פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif

ומי שרוצה אני אשלח לה את המצגת במסר וזהו

Mrs McDreamy

New member
אוי..כל התמונות מושלמות../images/Emo70.gifהתאהבתי../images/Emo99.gif

אני אשמח לקבל את המצגת

Aviyush

New member
עונה ../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: מבחן במת' שהלך בסדר, שיחה טובה עם חברות אתמול משהו רע שקרה לך השבוע: מה שקיויתי שיהיה בסילבסטר לא יקרה.. וגם הבנתי שאני כבר לא אוהבת אותו.. אה וגם שהמורה לתנ"ך ממש קטלה אותי
כולם היו בשוק חח שיר שלא הפסקת לשמוע: greenday- boulevard of broken dreams התחדשות השבוע: חולצה וסווצ'רט, בתקווה ששבוע הבא אני אקנה את המגפיים שאני רוצה
תוכנית השבוע: הישרדות, מונית הכסף
, אחים ואחיות (שידורים חוזרים) סרט השבוע: החוק על פי ג'ורג'יה
ספר השבוע: אני קוראת ספר ממש מעפן.. מאכל השבוע:עוגיות של סבתא יציאת השבוע: הלכתי עם אמא לקניון וקניתי לאבא שלי ג'ינס מפול אנד בר
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סילבסטר (?!)
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברות ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: תמונה מגניבה שאח שלי צילם אותי פעם :) בלי פוטושופ בכלל! התוכניות שלי לשבוע הבא: יום שני בלילה עם חברות, מבחן בצרפתית ובתנ"ך, לקנות מגפיים, לקבל משכורת של דצמבר ולהחליט מתי לקנות את המצלמה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מהר בטירוף

Mrs McDreamy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מה המורה לתנ"ך אמרה לך??

מה קיווית שיהיה בסילבסטר?ולמה התבטל?
מונית הכסף..עידו
אני הייתי מצופי "נולד לרקוד" חח.. אבל עכשיו עברנו ליס אז אני מקליטה את "השרדות" ורואה אח"כ
ממש ממש אהבתי
ועכשיו ערוץ 22 קלטו שהישרדות מובילה בהרבה מבחינת רייטינג אז הם מעבירים את נולד לרקוד ליום אחר
אהבתי את התמונה

Aviyush

New member
היא אמרה לי שביני לבין תנ" אין שום קשר

רק בצורה הרבה יותר פוגעת.. כולם היו בשוק
חח ובסילבסטר קיויתי להיות עם מישהו, אבל הבנתי שזה לא יקרה והשלמתי עם זה :) חח ואני אף פעם לא ממש ראיתי נולד לרקוד והשרדות הייתי רואה בEXTRA HOT אז אני רואה את זה. אבל אתמול העיפו את ההכי חתיך משם
חח אין על עידו

matron

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo87.gif../images/Emo216.gif../images/Emo23.gif../images/Emo205.gif../images/Emo110.gif../images/Emo108.gif עונה!

משהו טוב שקרה לך השבוע: הכל כרגיל למען האמת. משהו רע שקרה לך השבוע: כמה אנשים זרים חשבו שאני בן ורציתי להעיף להם כאפות... זה קרה לי כל השבוע. שיר שלא הפסקת לשמוע: KNOCKING ON HEAVEN'S DOOR - GUNS 'N ROSES התחדשות השבוע: ----- תוכנית השבוע: הישרדות, התוכנית של מיקי גבע (מומלץ! אני נשפכתי מצחוק, דבר שבדרך כלל לא קורה לי). וסרט- טיסת הפניקס, סרט ממש יפה! סרט השבוע: מיסטר בין (החדש!) ספר השבוע: ---- מאכל השבוע: אמא שלי ניסתה להכין משהו שהראו בתוכנית בישול, וזה לא יצא כל כך מוצלח
. יציאת השבוע: היום, לת"א עם המשפחה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין ממש... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: ---- תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להכין עבודות וכל מיני בחנים... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: 10

למעלה