פורומים חדשים בתפוז אנשים

CrazyPenguin

New member
איזה לעבור ../images/Emo6.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

עוד לא התחלתי אפילו XD בחרתי את זה כי המורה נשמה, וכי אני ממש טובה בזה
היא מלמדת דברים שאני יודעת כבר מכיתה ח', וכל התלמידים כזה "מהמהמה?!?! תסבירי שוב!!!!" ואני כזה

כייף לך!

אני הייתי ממש גרועה בערבית
הבעיה הייתה, שלא רציתי ללמוד את השפה, והמורה הייתה על הפנים
וזה מעולה לדעת עוד שפה! אני גם רוצה ללמוד עוד שפה..

צריך מגמה שניה ../images/Emo2.gif

אז למה יש לי רק מגמה אחת (ביולוגיה
) ואין שום בעיות עם תעודת בגרות שלי?!

justin9

New member
גם אני שמעתי הרבה על אנשים בשתי מגמות וזה לא

מובן לי

תלול במסלול, כל התעודת בגרות מורכבת

מיחידות על פי סוג התעודה והיחידות תלויות אחת בשניה... כך שלמשל אני עשיתי במסלול תיכון דתי אז נניח היה לי ספרות ו/או תושב"ע, ונניח הייתי בוחרת בתושב"ע (שזה במתכונת רק לבתי ספר דתיים) לא הייתי יכולה פתאום לוותר על יחידות הלימוד בתנ"ך או לעשות תנ"ך חילוני כי אני לא יכולה לעשות חצי מסלול ככה וחצי ככה.. או שהכל עפ"י אותם מרכיבים שמשרד החינוך מאשר למסלול או לא...

hagayx

New member
המשך הסיפור...

קיצור הלכתי לישון..פתאום העוזרת העירה אותי ואמרה שהרב שלי התקשר והוא שלח את הבוחן לבית שלי אז שאני אתארגן..הבוחן הגיע לקח אותי לישיבה ושם ניסיתי לעשות את הבגרות..אחרי שעות הצלחתי לענות על שאלה וחצי. אלו היו שתי בגרויות היום..אחת בגמרא ואחת בתורה שבעל פה..אז באחרה"צ באתי לבגרות השניה והיה מצחיק טיליםםם פשוט יצאתי לי מהכיתה עם הבגרות ועברתי בין כל האנשים וגילו לי את הכל!

../images/Emo6.gif

אני לא יודעת מה יותר הצחיק אותי פה- "העוזרת העירה אותי" "הוא שלח את הבוחן לבית שלי" או "הבוחן לקח אותי לישיבה "
זה נשמע כמו איזה סיפור הזוי
אבל באמת מזל שהכל הסתדר

hagayx

New member
בהחלט הזוי..../images/Emo13.gif

אבל זהו סיפור חיי..סיפור הזוי

אני חושבת

ותמיד יש מועד ב', חגי. תמיד אפשר להשלים לפני הצבא/אחרי הצבא. תכל'ס, אין לך אף אחד להאשים חוץ מעצמך. (סורי, יצא מגעיל, אבל נכון
כשאני מרגישה שלא הלך לי טוב במבחן אני יודעת כי לא למדתי טוב.)

hagayx

New member
תקשיביייייייייייייייייייייייייייייי

זה אנסין בגמרא, אין מה ללמוד. ואת לא יודעת על מה את מדברת!!! גמרא זה לא סתם עוד מקצוע.

הא, אז תגיד שזה אנסין../images/Emo3.gif

בכל מקרה, אל תתבאס.. כמו שאמרתי תמיד יש עוד מועד...

למעלה