תפוז איכס
ל לפני שהלילה נגמר New member 16/11/07 #16 "Do It Well" מושמע הרבה בישראל../images/Emo26.gif מצעד ההשמעות. אני יודע שזה יפתיע אתכם, אך ישראל וטוקיו הן המדינות שבהן הסינגל הצליח הכי הרבה
"Do It Well" מושמע הרבה בישראל../images/Emo26.gif מצעד ההשמעות. אני יודע שזה יפתיע אתכם, אך ישראל וטוקיו הן המדינות שבהן הסינגל הצליח הכי הרבה
Q QueIronia New member 16/11/07 #25 *ישראל ויפן. ביפן ג'ניפר תמיד הצליחה. בישראל - לא. מפתיע שהשיר מצליח כאן. אולי היא תבוא לפה כדי לקדם (בערך אותו סיכוי כמו שמכבי ת"א תגיע לפיינל פור השנה...).
*ישראל ויפן. ביפן ג'ניפר תמיד הצליחה. בישראל - לא. מפתיע שהשיר מצליח כאן. אולי היא תבוא לפה כדי לקדם (בערך אותו סיכוי כמו שמכבי ת"א תגיע לפיינל פור השנה...).
ל לפני שהלילה נגמר New member 16/11/07 #17 מקום ראשון ב-Charts../images/Emo26.gif לחצו כאן והצביעו למצעד הבא.
ל לפני שהלילה נגמר New member 16/11/07 #18 מקום 7 ברדיו קול רגע../images/Emo26.gif לחצו כאן והצביעו למצעד הבא. פשש, אני רואה שבישראל מפרגנים
ל לפני שהלילה נגמר New member 16/11/07 #19 ג'ניפר וחדר השינה של יורשי העצר../images/Emo26.gif לחצו כאן.
ה הטופ מודל הבא New member 16/11/07 #23 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif זה תאומיםםםםםםםםםם??!?! יו איזה חמודה לא ידעתי! אני מאוד מקווה שזה ת-א-ו-מ-ו-ת. ושבכל מקרה הם יהיו דומות ר-ק לאמא. זה יהיה מאוד מאוד עצוב אם לא.
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif זה תאומיםםםםםםםםםם??!?! יו איזה חמודה לא ידעתי! אני מאוד מקווה שזה ת-א-ו-מ-ו-ת. ושבכל מקרה הם יהיו דומות ר-ק לאמא. זה יהיה מאוד מאוד עצוב אם לא.
ל לפני שהלילה נגמר New member 17/11/07 #27 העמוד של ג'ניפר ב-last fm../images/Emo26.gif יאפ! בחייאת, כל יום מחליפים שם תמונה יש שם תמונות, ביוגרפיה, מצעדי השמעות וכ'ו... ואם במצעדי השמעות עסקינן, השבוע חן שמעה את ג'ניפר 372 פעמים אני 23 פעמים...
העמוד של ג'ניפר ב-last fm../images/Emo26.gif יאפ! בחייאת, כל יום מחליפים שם תמונה יש שם תמונות, ביוגרפיה, מצעדי השמעות וכ'ו... ואם במצעדי השמעות עסקינן, השבוע חן שמעה את ג'ניפר 372 פעמים אני 23 פעמים...
ל לפני שהלילה נגמר New member 17/11/07 #28 מקום 5 במצעד הבולגרי../images/Emo26.gif הנה. שבוע שני במצעד
ל לפני שהלילה נגמר New member 17/11/07 #29 ג'ניפר במצעד האירופאי../images/Emo26.gif יאפ! במקום ה-43. המצעד הזה הוא המצעד הרשמי של אירופה והוא מתבסס על מכירות של הסינגלים השונים באוסטריה, בלגיה, דנמרק, צרפת, פינלנד, גרמניה, יוון, הונגריה, אירלנד, איטליה, הולנד, נורווגיה, ספרד, שוודיה, שוויץ ובריטניה [17 מדינות! ]. הסינגל צועד שמונה שבועות, השיא במקום ה-8
ג'ניפר במצעד האירופאי../images/Emo26.gif יאפ! במקום ה-43. המצעד הזה הוא המצעד הרשמי של אירופה והוא מתבסס על מכירות של הסינגלים השונים באוסטריה, בלגיה, דנמרק, צרפת, פינלנד, גרמניה, יוון, הונגריה, אירלנד, איטליה, הולנד, נורווגיה, ספרד, שוודיה, שוויץ ובריטניה [17 מדינות! ]. הסינגל צועד שמונה שבועות, השיא במקום ה-8
מ מיסטר זנגביל New member 17/11/07 #31 מקום 8 זה סביר ../images/Emo13.gif אניוואי תודה על כל העדכונים - קראתי הכל
ל לפני שהלילה נגמר New member 18/11/07 #36 כתבה חדשה על ג'ניפר../images/Emo26.gif הנה. הכתבה מדברת על הכישלון של האלבום החדש...
מ מיסטר זנגביל New member 18/11/07 #42 בלתי קשר לכישלון האלבום, זה היה ברור שעכשיו, בגלל ההיריון, היא תיקח הפסקה. יש לנו לפחות איזה שנה וחצי להעביר עכשיו עד שנשמע חומרים חדשים ממנה
בלתי קשר לכישלון האלבום, זה היה ברור שעכשיו, בגלל ההיריון, היא תיקח הפסקה. יש לנו לפחות איזה שנה וחצי להעביר עכשיו עד שנשמע חומרים חדשים ממנה
W West Doll New member 18/11/07 #38 ShopJLo.com נסגר../images/Emo18.gif לא שאני מאמינה שמישו אי פעם קנה משם[מכאן כאילו ] אבל האתר שעד עכשיו מכר מוצרים מקו ההלבשה של ג'ניפר יסגר. לתמיד. אבל אל דאגה! עדיין יהיה אפשר להשיג ביגוד מאת ג'.לופז מאתרים כמו JenniferLopezBeauty.com JustSweet.com SweetFace.com ואפילו מאתר http://www.yamamay.it/ שג'ניפר חתמה איתם חוזה לשלוש שנים במהלך תצוגת האופנה האחרונה שלה בניו-יורק לקולקציית הSweetface שלה.
ShopJLo.com נסגר../images/Emo18.gif לא שאני מאמינה שמישו אי פעם קנה משם[מכאן כאילו ] אבל האתר שעד עכשיו מכר מוצרים מקו ההלבשה של ג'ניפר יסגר. לתמיד. אבל אל דאגה! עדיין יהיה אפשר להשיג ביגוד מאת ג'.לופז מאתרים כמו JenniferLopezBeauty.com JustSweet.com SweetFace.com ואפילו מאתר http://www.yamamay.it/ שג'ניפר חתמה איתם חוזה לשלוש שנים במהלך תצוגת האופנה האחרונה שלה בניו-יורק לקולקציית הSweetface שלה.