פורומים חדשים בתפוז אנשים

../images/Emo19.gif../images/Emo207.gifמקפליי ב- MTV HITS

יש היום בשעה 4 עד 6 ... ' עשרים הגדולים - המנוני קייץ כייפים ' מקפליי בוחרים את המנוני הקייץ הכיפיים .. כל השבוע..זה כזה יום כן יום לא..( מי שרוצה גם שעות..שיגיד) זה נראלי מה שהיה גם שבוע שעבר או שלא ( לא ראיתי..) ואמרו לי שהיה גם הופעה שלהם שבוע שעבר ... באמטיוי היטס..זה נכון ? ( או שעבדו עלי XD ) זהו עם יהיה שבוע אחרי זה.. אני יגיד ( חחח כרגיל
) שבת שלום :)

../images/Emo19.gif../images/Emo207.gifמקפליי ב-MTV HITS

יש היום בשעה 4 עד 6 ' עשרים הגדולים - המנוני קייץ כיפיים ' הם בוחרים את המנוני הקיץ הכייפים יש כל השבוע ... יום כן יום לא כזה .. ( מי שרוצה גם שעות .. שיגיד ) זה ננרראלי מה שהיה שבוע שעבר אני לא בטוחה כי לא ראיתי את זה.. אמרו לי שגם הייתה הופעה שלהם...שבוע שעבר באמטיוי היטס .. זה נכון ? ( או שעבדו עלי XD ) זההו לבנתיים..שיהיה עוד פעם אני יגידדד .. (כרגיל
)

../images/Emo19.gifמצטערת זה הראה לי שזה לא שלח ../images/Emo46.gif + כנסו

נראלי שעוד שבוע או יותר צריכים להודיע על 5 הסופיים .. בנבחרי הילדים של ערוץ הילדים.. אז לא לשכוח להצביע כל יום...שהם יהיו ב-5 הסופיים !! ובעזרת השם גם ינצחו
ואולי יבואו גם השנה לארץ :) ( כןכן אני אופטימית .. ואני מאוד מקווה ששהם יזכו ) ולמרות שזה נראה דיי עלוב .. שהם בנבחרי הילדים בערוץ הילדים אולי זה יהיה מה שיביא אותם לארץ ... = > הלוואי ! < =

Simple Girl 175

New member
../images/Emo83.gifאויי מגניב! וכן היה הופעה שלהם.

הם הציגו כמה שירים מרדיואקטיב

SaRuuu

New member
ראיתי:)

וואי הם להקה של שווים! הם בחרו שירים סבירים.. ומקום ראשון היה one for the radio אני חולה עליו!!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo32.gif מישהי הולכת לווליום כינרת?

../images/Emo19.gif../images/Emo207.gifשאלה...

אני יכולה לפתוח את המשחק קורבן ? הוא היה פעם ... והפסיקו.. אז חשבתי להמשיך .. או שמי שעשה את זה ימשיך .. עם זה משעמם או שאפחד לא ענה.. אז תגגיידו לי רק עם לפתוח או לא..

../images/Emo19.gifלא נראלי שצריך להרשם ..

והאמ , שלחתי לך לפני כמה ימים הודעה במייספיס ולא ענית \= אני חחייבת תמסן שללך ! את נשמעת לי ילדה מזה חמודה :)

../images/Emo207.gif מממ יכול להיות שכבר דיברתן על זה...

אבל מה עם הפיק רוקסטר?
ממש אהבתי את ההתחלה
ומישהי יכולה להעלות לי את the last song של מקפליי כמובן..:) ?? (פספסתי אז את השירשור...:\)

למעלה