פורומים חדשים בתפוז אנשים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאל תכעסו על הסטטיסטיקות

דניאל בצבא ואין מה לעשות.. תחכו שהיא תחזור.

m o r 1 0 2

New member
לא כועסת!סתם ישלי חשק../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

מתי שדניאל תעשה היא תעשה... והיא כבר עשתה
חח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo207.gifומחר ב-HOT Gold יש את JML

בשעה 16:25. תהנו

m o r 1 0 2

New member
תודה../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

למרות שראיתי אותו כמה פעמים
אני אראה אותו שוב

Lex 1

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif מייל חדש ממקפליי! ../images/Emo180.gif../images/Emo177.gif

Hey guys..... Hope you all like our new video! We shot it in Toronto, Canada and they're still picking up the pieces from Danny being blown across the roof in the opening scene. You probably know we're doing the iTunes Festival. Our concert is 6:45pm 24 July at Kokos - for free tickets click HERE. The big news is tha VUE Cinemas are simulcasting the concert LIVE throughout the UK. Tickets are only £9.50 and you can get then now at www.myvue.com , by calling 08712 240 240 or directly from participating cinemas! So, how excited are you about our new 2008 arena tour! Leave us a comment on our myspace page about it! If you want first crack at tickets a day early (Sat 19 July pre-sale) and help get our single to number 1 in the process, click HERE. Now for our single signings (a lot of you have been asking about them).... Mon 14 July, 2:30 - HMV Glasgow Braehead (Tom & Danny) * Wristbands from 8am. Mon 14 July, 2:30 - HMV Edinburgh Ocean (Harry & Dougie * Wristbands from 8am. Tue 15 July, 3:45 - Woolworths Reading (whole band) * No limit to wristbands Thu 17 July, 4:00 - HMV Birmingham Fort (whole band) * Double wristband quantity, available from 7am Fri 18 July, 4:00 - HMV Truro (whole band) * Wristbands from 8am We have 3 single formats, each with an exclusive acoustic version of a new album track. You get all 3 for £4 at most retailers or you can pre-order from HMV online (£4 with free shipping) by clicking HERE! See you soon at the signings, our summer shows and of course our big arena tour! Danny, Dougie, Tom and Harry

Lex 1

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif תרגום ../images/Emo37.gif../images/Emo37.gif

היי חברה... מקווים שכולכם אהבתם את הווידיאו החדש שלנו! אנחנו צילמנו אותו בטורונטו, קנדה והם עדיין אוספים את החתיכות של דני שהועף על הגג בסצנת הפתיחה. אתם בוודאי יודעים שאנחנו הולכים להשתתף בפסטיבל אייטונס (iTunes - נגן מדיה מבית "אפל" Apple המאפשר הורדה חוקית של שירים ותומך במכירת אלבומים דרך האינטרנט ממנו כמובן ועוד). המופע שלנו בשעה 18:45 ב-24 ביולי בקוֹקוֹס - לכרטיסים בחינם לחצו כאן. החדשות הגדולות הן שקולנוע VUE ישדר את המופע בשידור חי ביותר מאמצעי תקשרות אחד בו זמנית ברחבי אנגליה. כרטיסים נמכרים רק ב-9.50 פאונד ואתם יכולים להשיג אותם עכשיו ב-www.myvue.com , ע"י התקשרות למספר 08712 240 240 או ישירות דרך בתי קולנוע שלוקחים בכך חלק. ובכן, אז כמה נרגשים אתם לגבי סיבוב ההופעות החדש של 20087 בארנות! השאירו לנו תגובה במייספייס שלנו לגבי זה! אם אתם רוצים הזדמנות מעולה להזמין כרטיסים יום קודם (19 ביולי יום שבת מכירה-מוקדמת) ולעזוור להזניק את הסינגל שלנו למקום ראשון במכירות, כנסו. ועכשיו לתאריכי החתימות- סינגל שלנו (רבים מכם שאלו לגביהם)...
14 ליולי יום שני, 14:30 - HMV Glasgow Braehead (טום ודני) * יחולקו צמידי להקה מהשעה 8:00.
14 ליולי יום שני, 14:30 - HMV Edinburgh Ocean (הארי ודאגי) * צמידי הלהקה מ-8 בבוקר.
15 ליולי יום שלישי, 15:45 - Woolworths Reading (כל הלהקה) * אין הגבלה לצמידים.
17 ליולי יום חמישי, 16:00 - HMV Truro (כל הלהקה) * צמידים משעה שמונה בבוקר. יש לנו שלושה פורמטים לסינגל, כל אחד עם גרסה אקוסטית מיוחדת לרצועת אלבום חדשה. אתם יכולין להזמין את כל ה-3 עבור 4 פאונד ברוב החנויות הפרטיות (לא סיטונאות) או שאתם יכולים להזמין הזמנה מוקדמת מ-HMV אונליין (4 פאונד עם שליחה חינם, אני חושבת שגם מחוץ לאנגליה) פה: נראה אתכם בקרוב בחתימות, הופעות הקיץ שלנו וכמובן בסיבוב ההפועות הגדול שלנו בארנות! דני, דאגי, טום הארי. ** Wristbands אני מניחה שהכוונה היא לצמידי להקה שמשמשים VIP או משהו כזה, אבל סיכוי גדול שאני טועה אז שמישהי תתקן אותי.

m o r 1 0 2

New member
תודה רבהה../images/Emo9.gif כרסיטים חינםXD אני רצה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

מתוקים
אוף,אני כ"כ רוצה להיות באנגליה החודש הזה|!#$%^&*)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif**יכולים + קישור שנעלם בדרך../images/Emo122.gif

להזמנה מוקדמת של שלושת הפורמטים ב-4 פאונד כולל שליחה חינם ב-HMV, לחצו כאן.

rox love BSM

New member
wrisrtband

זה הצמידים שמחלקים שמגיעים לחתימות מי שמגיע מוקדם וקונה סינגל מקבל את הצמיד ואז הוא רשאי להיכנס לחלק של החתימות

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif סבבה. טוב לדעת, תודה../images/Emo23.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif דניאל, בכוונה לא נצלשתי כי רציתי

להוסיף עוד חדשות..

Bleed for Me

New member
סורי../images/Emo140.gif זה היה בדד וזה הציק לי בעין..חחח

פעם הבאה תפתחי שרשור "עדכונים" שיהיה ברור..חחח

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח אוקיי השכלתי, לא יחזור שוב

Lex 1

New member
רשימת השירים ~ככל הנראה~ הסופית של רדיואקטיב!

חזרה על הפרטים הידועים לנו עד כה:
רדיואקטיב, אלבום האולפן הרביעי במספר של מקפליי והראשון תחת חברת התקליטים העצמאית שלהם "סופר רקורדס" ישוחרר יחד עם הדיילי מייל ב-20 ליולי (החודש), יום ראשון חינם.
גרסה מהודרת של האלבום יחד עם DVD מאוסטרליה + ספרון של 32 עמודים וכמובן ארבעה שירים נוספים ישוחרר לחנויות ב-8 בספטמבר, 2008 כמובן ~עדיין לא סופי כשמדובר במקפליי~.
סינגל שני מהאלבום, שעדיין לא ידוע איזה שיר זה יהיה, ישוחרר ב-15 בספטמבר, אחרי יציאת האלבום. כמובן שגם תאריך זה יכול להשתנות בהתאם לתאריך שחרור האלבום.
One for the Radio נכנס לרשימת ה-A (מצוינים או משהו כזה) של רדיו1, הכוונה היא שהוא יקבל זמן עיקרי של שידור ברדיו במהלך שעות היום, שזהו דבר נדיר עבור מקפליי שבד"כ לא מקבלים דיל מעולה של זמן שידור ברדיו.
לא ידוע עדיין אם האלבום ישוחרר גם מחוץ לאנגליה, אולי נקבל פרטים בהמשך. רשימת השירים של Radio Active שישוחרר יחד עם ה-Mail on Sunday:
1. Do Ya 2. Falling In Love 3. Everybody Knows 4. Smile 5. One for the Radio 6. POV 7. Corrupted 8. The Heart Never Lies 9. Going Through the Motions 10. The Last Song​
רשימת השירים של ה-DVD שישוחרר יחד עם האלבום בספטמבר
1. Everybody Knows 2. One for the Radio 3. Chocke on the Sunshine 4. Lies 5. Fairytale Nightmare 6. New Connection 7. Don't Want your History 8. Worm Out Smiles 9. The Heart Never Lies 10. Do You Now? 11. This Is a Threat, Not a Promise 12. Lust In a Lonely City​
שימו לב שכאן מופיעים שמות השירים שמיה פרסמה בנוסף ל-4 שירים שמופיעים בגרסת האלבום שמשוחררת עם המייל און סאנדיי. ז"א, 8 שירים חדשים ולא 4. אז אם תשאלו אותי זה נראה קצת לא אמין, אבל אלו הפרטים בנתיים.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא בזמן הקרוב בכל אופן

מקפליי לצערנו לא הכריזו באופן רשמי על סיבוב הופעות מחוץ לאנגליה. למרות זאת, מעריצות בברזיל הצליחו לגרום להם להגיע להופעה אצלם. אנחנו גם יכולות לנסות לעשות משהו דומה עם קצת שיתוף פעולה כזה או אחר, אבל ללא ידיעה בוודאות שהם יהיו מוכנים להופיע במקומות נוספים שיש להם בהם מעריצים, אני לא יודעת אם זה יקרה.

למעלה