פורומים חדשים בתפוז אנשים

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo207.gif טוב אז חזרתי XD

למי שלא זוכרת נסעתי ל-3 ימים לקוקה קולה וויליג' ביום רביעי לפני שבוע ומרוב עייפות לא נכנסתי והודעתי על נטישה נוספת ל-5 ימים לקורס תאר"ן במד"א XD אז הנה חזרתי XDD היה ממש כיף בשני הדברים :) מי שיכולה לעדכן אותי בדברים זה יהיה ממש נחמד מצידכן :)

JuSt My LuCk

New member
תודה../images/Emo24.gif

היה ממש כיף בקוקה קולה:D ובתאר"ן היה קצת קשה בהתחלה (תנאים לא משהו =\ אוכל פג תוקף ושלושה ימים ישנתי בלי שמיכה וכרית XD ) אבל הייתה חוויה ממש ממש טובה וממש נהנתי בסופו של דבר :)

sweet shir

New member
אווו איך היה בקוקה קולה? -צפי למטר של שאלות-

איך היה האוכל? והקאזות? ואיזה הופעות היו? XD

JuSt My LuCk

New member
חחחחחח XD

היה ממש ממש כיף! רציני! כאילו בהתחלה הכול בלאגן די גדול(תגיעי מוקדם!) ואם את בקאזות הרחוקות(אני הייתי 209 :S )ההליכה נראית ממש ממש ארוכה ביום הראשון (תבואי עם מזוודה על גלגלים) אבל בתאכלס הקאזות מצויינות!(לסגור את התיק אחרי שאת משתמשת בו :S נכנס לי מרבה רגליים ערסי =\ ) כאילו בקאזות יש בדיוק את מה שאת צריכה(להביא סדינים מהבית). האוכל סביר לגמרי אם הוא היה הרבה יותר טוב מהאוכל שהיה לי בקורס תארן (הייתי בפנימיה היה אמור להיות אוכל טוב =\ ) אז אני חושבת שהוא יהיה לך טעים XD (רק אל תאכלי מהעוגה XD ) ובערב הראשון הייתה הופעת סטאנד אפ אבל אני לא בטוחה שיהיה אותה גם בהמשך ובערב השני זה ששר את השיר נושא של השמינייה הופיע עם עוד אחת והם עשו קאברים לשירים ורקדנו (התחרפנו) והיה ממש כיף

sweet shir

New member
תודה על העצות! D:

חח ברצינות תודה! שמחה שנהנית<: *מחכה בקוצר רוח ל17-19
*

sweet shir

New member
חחחח הוא יצא אתמול D::

אבל לא דמיינתי ככה את רובי. רובי צריך להיות יותר אפל וקול :( הוא נראה ממש מאושר כזה ומתלהב ורובי צריך להיות אדיש!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח הוו גמני חיכיתי שהוא יצא

הוא נראה ממש חמוד והאולטרהויולט בסאונדטראק גם. אני בספק שיביאו אותו לארץ אבל הו וול, תמיד נוכל לראות בדרכים לא חוקיות. למה אכזבה? זה לא נראה שונה ממה שחשבתי שזה יהיה.

butbut

New member
../images/Emo126.gifמאכזב ברמות מטורפות-למה רובי הוא פריקצה?

><

למעלה