פורומים חדשים בתפוז אנשים

A t a s h i

New member
לא אוהבת את ME בכלל. :X

לא מוצאת בו כלום, פשוט. :X אניוואי, עדיין.
אני הכרתי את ווית'ין דרך Restless, ואהבתי מאוד, ואז קיבלתי המלצה ל-ME, ופשוט הפסקתי לשמוע אותם. עד כדי כך לא אהבתי את האלבום הזה, שלא טרחתי אפילו לבדוק את השאר. כש-TSF יצא החלטתי לתת להם הזדמנות שנייה, בשם הזיכרון של Restless, חח
, ואז התאהבתי בהם דרכו. אז, בקיצור
, כל החפירה הזו נועדה להגיד שלדעתי להמליץ לה על החומרים היותר ישנים על סמך זה שהיא אוהבת סינגל אחד מתוך האלבום החדש, לדעתי יכול דווקא להבריח אותה, ולא ההפך. הסגנון שלהם משתנה מאלבום לאלבום, ולדעתי עדיף לה קודם לשמוע את שאר השירים ב-THOE, שיותר קרובים ל-Frozen בסגנון, ולא להתחיל ישר מהישנים.
אלא אם כן, כמובן, היא כבר מכירה גם את שאר האלבום, ואז אפשר להתחיל להמליץ לה באמת על החומרים הישנים, חח.

אני מאמינה שהיא כבר שמעה את כל החומר החדש.

לא כך?
או שהיא רק שמעה את הסינגלים עד כה? בכל מקרה, זה הולך עם הטעם... אני לא חושבת שהיא צריכה להפסיק לשמוע אותם אם אלבום לא ימצא חן בעינייה. היא בכל זאת יכולה לשמוע את החומרים שהיא אוהבת, הרי כך זה הולך, לא? למשל - לא סביר שאני אוהב את כל החומרים של כל להקה, כי כל להקה בערך משנה את הסגנון שלה מדי פעם, כדי לעשות את זה יותר מעניין, כדי לא להרגיש שהם מייצרים אותם חומרים. מה שאני באה להגיד פה - עדי, תנסי לשמוע את כל האלבומים של ווית'ין. אם אלבום לא ימצא חן בעינייך אז אל תתני לזה להרתיע אותך מהחומר שאת נהנת לשמוע. להקה לא יכולה לקלוע ב100% בכל אלבום לכל מעריץ ומעריץ. אוח, אני לא יודעת אם אני אומרת עכשיו דברים היגיוניים. אני לא יודעת אפילו אם אני עונה לך כמו שצריך. אני עייפה בטירוף. לילה טוב יקירה.

../images/Emo45.gif!!../images/Emo28.gif

איכשהו, כל השירים שלהם נמאסים עליי בשלב מסוים... אבל אני תמיד אוהבת לשמוע את IMP

A t a s h i

New member
פלייליף. ../images/Emo99.gif

הגירסא האקוסטית של השיר הזה במהדורה המיוחדת פשוט מדהימה.
אבל בעצם, כולן כאלה, חח. XD

A t a s h i

New member
אכנכן. D:

הם הוציאו עכשיו מהדורה מיוחדת של דיסק אודיו ו-DVD, ויש שם גירסאות אקוסטיות חדשות ל-Fully Alive, Red Sam, Cassie, I'm So Sick ו-All Around Me. כולן מדהימות. :]

למעלה