פורומים חדשים בתפוז אנשים

כן,זה עלה לה 400.

העניין הוא שאני פשוט לא מבינה למה לקנות נעליים כל כך יקרות כשיש נעליים יפות במחיר סביר..?

adii1201

New member
אמ זה לא באמת אותו הדבר../images/Emo12.gif

בתכלס ואנס זה איכות של נעל.. ולמען האמת אין נעליים אחרות מהסוג של הנעליים של ואנס שעולות הרבה פחות.. אני יכולה להגיד לך שאני קניתי נואו פיר ב-200 ש"ח שנכון זה אמנם חצי מחיר אבל שילמתי על זה ביוקר כשהן נהרסו לי ממש אבבל ממש מהר (ואני לא אחת שהורסת נעליים) ונאלצתי ללכת על הקפיצים של הנעל 3 שבועות שהייתי איתם בחו"ל.. זה לא שמהחיר שלהן לא מוצדק.. הן צריכות לעלות הרבה כסף.. פשוט לא כ"כ הרבה

LeAnnDylan

Well-known member
וואנס זה לא איכות ולא נעלים

יש לי וואנס (שעלו 560) כן הן יפות אבל דבר ראשון כשאני קונה נעליים ביותר מ400 שקל אני מצפה מהם להיות אורטופדיות או לפחות כאלה שאחרי שעה הליכה את לא צריכה דיקור סיני כדי לחזור לעצמך והפאק הכי גדול שלהם זה שהן נמוכות שונאת שונאת שונאת נעלים נמוכות והאמת היא שזה לא שהאיכות שלהם טובה יותר מפירמות אחרות בטווחי מחירים זהים ואפילו נמוכים יותר כשהנעלים שלהם נוחות יותר.

adii1201

New member
../images/Emo12.gif

אני לא יודעת איזה ואנס קנית אבל אני בתור אחת שיש לה פלטפוס ברגל ולא הולכת עם מדרסים (משמע כואב לי אחרי שעה הליכה) יכולה ללכת כמה שעות טובות עם ואנס עד שיתחילו לכאוב לי הרגליים... ויש לי זוג אחד של ואנס כבר משו כמו שנתיים ולא קרה להם כלום (טפו טפו) ואמרתי בהודעה הקודמת, יש נעליים אחרות.. אני פשוט לא מוצאת
מה שמצאתי זה היה בעיקר נואו פיר והן על הפנים...

אני קניתי נעלי ספורט בגלי ואני אפילו לא זוכרת

את השם של החברה. הם לא עלו לי הרבה בכלל,וקניתי אותם בשנה שעברה והן מחזיקות מעמד ממש יפה. וגם נוחות. אולי הן לא הכי יפות אבל הן נעלי ספורט
אהה וגם ממש השבוע קניתי נעליים מהחנות של סקטור ספורט הן נראות ממש דומה לאולסטר רק שעלו לי 100 ומשהו. למרות שכשראיתי אולסטר קצת התבאסתי שיש לי חיקוי,אבל אין מה לעשות
אני לא יכולה לבקש מאמא שלי שתקנה לי נעליים כל כך יקרות כשהמידת נעליים שלי לא סגורה על עצמה
אז לפי דעתי תמיד אפשר למצוא
פשוט צריך לחפש במקום הנכון

Neo19

New member
ואנס זה לא נעל ספורט../images/Emo11.gif

אני שונאת נעלי ספורט זה לא נוח
ובתכלס, אני קונה נעליים בפעם ב.. אמא שלי אומרת לי תודה כשאני סופסוף קונה משו כי עד שאני מוצאת...

אני יודעת שואנס זה לא נעל ספורט.

אני רק אומרת לך שאפשר למצוא נעליים פשוטות,וגם נעלי ספורט אפשר למצוא.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifההוא מחוקי מרפי../images/Emo69.gif

כמו שפרוסת לחם תמיד תיפול על הצד המרוח ושהתור שלידך תמיד יהיה קצר יותר
נראלי שלמקרה שלה מתאים משהו עם נמר שנכנס בדלת האחורית

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאממ..

נראלי שאתה חוסם אריה בדלת הקדמית ואז נכנס נמר מהדלת האחורית
רגע יש לי רעיון איפה לבדוק.. "בזמן שאדם מגרש נמר מפתח ביתו, זאב נכנס בדלת האחורית." נו, קרוב
תודה לאלוהים על אתרי טיפו ישנים ומביכיםD:

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא הבנתי איך זה רלוונטי אליי

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo6.gif

אולי כי בזמן שתיקנו לך את הזכוכית השעון התקלקל?

adii1201

New member
השעון לא התקלקל../images/Emo12.gif

תיקנו לי את הזכוכית ואיזה שעתיים אחרי זה היא נשברה שוב, באורח פלא

XDDDDDDDD

אחותי כל הזמן דוחפת לי שכל דבר אצלה זה מרפי. אז פשוט מוזר לשמוע מישהו שלא יודע

למעלה