פורומים חדשים בתפוז אנשים

McFLY girl 2

New member
אוו גם אני אוהבת אותם ../images/Emo26.gif

יש לי 6 פוסטרים שלהם (5 גדולים ואחד קטן כזה)שקיבלתי מהעיתונים שקניתי במיאמי אגב יש להם שירים ממש יפים!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifכ"כ ../images/Emo99.gif

ואיי הם כ"כ חמודים, והיה עליהם עכשיו כתבה ראש-1
וואייי כמה זמן לא הגבתי

../images/Emo207.gifעזרה בבקשה ../images/Emo9.gif

אוקיי אז ככה... אמממ..שאלה ראשונה היא מה זה ignorance ועל מה השיר?(ודאגי כתב אותו?)...חחח..אני יודעת שאני טיפשה
באנגלית ובטוח אני אכשל בכל המבחנים אבל שאלתי את חברות שלי והן גם לא יודעות...חחח... ומה זה tin בשיר transylvania : "...she kept her tin which all her hopes and dreams were in" XDDD עכשיו אני מעכלת את מה שכתבתי...מקווה שתבינו משו...
ויש שיר שהוא שר באחת ההופעות והוא שר : דירהאה...חחח..לא יודעת איך כותבים בעברית ובאנגלית..!!! פאדיחות...בקשה אל תצחקו עליי
אוף כל הזמן אני נכנסת לדיכאון..!!! חיבוק?..מישי?...

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifהמשמעות של השם היא

בורות. כמו בור ועם הארץ.. tin= פח, פח זבל.. דאגי שר את השיר Diarroea שמשמעותה- שלשול [
]

Maddie

New member
אממ על איגנורנס אין לי שמץ../images/Emo80.gif

בקשר לטין- זה מן פח כזה. ואם את צריכה עוד תרגומים יש מילון בזולו http://www.zooloo.co.il/calc/edic/ כשיש מילים שאני לא מבינה אני משתמשת בו

אני חושבת ש..

המשמעות של טין בהקשר הזה היא קופסה שעשויה מפח...... כי היא לא תשמור על כל החלומות והתקוות שלה בפח זבל, לא?

adiozery101

New member
חחח P: משהו מצחיק

http://www.youtube.com/watch?v=7Oe-VXqkp8s&feature=related כנסו משהו מזה חמוד שמקפליי עשו

OneStepCloser

New member
XDDDDDD

איזה כיף להיזכר בתקופת הUC&P
נכון שמישהי מעלה לי את זה להורדה? D: ופעם הבאה בבקשה לנצלש ולא לפתוח הודעה חדשה חח הינה אומנות השירשור

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo207.gifלמישהי יש להעלות לי את שיר

הפתיחה של "הקניון"??XDDDתודה מראש

rox love BSM

New member
נראה לי שלהארי מהזה משעמם

לכו למיספייס של מקפליי ותראו כמה בלוגים הוא כתב היום XDDD ולמי שאמרה שדאגי שבר את הרגל זה לא נכון,כי הוא כתב באחד הבלוגים שהם הרגע עברו שיעורי גלישה ולא נראה לי שדאגי היה גולש עם רגל שבורה. ושטום מתעסק עם המצלמה החדשה שלו,ושדני נעלםXDDDD... בקיצור נראה לי שדי משעמם לו עכשיו XDDD

rox love BSM

New member
XDDD זה מה שהארי כתב

כאילו לא נעלם הוא רשם :"ודני? מי יודע איפה הוא מתסובב?!" XDDD

NoNo xD

New member
מישהי יכולה ...

להעלות לי קישור למייספייס של כל אחד ? למי שלא הבינה הכוונה לארבעת המושלמים
תודה מראש XDDD

דיינהDana

New member
את יכולה להביא לי את האתר שממנו אתן קוראות את