פורומים חדשים בתפוז אנשים

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמי יכולה להעלות לי שירים?../images/Emo9.gif

צריכה כמה שירים, אני אשמח אם מישהי תוכל להעלות לי לפחות חלק מהם DD: Rehab- Rihanna Circus- Briteny Spears Single ladies- Beyonce The an ho can't be moved- The Script Up- The Saturdays If this is love- The Saturdays Issues- The Saturdays The loving kind- Girls Aloud וזהו אני חושבת(?) תודה מראש למי שתעלה לי

butbut

New member
../images/Emo126.gifסוף סוף הייתה לי הזדמנות לשמוע את השיר

של בריט. הגיע הזמן לזה באמת... :]

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo207.gifשאלה למי שקראה את הפיק שלי../images/Emo9.gif

אממ רציתי רק לדעת מה אתן מעדיפות.. עונה שנייה לפיק הקודם All About You או פיק חדש לגמרי
כי אני כותבת עכשיו את שניהם במקביל ולא מצליחה להחליט במה להתמקד ומה יהיה עדיף להעלות בהמשך, אז הנחתי שאני אשאל אתכן ואני אעשה מה שאתן רוצות כי בסופו של דבר אתן אלה שקוראות את הפיק :) אז קיצר, מה אתן מעדיפות? תענו לייייי

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifעהעהאה עונה שניה עונה שניה !!!

יאיאיאיא באמתת ? ??!? כןכןכןכן :] ואאיי אני כבר לא יכולה לחכות D:

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifעונה שנייה ! ../images/Emo6.gif

אבל גם פיק חדש לא יכול להזיק
יאיייי , תעשי עונה שנייייהההההה ~!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif עונה שנייהDDD:

ואחרי זה תוכלי להעלות גם פיק חדש חחח אני אוהבת את הכתיבה אז לא אכפת לי לקרוא כל מה שתכתבי:)

m o r 1 0 2

New member
עונה שנייה אופקורס../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אני לא יכולה לחכות יותר
אני בעד עונה שנייה,כמובן
אבל אחרי שתגמרי את העונה השנייה, תעלי גם את הפיק החדש
כל עוד זה שלך,אני רוצה לקרוא עוד ועוד....

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאז אני מניחה שתהיה עונה שנייה../images/Emo8.gif

אני רואה שכולן רוצות עונה שנייה ל-All About You, אז ככה יהיה
אני עכשיו משקיעה בכתיבה של העונה השנייה, אבל במקביל כותבת גם את הפיק החדש שאותו אני אעלה אח"כ DD: פשש כמה תוכניות כבר יש לי
אממ בכל מקרה, אני אשמח לקבל מכולן רעיונות, לא משנה למה- זה יכול להיות לעונה השנייה של AAY או לפיק החדש :) אל תתביישו ותכתבו לי הצעות, אבל רק במסרים כמובן
תודה לכולן,אוהבת

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifחעחעחע , עונה שנייייה [[[[ =

ואהמ , אני יודעת שהעלת כבר את כל הפיק , אבל את יכולה לעלות עוד פעם ? < חברה שלי ממש רוצה לקרוא את הפיק שלך .. >

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifבכיף../images/Emo9.gif

העלתי את כל הפיק בקובץ המצורף, תהנו DD: ותיזכרו קצת לקראת העונה השנייה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif../images/Emo32.gif לזכרו של הית' לדג'ר ../images/Emo16.gif

אתמול זו הייתה בדיוק שנה מאז מותו של השחקן המוכשר. מי היה מאמין שכבר עברה לה שנה? הוא זכה לאחרונה בטקס גלובוס הזהב בפרס שחקן המשנה הטוב ביותר בסרט "האביר האפל", ומועמד לאוסקר שיתקיים בחודש הבא באותה הקטגוריה. רוב הסיכויים הם שהוא גם יזכה
4.4.1979 - 22.1.08 יהי זכרו ברוך.

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif די כבר שנה?../images/Emo2.gif

את האמת לא ראיתי אף סרט שלו חוץ מהאביר האפל אז כשהוא מת לא הכרתי אותו... אבל למדתי להעריך אותו בבאטמן.

dougie10

New member
../images/Emo16.gifעבר לאט!!!...אני פשוט מאוהבת בו!!../images/Emo16.gif

הייתי מאוהבת בו קשות....החתיך הזה....פשוט לא הגיוני שהוא לא קיים יהי זכרו ברוך

למעלה