באמת? אז סתם נתתם לי להתלהב?
C CrazyPenguin New member 18/11/07 #22 כבר יש לי פייבוריט../images/Emo99.gif../images/Emo191.gif Leaving so soon אחד השירים היפים שלהם אבל כלכךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך הקול שלו כשהוא שר את הפזמון!!! אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
כבר יש לי פייבוריט../images/Emo99.gif../images/Emo191.gif Leaving so soon אחד השירים היפים שלהם אבל כלכךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך הקול שלו כשהוא שר את הפזמון!!! אוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
C Cling And Clatter New member 18/11/07 #23 גם אני חרשתי עליו בהתחלה כשקניתי!../images/Emo99.gif באמת דורש חרישה! ודיי כששמעתי את השיר הזה היום כמה צחקתיXD זה כאילו שטים וטום מתכסחים ביניהם וריצרד מחמם אותם! XD
גם אני חרשתי עליו בהתחלה כשקניתי!../images/Emo99.gif באמת דורש חרישה! ודיי כששמעתי את השיר הזה היום כמה צחקתיXD זה כאילו שטים וטום מתכסחים ביניהם וריצרד מחמם אותם! XD
C Chrismakkah convert New member 19/11/07 #25 באמת?!?!??!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני ש-נ-א-ת-י את LSS בפעמים הראשונות ששמעתי אותו..... ה"אאאאהההההה" בהתחלה מגוחך לחלוטין אבל לאט לאט למדתי לאהוב אותו.... בעיקר את החלק השני של השיר
באמת?!?!??!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אני ש-נ-א-ת-י את LSS בפעמים הראשונות ששמעתי אותו..... ה"אאאאהההההה" בהתחלה מגוחך לחלוטין אבל לאט לאט למדתי לאהוב אותו.... בעיקר את החלק השני של השיר
א אמבריי לנצח New member 25/11/07 #27 לגמרי../images/Emo70.gif כרגיל מסכימה איתך באופן מטריד! ושרי, כשאת אומרת "בעיקר את החלק השני" את מתכוונת לקטע שבו טים רוצה לתת כאפה לטום?
לגמרי../images/Emo70.gif כרגיל מסכימה איתך באופן מטריד! ושרי, כשאת אומרת "בעיקר את החלק השני" את מתכוונת לקטע שבו טים רוצה לתת כאפה לטום?