פורומים חדשים בתפוז אנשים

Tomer TR

New member
../images/Emo150.gif

השאלות - איך העולם רואה אותי? The Green Mile - Coffey's Hands
האם יהיו לי חיים מאושרים? Bob Marley - Natural Mystic מה אנשים באמת חושבים עליי? Styx - Come Sail Away האם אנשים חושקים בי בסתר? גידי גוב ואלי לוזון - את לי לילה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Red Hot Chili Peppers - Don't Forget Me מה אני צריך לעשות עם חיי? שרון קרלן - יומן מסע עצה טובה בשבילי: Amuka and DJ Vic- Appreciate Me מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מוניקה סקס - בעיר הזאת מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? עמיר בניון - יש לי חלום איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Anna He - Set me Free ובהלוויה שלי? בית הבובות - סיגפו איזה סוג *אישה* אני אוהב? The Beatles - Come Together איך יהיה לי מחר? Offer Nissim ft. Maya - Perfect Love למה אני כאן? פורטיסחרוף - השומר של הגן בתור מה אנשים יזכרו אותי? H.I.M - The Sacrament
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Massive Attack - Danny the Dog האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Temptations - Superstar איך תהיה השנה הזו? ברי סחרוף - מדבר מהלב

Dug E

New member
../images/Emo45.gifאחותי נכנסה איתו לחופה../images/Emo13.gif.

עונה

השאלות - איך העולם רואה אותי?"שוב פעם אני מתאהב"-יזהר אשדות האם יהיו לי חיים מאושרים?shut up and drive מה אנשים באמת חושבים עליי?love stoned האם אנשים חושקים בי בסתר?i miss you איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?fly מה אני צריך לעשות עם חיי?american idiot עצה טובה בשבילי: dont like מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?suck מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?only hope איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?sad but true ובהלוויה שלי?are you happy now? איזה סוג גבר אני אוהב?i dont love you איך יהיה לי מחר?someday ועכשיו נעבור לעברית קצת.. למה אני כאן?בואי נעזוב בתור מה אנשים יזכרו אותי?יחפה איזה שיר יתקע לי בראש מחר?יוצא לאור האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?הנה הוא בא...(יווו) איך תהיה השנה הזו?שובי אל ביתי

billi bob

New member
../images/Emo41.gifנחמד אש=]

איך העולם רואה אותי? להיות- "לרגע אל תפחד, באומץ תעמוד, תרים ידיים למעלה, הכל יכול להיות" האם יהיו לי חיים מאושרים? ניו יורק סיטי- "מקום לישון, שמיכה כשקר, יותר מזה אני לא צריך כבר" מה אנשים באמת חושבים עליי? מקום אחר- "ושוב פעם אני לא מוציא אף מילה" האם אנשים חושקים בי בסתר? לא קל- "זה לא קל מישהו קם וחותך הוא הולך"/ "והפרחים אצלך בגן הם רק נובלים" איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? i never left you"- don't like" מה אני צריך לעשות עם חיי? הזמן שלך- "תבטחי בו ילדה, ונשארת בגפו נתמכת" עצה טובה בשבילי: אינטרמת- "אז היא לגמה מהיין והסתכלה באקדח, בסוף חתכה עם הסכין ת'זיין" (סתם...) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? סמי חופשי- "סמי כבר שנים נחשב כוכב רוקנרול. סמי חופשי, פשוט הוא לא נורמלי" מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "don't say you're sorry, don't wake me up"/ "אבל אני בחלומות, אני בוכה מבלי לרצות" איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לעוף- "תן לי לחייך, להיות מוקף ותן לי להספיק הכול עכשיו" ובהלוויה שלי? פעמון מלחמה- "האחים שלי כאן תשמע איך הם שרים, הם מתים שאני ואתה כבר נשלים" "אנשים מופתעים, זה לא יכול להיות" "מכבה את האורות, להתראות" (וואי... אחד השירים המתאימים חחח) איזה סוג גבר אני אוהבת? עד שזה יעבור- "רע לך, מה לך? תגלי לי..." איך יהיה לי מחר? חולמת- "מדמיינת, עפה לי מכאן, מרחפת על ענן לבן, עד לנצח, עד לקצה הזמן" למה אני כאן? לעולם מצידי- פשוט כל כולו. כל מילה ומילה היא הסיבה שאני כאן.
בתור מה אנשים יזכרו אותי? יכול להיות- "ויכול להיות שאין לי את ההבנה שיש לפסיכולוג" איזה שיר יתקע לי בראש מחר? somebody else- יש עוד מה לומר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? הימים שלנו- "השנים שעברו לקחו לי את הכוח.... לא שלחת לי אף אחד
איך תהיה השנה הזו? פיוטה- כמה ערפל, לא ברור

../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? לאדעת האם יהיו לי חיים מאושרים? כן מה אנשים באמת חושבים עליי? מה? האם אנשים חושקים בי בסתר? לא נראלי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? לאדעת מה אני צריך לעשות עם חיי? לאדעת עצה טובה בשבילי: לאדעת מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? לאדעת מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? לאדעת איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? לאדעת :O ובהלוויה שלי? לאדעת איזה סוג גבר אני אוהב? מבין,מקשיב,תומך,מפרט איך יהיה לי מחר? לאדעת למה אני כאן? ככה בתור מה אנשים יזכרו אותי? לאדעת איזה שיר יתקע לי בראש מחר? לאדעת האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? לאדעת איך תהיה השנה הזו? לאדעת..מקווה שטובה!

תומע79

New member
../images/Emo34.gifעונה ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי?
שרית חדד-תצאי מהכלים
האם יהיו לי חיים מאושרים?
הג'ירפות- וואו איזה אבסורד מה אנשים באמת חושבים עליי?
סינרגיה-לחבק אותך
האם אנשים חושקים בי בסתר?
דוד דאור ושלומי שבת- הלב יודע איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
אביב גפן-שיר עצוב מה אני צריך לעשות עם חיי?
אביתר בנאי-אבות ובנים עצה טובה בשבילי:
Pearl Jam - Smile מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
הדורבנים-לא בא לי לשמוע מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
אביתר בנאי וקורין אלאל- כשזה עמוק איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
אביתר בנאי-מתי נתנשק
טווווב! ובהלוויה שלי?
עידן רייכל-הינך יפה איזה סוג גבר אני אוהב?
המכשפות- הולכת בשקט איך יהיה לי מחר?
שלמה ארצי- זה מה שנשאר למה אני כאן?
היהודים - לא יכול אחרת בתור מה אנשים יזכרו אותי?
יוני בלוך-נפוליאון
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
חמי רודנר - מלנכוליה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
יציאת חירום-קחי לך זמן איך תהיה השנה הזו?
יהודה פוליקר - התחלה חדשה
זה טוב!!

פחחחחחחחחחח

השאלות - איך העולם רואה אותי? ג'קי האם יהיו לי חיים מאושרים? אלוהים (זה לא אומר משהו טוב..) מה אנשים באמת חושבים עליי? סוף העולם האם אנשים חושקים בי בסתר? תעזור לי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אין לך מקום מה אני צריך לעשות עם חיי? מקום אחר עצה טובה בשבילי: הנה זה בא מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? הימים שלנו מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? גם שלא בוכה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? באוויר ובהלוויה שלי? מחפש תשובה (אמא..) איזה סוג גבר אני אוהב? They want to kill me ( כנראה רוצח ? ) איך יהיה לי מחר? you've_got_to_believe למה אני כאן? נץ בתור מה אנשים יזכרו אותי? מי אמר לך איזה שיר יתקע לי בראש מחר? להיות האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אלה איך תהיה השנה הזו? עוד ארון אחד

Poisonn

New member
חחחח נייס

איך העולם רואה אותי? שירו של שפשף האם יהיו לי חיים מאושרים?ד"ר קליני מה אנשים באמת חושבים עליי?לתת האם אנשים חושקים בי בסתר?מלאך איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?איך שיר נולד :O מה אני צריך לעשות עם חיי?old school עצה טובה בשבילי:אתה פה חסר לי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?אמונה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?לא נפסיק לחלום איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?עיר מקלט ובהלוויה שלי?Somebody Else איזה סוג גבר אני אוהב?ריקוד הנחשים איך יהיה לי מחר?איש יקר למה אני כאן? אין קיץ לילדות בתור מה אנשים יזכרו אותי?ריקוד המכונה איזה שיר יתקע לי בראש מחר?תנו לי לשתות האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?בדרך אל הים איך תהיה השנה הזו?מדבר

AdamINC

New member
שאלה לכל אלה שהולכים להמון הופעות של היהודים

הם ניגנו פעם את 'לפעמים'? מהדיסק השני.. הייתי בכל כך המון הופעות ואף פעם לא שמעתי אותו

Dug E

New member
לא מעט פעמים

ומספר פעמים, בהופעות הישנות יותר, אורית שרה ב2 הבתים הראשונים. אם את רוצה לשמוע ביצוע לייב את פשוט מוזמנת לקנות את אלבום האנפלגד, שם יש את לפעמים
.

AdamINC

New member
תודה על התשובה..

יש לי את האנפלאגד (הייתי גם בהופעה עצמה) ונראה לי שזו הפעם הבודדת ששמעתי אותו... שזה די סותר את זה שאמרתי שלא שמעתי אף פעם. אז אני מתקן :) ואגב, אדם זה שם של בן

למעלה