פורומים חדשים בתפוז אנשים

חחחחחחחח אוקיי../images/Emo223.gif

זה באמת יהיה מוזר ובכלל מה נסגר איתם בזמן האחרון? דיברו על דיסק חדש מתי הוא יוצא מי יודע?

BabyShambles

New member
ואווו הזלזול פה בלהקות זה משהו.

בתור אחת שגם חשבה פעם שלרדת על להקות זה נורא קול ומגניב הבנתי שזה פתטי. אתם לא אוהבים להקה מסויימת? פשוט סתמו ת'פה שלכם. ועם כל הכבוד לכל האינדי שאני שומעת, אני משאירה מקום לקצת גיוון, ופאניק בהחלט בטופ של הלהקות המגוונות שאני שומעת [כןכן. קפצו לי]. [ואורן, זה לאו דווקא אלייך. לא ידעתי למי לשרשר את זה].

CitizenErased

New member
אבל אני לא מבינה למה אסור לי לרדת על להקות

שאני לא אוהבת.. יש לי זכות לגחך על להקות אחרות כמו שלך ולכל מי שלא אוהב את מיוז פה יש זכות מלאה לרדת עליהם. אם כולנו היינו שומעים את אותו הדבר זה היה מאוד משעמם. ומכיוון שאף אחד מאיתנו לא מכיר את חברי הלהקות אישית באמת אני לא רואה סיבה "להעלב" בשם להקה בגלל שיורדים עליהם.. אז תגידו שמיוז זה חרא להקה.. סוף העולם!! OMG!! איזה מסכנים הם, איך הם יחיו עם זה.. BOTTOM LINE IS, כל הלהקות שמדברים עליהם פה הם להקות שמרוויחות כסף יפה ובין אם נרד עליהם או לא, זה ממש לא משנה. ואגב, הכי כיף זה לרדת על הלהקות שאתה בעצמך אוהב.

אבל העיניין הוא

שיש אנשים שזה מפריע להם. אני מבינה שאת חושבת שלא צריך להעלב מזה, ובתכלס את יכולה לעשות מה שבא לך, זה רק עניין של התחשבות באחרים.

Luna Sphere

New member
../images/Emo45.gif

מזה זה 'יש אנשים שזה מפריע להם'? באותה מידה גם אני יכולה לומר להם שיסתמו את הפה. אל תהיו יפי נפגש וכביכול תיפגעו בשביל אנשים אחרים (על דברים שטותיים ושטחיים לגמרי, אגב).

מסכימה שהזלזול פה מעצבן../images/Emo223.gif

כל השרשור שנאה הזה לסאם 41 מוכיח את זה אם אתם לא אוהבים להקה סבבה אבל לפעמים יש פה הערות קצת מגעילות

Lyla Bellamy

New member
מה מגעיל בזה שאנשים מביעים את דעתם ?...

זה פורום , שוב אם לכולם יהיה אותו טעם זה משעמם . אם מישהו אומר שהוא חושב שהלהקה הזאת ממחזרת את עצמה (כמו במקרה של סאם) מישהו אחר יכול להגיד את דעתו בנושא . והערות מגעילות ? לא הבנתי מה מגעיל

הדרך שבה אומרים את זה../images/Emo223.gif

לא דיברתי ספציפית על עכשיו אלא בכללי, יש כאן לפעמים הערות קצת מגעילות ואולי גם לי יש יציאות כאלה אבל יש דרך להביע דעה על להקה באותה מידה גם יש אנשים שחושבים שהלהקות שהם שומעים הם אלוהים[ונועה אני לא מדברת עלייך] ואם אומרים עליהם משהו ישר מתחיל שירשור התקפה כמו מה שהיה לא ממזמן עם סאוסין בקיצור אין לי כוח להיכנס לזה יותר מדי

Lyla Bellamy

New member
הבנתי בכללי ...

אני אנסה להגיד את הדעה שלי על להקות בפחות זלזול

GD ROCKS

New member
סופסוף מישהו מוציא את זה.

[למרות שזה אולי סותר כי דווקא בשרשור הזה אני בצד שחושב שסאם ממוחזרים.] אשכרה יש פה אנשים שחושבים שהמוזיקה שהם שומעים זה אלוהים. אני לא סובלת את ההתנשאות הזאת שיש פה בפורום ><' יש דרך להביע דעה.

elknetld2kil

New member
מה נסגר אתכם?

זה כמו שהיינו ילדים ואנשים היו חוטפים קריזות כי אנשים היו צוחקים על הקבוצה שהם אוהבים בכדורגל. זה בסה"כ מוזיקה, כל אחד זכאי לדיעה משלו. זה לא אומר שלא צריך להשתמש במשהו הקסום הזה שנקרא "טאקט" (אין קשר לסאבלימינל). למעליבים - להביע דיעה זה טוב וחשוב, אבל צריך לדעת איך. לנעלבים - תמצאו משהו קצת יותר פוגע להיעלב ממנו. אני אישית מתעצבן לפעמים שאנשים פוסלים מוזיקה לפני שהם שמעו אותה, ואני מודה שגם חרשתי המון, ואני עדיין מקשיב לפעמים לדיסק של פאניק. אני יודע לעשות הפרדה בין האנשים שעושים את המוזיקה למוזיקה שהם עושים. תלמדו גם איך עושים את זה והכל יהיה סבבה.

BabyShambles

New member
סעמק, אף לא אחד נעלב.

תמצאו לי "נעלב\נעלבו\נעלבתי\נעלבנו" אחד מה"נעלבים" כביכול. זה סתם לא מצחיק אף אחד ולא באמת הכרחי. וכמו שאמרת, צריך לדעת איך להביע דיעה. *הולכת לשמוע פאניק ודה אקדמי איז*

Rose131

New member
../images/Emo45.gif

[ואם הובנתי לא נכון- זה ידוע שאני שומעת פאניק, פשוט הייתי משועשעת-משהו.
]

lestatgirl

New member
אז רגע מה עכשיו?

דאז איט אופנד יו יה?, ילכו בעקבותיהם ויורידו את הסימן שאלה? זה יגרר למגפה ענקית שבה אנריקה איגלסיאס יוריד את השומה [אה אמ.. התנצלות עמוקה מכל הלב אם יש פה במקרה מעריצים של אנריקה..]

למעלה