזאזל הולך פה?

אפשר לשנות את הפורום לפורום נדודי שינה... משהו כמו "גם לי יש נדודי שינה 365 ימים בשנה"... למה כל ההודעות נכתבות ב3 בלילה?

ח לו לים

New member
עונה...

איך העולם רואה אותי? עוד ארון אחד האם יהיו לי חיים מאושרים? אפילו מה אנשים באמת חושבים עליי? סמי חופשי האם אנשים חושקים בי בסתר? אלה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? ניו יורק סיטיי מה אני צריך לעשות עם חיי? חולמת עצה טובה בשבילי: לא יכול אחרת מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? ג'קי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? DONT LIKE איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? אם כבר ובהלוויה שלי? מקום אחר איזה סוג גבר אני אוהב? חופשי איך יהיה לי מחר? גניבה למה אני כאן? גם כשלא בוכה בתור מה אנשים יזכרו אותי? SE איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הנה זה בא האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? ככה אני איך תהיה השנה הזו? מלחמה שקטה

eliavtu

New member
יאללה

איך העולם רואה אותי? מוניקרה סקס - רקוויאם לבלונדינית האם יהיו לי חיים מאושרים? טיפקס - ריקודי עמבה מה אנשים באמת חושבים עליי? Queen - Friends will be friends האם אנשים חושקים בי בסתר? Damian Rice - Amie איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? היהודים - מקום אחר <איזו אירוניה> מה אני צריך לעשות עם חיי? Pink Floyd - Goodbye blue sky :|:|:| עצה טובה בשבילי: עמיר בניון - מודה אני לפניך מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? כנסיית השכל - מה נשאר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מופע הארנבות של ד"ר קספר - סקס
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? שלום חנוך - קרן שמש מאוחרת <
> ובהלוויה שלי? Guns N' Roses - Don't cry איזה סוג גבר אני אוהב? Radiohead - Creep איך יהיה לי מחר? שלום גד - גבר ליום אחד למה אני כאן? אתניקס - כי רק אהבה תנצח :) בתור מה אנשים יזכרו אותי? Iggy pop - I wanna be your dog איזה שיר יתקע לי בראש מחר? The beach boys - California girl האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Our Lady Peace - Angle loose sleep איך תהיה השנה הזו? The Flying Baby - High & Down

hadas2401

New member
סעומו מה זה כל האביב הזה

איך העולם רואה אותי? הרואין - אביב גפן האם יהיו לי חיים מאושרים? הניחי לי - רמי קליינשטיין מה אנשים באמת חושבים עליי? גאולה - חמי רודנר האם אנשים חושקים בי בסתר? We'll be burning - Sean Paul איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אתה פה חסר לי - אביב גפן מה אני צריך לעשות עם חיי? הולך לאיבוד - אביב גפן עצה טובה בשבילי: תמיד כשאתה בא - אפרת גוש מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אנשים אומרים - הילה הררי. [בול בזמן] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מיליארד טועים - אביב גפן איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? קוקוריקו - התקווה 6. חחחחחחחחחחחחחחח ובהלוויה שלי? תוך דקה - מטרופולין. וואו. איזה סוג גבר אני אוהב? סיכוי קלוש - שרון הולצמן. :\ איך יהיה לי מחר? רומיאו ויוליה - אביב גפן. למה אני כאן? אותך - שירי מיימון בתור מה אנשים יזכרו אותי? עוקף מלמעלה - מוקי איזה שיר יתקע לי בראש מחר? שיר תקווה - אביב גפן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? השיר שלנו - אביב גפן איך תהיה השנה הזו? פצעים ונשיקות - מוניקה סקס. זה לא היה ככה עד עכשיו?:\

סיוני ר

New member
עונהה :]

איך העולם רואה אותי? אינטרמת חחחח פאאק (פאאת מרוויח) האם יהיו לי חיים מאושרים? לפעמים מה אנשים באמת חושבים עליי? טיפה בים האם אנשים חושקים בי בסתר? גניבה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? לעוף מה אני צריך לעשות עם חיי? סמי חופשי עצה טובה בשבילי: אם כבר (שאר הזמן אני לומד מטעויות) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? כאילו מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? קח אותי (מי אמר לך שאתת מוזרה?) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? עוד ארון (באמת יש מצב חח) ובהלוויה שלי? שחק אותה חחחחח איזה סוג גבר אני אוהב? מחפש תשובה איך יהיה לי מחר? מלחמה שקטה (אחח איזהה שיר) למה אני כאן? סוף העולם בתור מה אנשים יזכרו אותי? אלההההה איזה שיר יתקע לי בראש מחר?אלוהיייים [אני פוחחד למות} האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?הבלוז איך תהיה השנה הזו? כל הסיפורר ______________________________________________ "האחים שלי כאן תשמע איך הם שרים הם מתים שאני ואתה כבר נשלים כמו ששכחת אותי עכשיו תכפיל במיליון בהתחלה תוסיף 6 תעשה ת'חשבון זה הההההההמון!!!"

little WhiSper

New member
Whatever.

איך העולם רואה אותי? הבנות נחמה- so far להיות האם יהיו לי חיים מאושרים? היהודים- יכול להיות מה אנשים באמת חושבים עליי? אביבגפן- האם להיות בך מאוהב
האם אנשים חושקים בי בסתר? מופע הארנבות- בשמלה אדומה
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? bon jovi- joey מה אני צריך לעשות עם חיי? היהודים- מחפש תשובה
עצה טובה בשבילי: עברי לידר- זמן מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? HIM- wings of a butterfly מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? the rasmus- dont let go איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Pink Floyd - Stairway to Haven
ובהלוויה שלי? Evanescence- sweet sacrifice איזה סוג גבר אני אוהבת? סינרגיה- יחד נתגבר.
איך יהיה לי מחר? אביתר בנאי- כלום לא עצוב למה אני כאן? מטרופולין- לישון בלי לחלום בתור מה אנשים יזכרו אותי? blackfield- my gift of silence איזה שיר יתקע לי בראש מחר? כנסיית השכל- ידיים למעלה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? כנסיית השכל- תגידי שטוב איך תהיה השנה הזו? ברי סחרוף- ניצוצות.

ליאןןן

New member
../images/Emo221.gif

איך העולם רואה אותי? אדם חופשי - שילה פרבר האם יהיו לי חיים מאושרים? אין זה משנה - הבנות נחמה מה אנשים באמת חושבים עליי? Creep - Radiohead
האם אנשים חושקים בי בסתר? Samson - Regina spektor איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? רחוק מהמציאות - דנה ברגר מה אני צריך לעשות עם חיי? שיר הבתולים - אלג'יר עצה טובה בשבילי: Save tonight - Eagle eye cherry מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Behind those eyes - 3 doors down מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ככה אני - היהודים איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? טיפה של אור - אביתר בנאי ובהלוויה שלי? Here comes the sun - The Beatles איזה סוג גבר אני אוהב? העיר הגדולה - שילה פרבר איך יהיה לי מחר? הבלוז - היהודים למה אני כאן? עניין - אביב גפן בתור מה אנשים יזכרו אותי? קסם על ים כנרת - המכשפות איזה שיר יתקע לי בראש מחר? תעזור לי - אביגייל רוז האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? fast car - tracy chapman איך תהיה השנה הזו? גניבה - היהודים

MamoOoshA

New member
../images/Emo79.gif

איך העולם רואה אותי?
מחפש תשובה - "זה נכון, בעיקר בזמן האחרון אני נראה שונה". האם יהיו לי חיים מאושרים?
יכול להיות - "מה כבר עלול לקרות לי". מה אנשים באמת חושבים עליי?
גניבה - "איך אנ'לא נשבר". האם אנשים חושקים בי בסתר?
גם כשלא בוכה - "לרגע לא לחשוב עליך תמיד". איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
מקום אחר - "אין מה למהר". מה אני צריך לעשות עם חיי?
תעזור לי - "תלכי כבר לעבוד". עצה טובה בשבילי:
לא קל - "תודי את פוחדת". מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
כל הסיפור - "מתעורר ונרדם לצלילי רוקנרול". מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
קיל מי - "Don't need to feel the pain". איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
אלה - "אני יודע שאמרת הבן זונה בוגד, כן בטח"
ובהלוויה שלי?
בסוף תבכו - "מסתבר שאנ'לא חוזר [...] רק ללכת מכאן [...] ואיך אתם בסוף תבכו". איזה סוג גבר אני אוהב?
פעמון מלחמה - "בן אדם, כמו כולם"
איך יהיה לי מחר?
עוד מעט - "עוד מעט ניגע באור". למה אני כאן?
סמי חופשי - "רק תני לי לעזור". בתור מה אנשים יזכרו אותי?
ליפול - "ואני ,זה לא מסתדר לי מעולם לא תכננתי לגדול". איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
קח אותי - "אתה שומע זו אני, שרה אליך". האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
WDYG - "I want you when you'r gone [...] please take me now [...] please save me" איך תהיה השנה הזו?
אמן - "אני רוצה להאמין בעצמי, כי אין אחרת [...] אני רוצה להאמין שאת הכל אוכל לפתור".

למעלה