פורומים חדשים בתפוז אנשים

adiozery101

New member
../images/Emo207.gif מישהי יכולה להעלות לי שירים ?

של פארמור thats what you get ושל ליבירן ספישל עיברי לידר תמיד אהבה

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo27.gif../images/Emo160.gifחזרתייייDDD:../images/Emo160.gif../images/Emo37.gif

חחח אם מישהי בכלל שמה לב לאן נעלמתי, הייתי בפריז ולונדוןDDD: היה מממממשששש כיייףףףףף :) הייתי בכל מיני מוזאונים XD בדיסנילנד עאעאעאעא אני כ''כ נהנתי שם 3333> ובקצה של האייפל ושאנז אליזה וכל אלה ומאדאם טוסו אעעעע היה שם כ''כ יפההה היה טאלנט שואו שמה פתאום אני שומעת את פייב קולורס ואיזה ילד בן חמש שר את זה חחחחח ובאוקספורד סטריט ופיקדילי סירקס ובקמדן טאוןןןןןןןןןןןןןןןן היה כיףףףףף קניתי סוודר משובץ *_____* וכובע צמר עם מצחיה וסיכות וחולצה של איי לאב לונדון ועוד חולצה חמודה חזרתי בכלל בשישי בבוקר אבל לא היה לי זמן להכנס לפה XD ודאגי עם הנזם נראה חמוד דווקא למרות שזה מגדיל לו טיפה את האף XDD אבל הוא חתיכי
ד''א כמה חתיכיםםםםםםםםםםם היו שם אעאעא השתגעתיייי טוב די חפירות ^^

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מורניייייי! התגעגעתי!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ברוכה השבה מיי לאב!
שמחה שנהנית DDD: לא הבאת לי איזה טובלרון מהדיוטי?

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifחחח אני לא מבינה למה מתלהבים מטובלרון

זה לא הכי טעים XDDDD תנקיוווו 333>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo207.gifלמישהי יש את הגרסה האקוסטית

של POV ויכולה להעלות לי בבקשה?
ולא אמרו שיופיע ברדיואקטיב גרסה חדשה של THNL? אז אם הוא לא מופיע בגרסה החדשה של האלבום ב-22 לספט' אז איזה גרסה יש באלבום הנוכחי..?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif לא הוא לא יופיע שם

הם פרסמו את רשימת השירים של האלבום במייספייס והוא לא מופיע שם
ולא לזה התכוונתי, כתוב שבסינגל CD3 של OFTR יש את POV בגרסה אקוסטית ומכייון שהאימיול מסרב להוריד תהיתי אם יש אותו למישהי.. אבל תנקס אניווי

../images/Emo79.gif מוזיקה שחורה ב-../images/Emo43.gif אנשים

אתר תפוז יושבת מחר, יום שני, בין השעות 6:30-7:00 בבוקר, למשך כרבע שעה, לצורך עבודות תחזוקה בבסיס הנתונים של הפורומים. אנו מתנצלים מראש בפני הגולשים על אי הנוחות הזמנית שתגרם.
נתקלים בהפרעות בתפקוד המיני? הערב בשעה 20:00, ד"ר ליאורה אברמוב, גניקולוגית וסקסולוגית, תתארח בפורום טיפול מיני ומיניות ותשיב על שאלות בתחום הפרעות בתפקוד המיני אצל נשים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=385&MessageId=121159452
אוהבים מוזיקה שחורה? נמאס לכם מהפלייליסט של העורכים המוזיקליים? בואו להצביע ולהשפיע במצעד השבועי של פורום מוזיקה שחורה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=121243436

Decay Dance

New member
../images/Emo207.gifעוזבת

אני טסה לשבוע לפראג ככה שאני לא אוכל להיכנס. תשמרו על הפורום ותגרמו למקפליי להתגאות בנו
ותעדכנו אותי מה קורה כשאני אחזור. אוהבת את כולכן

O0NoNi0O

New member
עזרה דחוףדחוףדחוף../images/Emo207.gif

טוב ככה, נהייתי ממש מזניחה של מקפליי בזמן האחרון [זה לא אשמתי לא היה לי זמן לחיות] אז מישי יכולה לשלוח לי את הדיסק שלהם? ביקשתי פה איזה חמשמאות פעם אבל אפעם לא הספקתי להוציא את זה לפועל.. אז מישי יכולה להוסיף אותי למסן [email protected] ולשלוח לי את הדיסק? והיום הברזתי מיום עבודה אז יש לי גם זמן חחח אז או היום או מחר? תודה

Shir Jones

New member
../images/Emo207.gif מישהי יכולה להעלות לי או לשלוח לי במסן

את השיר thats why i go to school for או משהו כזה של באסטד? תנקס!!

למעלה