../images/Emo207.gifאני חייבת לספר לכן משהו..../images/Emo4.gif
התקשרו אליי עכשיו מאיזה מספר ולא עניתי..חיפשתי בגוגל וראיתי שזה שייך לארגון למען נוער במצוקה בחיפה לא הבנתי מה הקשר.. אני נכנסת ואני מגלה שהם מתעסקים בכל מה שקשור אליי..כמעט[בסגריים מה שקשור אליי אם זה נכון לגביי או לא] -הפרעות אכילה[כן] -נטיות אובדניות[לא] -דיכאון[מאז הגיוס ולמרות השיחרור, בא בתקופות] -שימוש בסמים ואלכוהול[לא] -הזנחת המשפחה[לא הבנתי את החלק הזה, אבל אם הכוונה ללא לדבר עם ההורים אז כן. יש סיבה יותר מדי מוצדקת לזה אבל מה הקשר הזנחה? טוב שלא נסחפו] -בלבול בזהות מינית[לא] ואי בדוק יש לזה קשר להורים שלי...פעם שהייתי ביסודי הייתי אלימה בטירוף התעללתי בילדים סתם בעטתי בהם...גרמתי לאחת לרגל מרוסקת[כן נו אני כבר בת 19, עבר רחוק ונשכח. תרגעו :X הייתי שטן איי נואו :X] וכשהתעצבנתי על ההורים הייתי צורחת עליהם ומעיפה דברים...אז באותה תקופה התקשרה אליי אחת שהציגה את עצמה בתור פסיכולוגית שההורים "שכרו" כדי שתדבר איתי, אם היא קיבלה תשובה? בטח, ניתוק בפרצוף ותגובה צינית של "אז כיף לך, עכשיו את מכירה אותי". מה לא ברור בזה שאני מרדנית...אפילו את הצבא ניצחתי. ה-צ-ב-א! אף אחד לא יכול למרוד במערכת הצבאית. אם הצבא רוצה משהו זה יקרה בדרכים הכי לא הגיוניות כי בצבא אין היגיון ואני? שמתי זין על הרופא, על המפקד ועל כולם ויצאתי בלי שאף אחד מהאיומים שלהם ושל המפקדת בסיס יתגשמו. וההורים שלי יודעים שאני מרדנית והם ממשיכיםלהציק. הא ברור להגיד לי "אין לנו כסף למונית" כשיורד שלג בחוץ ואני עם מינימום לבוש וחצי שעה אחר כך לקבוע עם דודה שלי לכוס קפה בקניון(אלא אם כן התחילו לחלק כוסות קפה חינם בבתי קפה בלא ידיעתי...) ולהסתכל בחלון ולראות איזה סופה יש בחוץ ולהגיד לי "אז קצת תירטבי" למה שאני אדבר איתם
גם ככה אני עוברת דירה בחודשים הקרובים עם שותפה אז מזיז לי גם..אם העמותה הזאת תתקשר שוב היא תחטוף ניתוק בפרצוף ואם הם ימשיכו להציק זה יעבור לאורנג' והם יחוו חסימה מהי