../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif תרגום ../images/Emo37.gif../images/Emo37.gif
היי חברה... מקווים שכולכם אהבתם את הווידיאו החדש שלנו! אנחנו צילמנו אותו בטורונטו, קנדה והם עדיין אוספים את החתיכות של דני שהועף על הגג בסצנת הפתיחה. אתם בוודאי יודעים שאנחנו הולכים להשתתף בפסטיבל אייטונס (iTunes - נגן מדיה מבית "אפל" Apple המאפשר הורדה חוקית של שירים ותומך במכירת אלבומים דרך האינטרנט ממנו כמובן ועוד). המופע שלנו בשעה 18:45 ב-24 ביולי בקוֹקוֹס - לכרטיסים בחינם לחצו
כאן. החדשות הגדולות הן שקולנוע VUE ישדר את המופע בשידור חי ביותר מאמצעי תקשרות אחד בו זמנית ברחבי אנגליה. כרטיסים נמכרים רק ב-9.50 פאונד ואתם יכולים להשיג אותם עכשיו ב-
www.myvue.com , ע"י התקשרות למספר 08712 240 240 או ישירות דרך בתי קולנוע שלוקחים בכך חלק. ובכן, אז כמה נרגשים אתם לגבי סיבוב ההופעות החדש של 20087 בארנות! השאירו לנו תגובה במייספייס שלנו לגבי זה! אם אתם רוצים הזדמנות מעולה להזמין כרטיסים יום קודם (19 ביולי יום שבת מכירה-מוקדמת) ולעזוור להזניק את הסינגל שלנו למקום ראשון במכירות,
כנסו. ועכשיו לתאריכי החתימות- סינגל שלנו (רבים מכם שאלו לגביהם)...
14 ליולי יום שני, 14:30 -
HMV Glasgow Braehead (טום ודני) * יחולקו צמידי להקה מהשעה 8:00.
14 ליולי יום שני, 14:30 -
HMV Edinburgh Ocean (הארי ודאגי) * צמידי הלהקה מ-8 בבוקר.
15 ליולי יום שלישי, 15:45 -
Woolworths Reading (כל הלהקה) * אין הגבלה לצמידים.
17 ליולי יום חמישי, 16:00 -
HMV Truro (כל הלהקה) * צמידים משעה שמונה בבוקר. יש לנו שלושה פורמטים לסינגל, כל אחד עם גרסה אקוסטית מיוחדת לרצועת אלבום חדשה. אתם יכולין להזמין את כל ה-3 עבור 4 פאונד ברוב החנויות הפרטיות (לא סיטונאות) או שאתם יכולים להזמין הזמנה מוקדמת מ-HMV אונליין (4 פאונד עם שליחה חינם, אני חושבת שגם מחוץ לאנגליה) פה: נראה אתכם בקרוב בחתימות, הופעות הקיץ שלנו וכמובן בסיבוב ההפועות הגדול שלנו בארנות! דני, דאגי, טום הארי. **
Wristbands אני מניחה שהכוונה היא לצמידי להקה שמשמשים VIP או משהו כזה, אבל סיכוי גדול שאני טועה אז שמישהי תתקן אותי.