תודה תודה :D
A adii1201 New member 30/5/08 #12 יופי תפוז תשלח לי הודעה לפני שסיימתי לכתוב../images/Emo11.gif בקיצור מה שרציתי לכתוב זה שיש היסטריה מטורפת סביב הסרט הזה בחו"ל וגם בארץ (ואני יכולה להבין למה אני חלק מההיסטריה ) אז אני תוהה מי פה חלק ממנה גם או שסתם רוצה לראות את הסרט?
יופי תפוז תשלח לי הודעה לפני שסיימתי לכתוב../images/Emo11.gif בקיצור מה שרציתי לכתוב זה שיש היסטריה מטורפת סביב הסרט הזה בחו"ל וגם בארץ (ואני יכולה להבין למה אני חלק מההיסטריה ) אז אני תוהה מי פה חלק ממנה גם או שסתם רוצה לראות את הסרט?
N NoFaR815 New member 30/5/08 #13 לא ראיתי הרבה פרקים מהסדרה אולי 2 אז לא שווה לי ללכת כי זה מין המשך למה שהיה...
M mordillogirl New member 31/5/08 #21 ../images/Emo71.gif../images/Emo45.gif אני לא ראיתי בכלל חוץ מזה, אני גם לא הולכת הרבה לסרטים
M mordillogirl New member 31/5/08 #22 ../images/Emo71.gifזה כבר הגיע לארץ?../images/Emo12.gif נראלי אני לא מעודכנת
A adii1201 New member 31/5/08 #26 כן ביום חמישי.. חשבתי שאי אפשר לא לדעת שהסרט הגיע הבאזזז שהולך כאן זה מטורף! אני תוהה מה קורה בחו"ל!
M mordillogirl New member 31/5/08 #29 ../images/Emo71.gifביום חמישי הייתי עסוקה בדברים אחרים V_V סתם, אבל באמת לא ידעתי בחו"ל עושים איזה 20 אלף בכורות לא?
../images/Emo71.gifביום חמישי הייתי עסוקה בדברים אחרים V_V סתם, אבל באמת לא ידעתי בחו"ל עושים איזה 20 אלף בכורות לא?
D darklighter New member 31/5/08 #24 אין לי כסף לקולנוע אז אני מורידה../images/Emo190.gif עד שתגיע גירסא נורמלית...
A adii1201 New member 31/5/08 #25 ../images/Emo6.gif מה מורידה?! זה פאקינג סקס אנד דה סיטי!!! בואי לקולנוע, עליי!
H HilaZ1 New member 1/6/08 #32 נעע,לא ראיתי ת'סדרה,לא אראה את הסרט נראה לי שנים כבר לא הייתי בסרט בקולנוע,אני לא חושבת שסקס אנד דה סיטי יחזיר אותי לשם
נעע,לא ראיתי ת'סדרה,לא אראה את הסרט נראה לי שנים כבר לא הייתי בסרט בקולנוע,אני לא חושבת שסקס אנד דה סיטי יחזיר אותי לשם
A adii1201 New member 1/6/08 #33 את אני יודעת שלא הולכת למרות שחבל יהיה בילוי חברותי מעניין ואנחנו גם אולי נוסעים לקולנוע בר"ג אז בכלל יהיה נחמד.. את תמיד יכולה לשנות את דעתך
את אני יודעת שלא הולכת למרות שחבל יהיה בילוי חברותי מעניין ואנחנו גם אולי נוסעים לקולנוע בר"ג אז בכלל יהיה נחמד.. את תמיד יכולה לשנות את דעתך
A adii1201 New member 1/6/08 #38 גם אני אבל הסברתי לך שלא נראה לי שאני יכולה.. יש לי תור לרופא ב22.. אני אשאל אז
H HilaZ1 New member 1/6/08 #39 ובאמת נראה לך שלא הולכים לים עד ל-22?? הקיץ נגמר עד אז!אעעעעע אני הולכת,חפשו אותי שם אם תרצו
A adii1201 New member 2/6/08 #40 עד ה-22?! הקיץ רק התחיל ואני אשאל את הרופאה בבסיס אבל אני לא יודעת כ"כ אם לסמוך עליה
LeAnnDylan Well-known member 1/6/08 #34 אני הולכת בסינמה סיטי ב-VIP בע"ה ביום רביעי (ככה התיכנון לפחות אם לא יהיה שינויים של הרגע האחרון אני שם )
אני הולכת בסינמה סיטי ב-VIP בע"ה ביום רביעי (ככה התיכנון לפחות אם לא יהיה שינויים של הרגע האחרון אני שם )
A adii1201 New member 1/6/08 #35 הווו מגניב../images/Emo99.gif מאיפה השגת VIP?? אנחנו אמורים לנסוע כנראה ליס פלאנט בר"ג יש שם לאבא שלי כרטיס שני במתנה ואולי אפילו יביאו לנו הנחת חייל אני מתרגשת אני רוצה כבר לראות!
הווו מגניב../images/Emo99.gif מאיפה השגת VIP?? אנחנו אמורים לנסוע כנראה ליס פלאנט בר"ג יש שם לאבא שלי כרטיס שני במתנה ואולי אפילו יביאו לנו הנחת חייל אני מתרגשת אני רוצה כבר לראות!