פורומים חדשים בתפוז אנשים

m o r 1 0 2

New member
ווואו../images/Emo99.gif זה מדהיםם../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

באמת,אני רוצה להגיד לך מהלב שאת כותבת פשוט מדהים
את מקסימה אותי עם המילים שלך
מאוד אהבתי

butbut

New member
My mined full of thoughts"....אהבתי../images/Emo9.gif

אהבתי את כולו. אחרי שפירשתי אותו לעצמי הבנתיXDD
את כותבת ממש יפה. מתוך הלב.

just orr

New member
~אומרת מה אני חושבת~

אם הפיק של נוגה לא גרם לי להיות עצובה מספיק, זה עשה את העבודה! זה כאילו הם משלימים אחד את השני XDDD זה פשוט מדהים. את כותבת מדהים.

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifאומייגד. זה כלכך יפה. אינלי מילים. ../images/Emo47.gif

מוכשרתתתתת

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifועכשיו אצלי יש שיעור

באיך להניח תפילין לאחי ולאבא שלי.. והחליפו לנו ת'מזוזות כי לא היה בהם קלף!!
חוצפה.. בגלל זה יש לנו כזה מזל XD ואני מנשקת מזוזות תמיד... משעמם לי גם XD כל שיעורי התורה האלה....

butbut

New member
OMG את זוכרת שאמתי לך שיש מצב

שכול המ שקורה זה בגלל המזוזה?? אני זוכרת שאמרתי לך את זה פעם. XDD

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifחח אולי, גם המזוזה בכיתה שלנו

לא הכי טובה... וקורים מלא דברים רעים בכיתה שלנו המזוזה שם בטח פסולה. מזל שהחליפו חחח

butbut

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo126.gif../images/Emo26.gifלמי שתהתה-אני כן אמורה לפרסם

היום.... אבל נראה לי שאני יעביר את זה למחר.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאוף עוד שניה אני הולכת XDD

אל תשימי! XDDD [ומחר אני אפתח מקווקינד]

kelly7i

New member
../images/Emo69.gif

>< >< >< ><".
את חיבת להפסיק לעשות את זה!@#^*$@!

../images/Emo57.gif../images/Emo204.gif../images/Emo207.gifפיק חדש?

כן, עוד אחד. [מה לעשות אני בשוונג.
] ועוד פיק מבית היוצר של נוגה שלא-יודעת-מה-לעשות-בחייה-אז-היא-כותבת-סונגפיקים. יאיי. הפעם הוא לא עצוב, לא במיוחד. ואולי אני אצליח לגרום לרוקס לכתוב עוד שיר! [הקודם היה ממש יפה, סליחה שלא הגבתי עליו. חוסר זמן באינטרנט כשאני בבית. ><] אז, כן. הינה קישור: אני לינק לחיץ. תעריכו.
וכמו שאני מכירה את עצמי, בטח ההודעה הזאת תשורשר פעמיים, כי הרי ידוע ובדוק שתפוזבל. כן. תהנו.

butbut

New member
אני מתה על הכתיבה בסגנון הארי פוטרית שלך

זה ממש ממש מגניב
הכתיבה שלך מזכירה לי ת'כתיבה של ג' קיי רולינג. וזאת מחמאה בלבד-כי כתיבה קולחת תמיד תפסה עניין אצלי. אני לקחתי הפסקה מסוג הכתיבה הזה כשכתבתי ת'פיק שלי...יש דברים שאל צריכים להיות כתובים בשפה גבוהה.
.

../images/Emo57.gif../images/Emo204.gifתודה! ../images/Emo9.gif

אומ, והחלפתי מאומץ כי גנבו לי אותו בברוטאליות. ><'' אני מתלבטת בין הפרפר לחמסה. מה דעתך? XP ושוב, תודה על המחמאות. מתי תפרסמי את סיום הפיק שלך? אני מסוקרנת לדעת את הסוף! ^^

butbut

New member
אני בעד פרפר-חמסה תמיד היה נראה לי

מנהג פרמיטיבי מידי. אבל החלטה שלךXD נאממ...בקורב-את בטח תיקראי אותו במוצ"ש. ומחמאות?בכייף-אני אוהבת להחמיא לאנשים שמגיע להם מחמאה. אממ...בכול אופן- אני כבר מתה לסיים את הכתיבה של הפרק הראשון של ה"ספר" כביכול. אני די מרוצה מההתחלה...אני לא מרוצה מהאירועים...אני אל מרוצה מהצף יותר נכון.. יש לי בעיה גדולה שם-אולי את תוכלי לפתור לי. נחזור להתכתבות במייל בקרוב?

למעלה