שירי?
M mcfly danna New member 7/3/08 #10 nine in the after noon - P!ATD [אני לא מסוגלת להוריד את הסימן קריאה..]
M mcfly danna New member 7/3/08 #29 נכון קליפ הזוי?!?!!? איך קשור ברנדון ושואב אבק [לא נשמע טוב..] ותזמורת ברחובות לחתיכוס שלי מטפס על סולם כדי להגיע לשעון?!!?!?
נכון קליפ הזוי?!?!!? איך קשור ברנדון ושואב אבק [לא נשמע טוב..] ותזמורת ברחובות לחתיכוס שלי מטפס על סולם כדי להגיע לשעון?!!?!?
E Emergency Exit New member 7/3/08 #31 חחחחחחחח../images/Emo3.gif זה כזה עצוב שהורידו ת'סימן קריאהXD התרגלתי.
M mcfly danna New member 8/3/08 #33 גמאני..כאילו זה כזה מייחד אותם.. במקום פאניקה!! רוצו!!! בדיסקו!!! זה הפך ל.. אוי, פאניקה, תאכלו נקניקיות מעל השולחן בדיסקו..XDD
גמאני..כאילו זה כזה מייחד אותם.. במקום פאניקה!! רוצו!!! בדיסקו!!! זה הפך ל.. אוי, פאניקה, תאכלו נקניקיות מעל השולחן בדיסקו..XDD
D Dead Promises Xx New member 7/3/08 #19 הולה ../images/Emo152.gif מישהו מהותיקים זוכר אותי או משהו? ^^'
F FallOutGirl New member 7/3/08 #20 ../images/Emo80.gifהאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא היית פותחת הודעה חדשה או כותבת באוף חח כאן זה שרשור שירים ששומעים אומשהו XDDD
../images/Emo80.gifהאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא היית פותחת הודעה חדשה או כותבת באוף חח כאן זה שרשור שירים ששומעים אומשהו XDDD
D Dead Promises Xx New member 7/3/08 #21 חחחח אני שוברת את החוקים ../images/Emo152.gif שחררררכפרותעלייךתעשילי348597ילדיםםםםםםםםםםם
F FallOutGirl New member 7/3/08 #24 ../images/Emo80.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי XDDDDD נעשית XDDDDD
D Dead Promises Xx New member 7/3/08 #25 חחחחחחחח ../images/Emo152.gif../images/Emo152.gif הו שחר, אנחנו נפגשות בפורים, נכון?