פורומים חדשים בתפוז אנשים

rox love BSM

New member
+ראיתי הודעה למטה שמישהי שאלה למה דאגי

התפשט בתוכנית רדיו שהייתה אז זה היה משחק שהמנחה אירגנה וזה הלך ככה: היא(המנחה) אומרת משהו שהיא לא עשתה ואם אחד מהם כן עשה אותו אז הוא צריך להוריד משהו בקיצור רב ההגדרות היו דברים שדאגי כן עשה (כמו ללכת להופעה של wet wet wet) ולכן הוא הוא הוריד את כל הבגדים.

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואז חלק

מהחבר הקטן של דאגי יצא לו לטיול באוויר הצח. XDDDDDDDDDDD (שהוא הוריד ת'מכנסיים כאילו
)

גרבע

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifשימו לב שימו לב../images/Emo124.gifהחתיכוס בא ל

ישראל D: מפגש מעריצים עם ונטוורת מילר[נמלטים] בישראל!!! ב-17 D: אני מנסה לברר! אני עדיין בשוק!!

גרבע

New member
אוה גאד!../images/Emo27.gif

טוינר נכנס לכלא O: יו!הוא דרס מישהו!! וונטוורת מגיע לארץ ואנחנו מנסים לקבוע מפגש מעריצים

Lior1590

New member
מה?!?!?!?!?!?!?!../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

אני חייבת ללכת!!!!!!!!!!! אני מאוהבת בו קשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היום יש נמלטים

Lior1590

New member
אני לא מאמינה...

איך אני הולכת לחיות בלי נמלטים?!?!? אני חיכיתי לעונה הזאת מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא זמן... ועכשיו היא נעצרת באמצע בגלל עוד שביתה מטומטמת [רק שלא תימשך חודשיים]

m i c k e y 15

New member
זה נכון זה נכון!!!!!!!!

היה כתוב בעיתון!!!! ב-24 שעות לפני שבוע בערך XDD הייתה כתבה עליו!

m i c k e y 15

New member
../images/Emo124.gifבקשר לפיק!

סורי שאני לא מפרסמת היום הסיבה היחידה שאני פה והעל המחשב היא שאני מחפשת חומר לעבודה בהיסטוריה שעדיין לא עשיתי ואמ יש לי גם מבחן ביסטוריה וכולן יודעות שצריך להתכונן לזה ממש XDD אז....סליחה
יום שבת אני מקווה, למרות שהמבחן הוא יום ראשון

yaelsee

New member
אווווווווו בצלחה ../images/Emo24.gif

באמת קצת התבאסתי כשלא ראיתי היום את הפיק :-\

Yu vi

New member
../images/Emo207.gifכמה תמונות חדשות שמצאתי../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif

אני לא זוכרת שראיתי אותן...
אם כבר העלו את התמונות האלה תגידו לי
אבל אני בכל זאת אעלה P: זה מיומולדת 25 של מישהי שקוראים לה ג'ורג'ינה פלקון [Giorgina Falcone] >< אין לי מושג מי זאת אבל שיהיה... >> תמונה קורעת XD והאם מאחורה זאת אוליביה..?

למעלה