פורומים חדשים בתפוז אנשים

handlessman

New member
כן לקחתי קלאסית מן הסתם...

ועליתי איתה למטוס... לא עשו לי בעיות עם זה, אבל גם אם היו עושים לא הייתי נותן להם לגעת לי בגיטרה... לך תדע מה היה עובר עליה בתא המטען של המטוס, ובמסוף של המזוודות, עם כל החבטות...

handlessman

New member
כן, גם לי...

הרוב היה כיף, חוץ מכמה מקרים שכללו בתוכם שהפסדתי 150 זלוטי בהימורים (בערך 240 ש"ח) בשוק שבעיירה זקופנה. היה שם איזה איש אחד שבילבל 3 עיגולים כאלה שרק באחד מהם היה ציור והיה צריך לנחש באיזה... זה היה נראה ממש קל והייתה שם אישה אחת שכל הזמן הצליחה (בסוף התברר שהיא הייתה משת"פית שלו)... בקיצור הצעתי 10 זלוטי להימורים, אבל הכלב ראה שהיה לי שטר של 100 זלוטי בארנק והוא אשכרה חטף לי אותו משם... קיצור, הפסדתי, והרבה... וואי וואי מרץ, אתם הולכים לקפוא... שמה לא כמו פה, שם זה שיא החורף (אולי קצת אחרי השיא, אבל בטוח יותר קר ממה שהיה לי).

LightbuIb sun

New member
היי

א) מצטער, אבל מטומטם מצידך לעשות הימורים בפולין
ב) הרבה אמרו לי "אתם הולכים לקפוא", אבל אני מכיר 4 אנשים שונים שיצאו ב-4 משלחות שונות, בשנים שונות- כולם יצאו במרץ, וכולם אמרו שהיו ימים שהם הלכו עם חולצות קצרות. אז אני נוטה לאופטימיות בעניין מזג האוויר:)

handlessman

New member
חח אני ידוע יצאתי אידיוט

טוב למדתי לקח... בכל מקרה, על אף ההפסד, הגעתי לדיוטי פרי של פולין כשעדיין היה לי זלוטי, והדיוטי פרי שם הוא שתי חנויות בדיוק וחיפשתי מה לקנות, בסוף קניתי כמות יפה של סיגרים...

guttmann

New member
ראיתי תמונות של מישהי שהייתה שם לפני 3 שנים

פאקינג שלג!

handlessman

New member
כשאני הייתי בקושי היה...

היה אולי קצת שאריות / התחלה על הקצוות של הגגות, וגם זה רק באזורים מסויימים...

LightbuIb sun

New member
כן, אמרו לי שמזג האוויר מוזר

ז"א, לפעמים מרץ מושלג ולפעמים חולצות קצרות. נחכה ונראה

ahbarfilez

New member
חחח, כמה חלומות בסגנון היו לי..

שאני מסתחבק עם אופת' בפאבים בשוודיה, למשל... או שאני פוגש את סטיבן ווילסון ברחוב ככה...

למעלה