אוקיי...
אם רונה תבצע שיתוף פעולה עם אפרת גוש אני לא אחליט פתאום שאני אוהבת את אפרת, אם זה מה שאת חושבת. אם הן ישירו דואט ביחד אני מניחה שאת החלק של רונה אני אוהב, ואת מה שאפרת תביא - אולי. אני מניחה שאם אפרת תשיר עם רונה היא לא תוכל לעלות על פסנתרים כמו שהיא עשתה אז כשראיתי אותה... לא פעם ראיתי את אפרת שרה וזה היה נחמד, אבל סליחה, לדעתי זה לפעמים מביך ותיאטרלי מדי, ואני פשוט לא מתחברת לזה. זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בהערות מהסוג הזה כאן, הערות כמו שאם רונה תשתף פעולה עם מישהו שאני פחות מחבבת פתאום אני אתאהב בו... אני מבינה שההערה שלי על אפרת אולי לא מצאה חן בעינייך באופן אישי, אבל זה לא אומר שאני מנסה להוכיח את העליונות של רונה לצד אפרת, ואם הן ישתפו פעולה פתאום אפרת תיראה לי מקסימה והכל. זה בסך הכל אומר שאני לא התחברתי לאפרת על הבמה והיא שימשה בשבילי כניגוד לרונה. זה לא קשור לזה שרונה מספיק טובה גם בלי להשוות אותה למישהו אחר, כי זה לא העניין. זה ברור. שוב, לא ניסיתי להוכיח כמה היא טובה בעודי משמיצה את אפרת, ניסיתי להראות את הניגוד ש-אני- רואה בינהן, סתם לשתף. "אני אישית חושבת שיש דרך לומר דברים" - אני באמת לא חושבת שהבעתי את דעתי בצורה מוגזמת או בדרך לא הולמת, כנראה שהיא פשוט נגעה בך באופן אישי.